Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δημιούργησα αυτό το θέμα για να συζητήσουμε τις εμπειριες μας σχετικά με τις ασφαλιστικές εταιρίες και κατά ποσό είναι εύκολο να πάρεις τα χρήματα σου σε τυχόν ακύρωση συμβολαίου.

Εγω με την Insurance Market προσωπικά έχω τη χειρότερη εμπειρία διότι οι κύριοι εκτός ότι δεν μου επέστρεψαν τα χρήματα τον Σεπτέμβριο από ακυρωμένο συμβόλαιο ασφαλειας αυτοκινήτου, ξανά χρέωσαν την κάρτα μου παράνομα χθες το μεσημέρι.

Μακριά από την συγκεκριμένη εταιρεία πλεον, καλύτερα να απευθυνθείτε αλλου.

Επεξ/σία από NikolasKon14
Δημοσ.
3 ώρες πριν, NikolasKon14 είπε

Δημιούργησα αυτό το θέμα για να συζητήσουμε τις εμπειριες μας σχετικά με τις ασφαλιστικές εταιρίες και κατά ποσό είναι εύκολο να πάρεις τα χρήματα σου σε τυχόν ακύρωση συμβολαίου.

Εγω με την Insurance Market προσωπικά έχω τη χειρότερη εμπειρία διότι οι κύριοι εκτός ότι δεν μου επέστρεψαν τα χρήματα τον Σεπτέμβριο από ακυρωμένο συμβόλαιο ασφαλειας αυτοκινήτου, ξανά χρέωσαν την κάρτα μου παράνομα χθες το μεσημέρι.

Μακριά από την συγκεκριμένη εταιρεία πλεον, καλύτερα να απευθυνθείτε αλλου.

Η Insurance Mαrket  πλατφόρμα δεν είναι για να συγκρίνεις;Κάνουν και ασφάλειες;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Η Insurance Mαrket  πλατφόρμα δεν είναι για να συγκρίνεις;Κάνουν και ασφάλειες;

Ναι,την χρησιμοποιούσα καιρό. Μέχρι που έγινε αυτό που περιέγραψα. Μετά από 2 μήνες με χρέωσαν την κάρτα μου ξανά χωρίς καμία συγκατάθεση μου.Επίσης έχουν Viva Payments και δεν δέχονται PayPal παρά μόνο κάρτες Visa & Mastercard.

1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Με Anytime κανενα απολυτως προβλημα για αποζημειωση με ευθυνη τριτου και οδικη βοηθεια οταν χρειαστηκε .

4 ΙΧ σε αυτη .

Και εμείς πλέον με τη Hellas Direct επίσης μια χαρά. 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, NikolasKon14 είπε

Ναι,την χρησιμοποιούσα καιρό. Μέχρι που έγινε αυτό που περιέγραψα. Μετά από 2 μήνες με χρέωσαν την κάρτα μου ξανά χωρίς καμία συγκατάθεση μου.Επίσης έχουν Viva Payments και δεν δέχονται PayPal παρά μόνο κάρτες Visa & Mastercard.

Και εμείς πλέον με τη Hellas Direct επίσης μια χαρά. 

Και με Hellas direct δεν ειχα προβλημα αλλα ξαφνικα αυξησε πολυ τα ασφαλιστρα 

Δημοσ.

Περίεργο. Εγώ με Anytime μέσω insurance market μου επέστρεψαν τη διαφορά στην κάρτα σε 10 ημέρες λόγω πώλησης του αυτοκινήτου. Πότε κανένα παράπονο..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tsino είπε

Περίεργο. Εγώ με Anytime μέσω insurance market μου επέστρεψαν τη διαφορά στην κάρτα σε 10 ημέρες λόγω πώλησης του αυτοκινήτου. Πότε κανένα παράπονο..

Και μένα μου φάνηκε περίεργο, διότι το καλοκαίρι μου τα επέστρεψαν κανονικά όταν πούλησα αμάξι με Groupama Ασφαλιστική μέσω Insurance Market. 

48 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Ότι να ναι τίτλος, ότι να ναι πρώτο ποστ

Αν υπάρχει καλύτερος τίτλος παρακαλώ να τον προτείνετε και πέρα από αυτό το θέμα το δημιούργησα ώστε να συγκρίνουμε τις εμπειρίες μας.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Τελικά υπάρχει ασφαλιστική   insurance market?

Ναι είναι ασφαλιστικός εκπρόσωπος εταιρειών και μπορείς άμεσα να πάρεις προσφορά και να κάνεις ασφάλεια σε όλες τις μεγάλες ασφαλιστικές μέσω της συγκεκριμένης εταιρείας. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NikolasKon14 είπε

Ναι είναι ασφαλιστικός εκπρόσωπος εταιρειών και μπορείς άμεσα να πάρεις προσφορά και να κάνεις ασφάλεια σε όλες τις μεγάλες ασφαλιστικές μέσω της συγκεκριμένης εταιρείας. 

εχεις ασφαλιστήριο που γράφει insurance market?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

εχεις ασφαλιστήριο που γράφει insurance market?

Ναι,με συνεργαζόμενη εταιρεία.

Ασφαλίζαμε μέχρι πρόσφατα 3 αυτοκίνητα στην οικογένεια.

Δημοσ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ insurance market. Υπάρχει διαμεσολαβητής insurance market (όπως και cosmote insurance). 

Την χρέωση στην κάρτα δεν την έκανε η insurance market, αλλά η σφαλιστική στην οποία είσαι πελάτης! κατανοητό;

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα σε ποια ασφαλιστικη εκλεισες; εγω εκλεισα σε μια φτηνιαρα ετησια που έχουν Aegean insurance την λενε με 150 ευρω ολα μεσα συν οδικη βοήθεια και ο Θεός βοηθός....Ελπιζω να μην βαρέσει κανονι η να μην την χρειαστώ  ποτε...

Τουλαχιστον εχουν καλη οδικη που ειναι αψογη...euro assistant  λέγεται νομιζω...

Επεξ/σία από stefan123
Δημοσ.
Στις 26/12/2021 στις 7:18 ΜΜ, georgevr είπε

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ insurance market. Υπάρχει διαμεσολαβητής insurance market (όπως και cosmote insurance). 

Την χρέωση στην κάρτα δεν την έκανε η insurance market, αλλά η σφαλιστική στην οποία είσαι πελάτης! κατανοητό;

Τον έχω ρωτήσει δυο φορές τουλάχιστον και εκεί ,επιμένει!!!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...