Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Hawk_K είπε

20.000

Για τον 1.5 dci  k9k τα διαστήματα αλλαγής λαδιών ήταν ανά 30.000.

Ίσως τώρα που είδαν ότι δημιουργείται θέμα στον στρόφαλο να το άλλαξαν στο πιο σωστό 20.000

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά ακούω τα καλύτερα από γνωστό που αγόρασε φέτος το πετρέλαιο 4Χ4 (πριν είχε Opel Astra). 

Το θεωρώ και όμορφο αυτοκίνητο εξωτερικά σε σχέση με άλλα Best sellers γνωστών κατασκευαστών.

Δημοσ.
Στις 26/12/2021 στις 11:37 ΜΜ, bill999r είπε

Όμως η τουρμπίνα, η egr και τα σώματα ψεκασμού είναι άσχετα με το λάδι...και εκεί το συγκεκριμένο μοτέρ πάσχει κ πονάει.

8 στις 10 βλάβες σε τουρμπίνες οφειλονται στο λάδι. 

παλιότερα υπήρχε ένα διαφημιστικο σλογκαν που έλεγε : "Οι ξυπνιοι οδηγούν Renault"  και η απάντηση ήταν : "Ναι, αλλά ποτέ δεν τα αγοράζουν" 

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, nik0laus είπε

8 στις 10 βλάβες σε τουρμπίνες οφειλονται στο λάδι. 

παλιότερα υπήρχε ένα διαφημιστικο σλογκαν που έλεγε : "Οι ξυπνιοι οδηγούν Renault"  και η απάντηση ήταν : "Ναι, αλλά ποτέ δεν τα αγοράζουν" 

😄😄😄

Ναι έχεις δίκιο οι τουρμπίνες βγάζουν προβλήματα λόγω λαδιού.

Πάντως πέρα από την πλάκα όντως τα Renault είναι αυτοκίνητα με ιδιαίτερο χαρακτήρα κ ακόμη και τα πιο οικονομικά τους μοντέλα έχουν υψηλή ποιότητα κύλισης. 

Εγώ έχω ακούσει διάφορες απόψεις αλλά οι πιο πολλοί δηλώνουν φανατικοί της μάρκας. Εγώ έχοντας αλλάξει 2 Renault μεταχειρισμένα βέβαια έχω εκπλαγεί ευχαριστα με τα κρατήματα τους και την άνεση που προσφέρουν.

Αλλά στο θέμα βλαβών μάλλον ισχύει το όσο νεότερα τόσο καλύτερά.

Δημοσ.

Αυτό πάντως με την αλλαγή λαδιών με ξεπερνάει. Να τα αλλάξεις στα 30.000 χιλιόμετρα γιατί; επειδή το λέει ο κατασκευαστής; το πιο φθηνό πράγμα είναι τα λάδια, η Νο1 προστασία, το πιο εύκολο πράγμα να αλλάξεις, εκεί θα κάνεις οικονομία; Δεν έχω δώσει ποτέ σημασία σε αυτά που λέει ο κατασκευαστής για τον χρόνο ή τα χλμ αλλαγής, πάντα το έκανα νωρίτερα. Δεν έχω αφήσει ποτέ κινητήρα με πάνω από 10.000 χλμ χωρίς αλλαγή λαδιών ανεξάρτητα αν είναι βενζίνη ή ντίζελ και ποτέ πάνω από εξάμηνο αν δεν έχω κάνει χιλιόμετρα.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να τα λέμε όμως όλα σήμερα έμαθα από τον γνωστό μου ότι πήρε το προηγούμενο πριν το face-lift δηλαδή στην έκδοση πετρελαίου 4x4 prestige περίπου 19500€ αρχές του 20 και τώρα με το face-lift στην ίδια έκδοση και κάτι που είχε βάλει βγαίνει περίπου 24000€. OK έχουν γενικότερα ανέβει οι τιμές, στα λεφτά αυτά ίσως δεν έχει ανταγωνισμό, αλλά μιλάμε για μεγάλη αύξηση. 

Επεξ/σία από liakinen
Δημοσ.
2 ώρες πριν, procostas1 είπε

ο μόνος λόγος για να δει κάποιος το duster είναι το 4Χ4....

μόνο εκεί έχει νόημα 

+1000000

3 ώρες πριν, telis είπε

και ποτέ πάνω από εξάμηνο αν δεν έχω κάνει χιλιόμετρα.  

εντύπωση μου κάνει , δεν έχω ξανακούσει κάτι ανάλογο . Βέβαια καλό κάνει η αλλαγή (με φίλτρο)

Δημοσ.
Στις 29/12/2021 στις 12:44 ΜΜ, procostas1 είπε

ο μόνος λόγος για να δει κάποιος το duster είναι το 4Χ4....

μόνο εκεί έχει νόημα 

Χώρους και άνεση στα λεφτά του, 4χ2 χιλιάρι εχω και δεν το μετανιώνω, προτίμησα να ανέβω εκδόσεις και έξτρα παρα το 4χ4 που μ είναι άχρηστο. Έχει και το Vitara σε 4χ4 ακόμα και το panda με λιγότερα χρήματα.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, renaultclioV είπε

Χώρους και άνεση στα λεφτά του, 4χ2 χιλιάρι εχω και δεν το μετανιώνω, προτίμησα να ανέβω εκδόσεις και έξτρα παρα το 4χ4 που μ είναι άχρηστο. Έχει και το Vitara σε 4χ4 ακόμα και το panda με λιγότερα χρήματα.

άνεση και duster κατα την γνώμη μου δεν πάνε μαζί(φιλικά)....

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, procostas1 είπε

άνεση και duster κατα την γνώμη μου δεν πάνε μαζί(φιλικά)....

Οπως αγαπάς καθένας μας έχει άλλη έννοια της άνεσης

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Donmitsos10 είπε

Γνώμη για το καινούριο έχει κάποιος; Το έκανε κανεις test drive να μας πει εντυπώσεις;

Λογικά θα είναι ίδιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενδιαφερόμουν και εγώ για το 1.0 με lpg.

Αλλά δυστυχώς πλέον ξεκινάει με 22,500 η έκδοση prestige (χωρίς μεταλλικό χρώμα και τα λοιπά έξοδα μεταφοράς-πινακίδες κτλ.), με παράδοση κατά μέσα της άνοιξης και ανοιχτή τιμή, όπότε προσπέρασα.

Επεξ/σία από Kaboomzer
Δημοσ.
Στις 9/10/2022 στις 9:18 ΜΜ, Donmitsos10 είπε

Γνώμη για το καινούριο έχει κάποιος; Το έκανε κανεις test drive να μας πει εντυπώσεις;

Το έκανα test drive πριν 2 μήνες, όταν ήταν να πάρω το sanderο, καθώς έχει ίδιο μοτέρ και δεν υπήρχε sandero για να δοκιμάσω. Αρκετά ομαλό, σβέλτο, πάρα το μέγεθος του, κανένα πρόβλημα. Εφόσον σου αρέσει εξωτερικά (εγώ το θεωρώ άσχημο ας πούμε, αλλά είναι καθαρά υποκειμενικό αυτό και θέμα γούστου), μπορείς να πας να ρωτήσεις για διαθεσιμότητες και όλους τους αντιπροσώπους (αν και ένας δίνει τις καλές προσφορές σε Dacia, δεν τον γράφω για λόγους διαφήμισης, αν θέλεις στείλε μου pm). Το πιο σημαντικό είναι οι διαθεσιμότητα, εγώ έψαχνα sandero και τελικά ακύρωσα την παραγγελία και πήρα kamiq.

Εντός του θέματος όμως, αν μπορείς να περιμένεις και σου αρέσει το αυτοκίνητο είναι μια χαρά με απίστευτους χώρους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...