Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια χαρά αυτοκίνητο είναι, είχα ψηθεί πολύ να το πάρω αλλά  τελικά το απέρριψα για τα 3 αστέρια στο EuroNCAP.

Δημοσ.

Σκυλι πολεμου, εχω κανει >1500 χλμ σε 7 μερες με την ντιζελ εκδοση του 2018 και δεν εχω παραπονο (και ηταν και νοικιαρικο)

Δημοσ.

Καταλαβαίνω ότι τα dacia έρχονται με πολύ βασικό εξοπλισμό για να είναι οικονομικά αλλά μανιβέλα στο 2022 είναι απλά ντροπή...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, korakios είπε

ποιο μοντέλο ? ημερομηνία ? τι πρόβλημα ακριβώς του έβγαλε ?

δεν ξερω το εχει ξεφορτωθει εδω και πανω απο 1 χρονο  και τον εχω χασει να τον ρωτησω

Επεξ/σία από villasg
Δημοσ.
19 ώρες πριν, IoannisSM είπε

Τι γνώμη έχετε; έχει προσωπική εμπειρία κάποιος; 

Εννοείς την ακριβή Prestige έκδοση που κοστίζει 6,5 εκατομμύρια δραχμές και δεν έχει ηλεκτρικά παράθυρα? 

Κοίτα και εδώ τι λένε.

Δημοσ.

Πολύ φτηνό εσωτερικό. VFM αν θες 4 ρόδες και ένα ραδιόφωνο για να μη  βρεχεσαι

Κατά τα άλλα δεν προσφέρει τίποτα περισσότερο

Δημοσ.

καλήμερα, προσωπικά το καλοκαίρι που έψαχνα για αυτοκίνητο ήταν η πρώτη μου επιλογή το diseal 4x4 , ενώ εξωτερικά είναι εντυπωσιακό , εσωτερικά με απογοήτευσε.

αρκετά  ψεύτικη κατασκευή, στο test drive είχε αρκετά ασαφή  αίσθηση οδήγησης , τα καθίσματα μου φάνηκαν σκληρά και έχω την αίσθηση ότι θα είναι κουραστικό σε μεγάλο ταξίδι και φίλος μηχανικός μου το απόρριψε κυρίως για προβλήματα στα ηλεκτρικά που πάσχουν τα περισσότερα γαλλικά .τελικά κατέληξα στο honta hrv diesel μεταχειρισμένο το οποίο είναι άλλη κλάση αυτοκίνητο . έκανα 2500 χιλ. σε  5 μέρες και ήταν φοβερά ξεκούραστο

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, zzouperman είπε

καλήμερα, προσωπικά το καλοκαίρι που έψαχνα για αυτοκίνητο ήταν η πρώτη μου επιλογή το diseal 4x4 , ενώ εξωτερικά είναι εντυπωσιακό , εσωτερικά με απογοήτευσε.

αρκετά  ψεύτικη κατασκευή, στο test drive είχε αρκετά ασαφή  αίσθηση οδήγησης , τα καθίσματα μου φάνηκαν σκληρά και έχω την αίσθηση ότι θα είναι κουραστικό σε μεγάλο ταξίδι και φίλος μηχανικός μου το απόρριψε κυρίως για προβλήματα στα ηλεκτρικά που πάσχουν τα περισσότερα γαλλικά .τελικά κατέληξα στο honta hrv diesel μεταχειρισμένο το οποίο είναι άλλη κλάση αυτοκίνητο . έκανα 2500 χιλ. σε  5 μέρες και ήταν φοβερά ξεκούραστο

Να ξέρεις ότι αυτό που θεωρείς  "ποιότητα" σε όλα τα αυτοκίνητα είναι μόνο σε ότι βλέπεις και πιάνεις. Αν σηκώσεις καμία μοκέτα, βγάλεις κανένα κομμάτι πλαστικό από κάτω θα δεις εντελώς αλλη εικόνα. 

Για μένα το EuroNcap είναι λόγος να το απορρίψεις για ένα πιο ασφαλές εφόσον το συγκρίνεις με ένα άμεσα συγκρίσιμο στα τεστ που έχει μεγαλύτερη ασφάλεια.

Ο άλλος παράγοντας είναι η χαμηλή αξία μεταπώλησης. Όταν το πουλήσεις θα έχεις χάσει περισσότερα χρήματα από ένα Γιαπωνέζικο ή Κορεάτικο και θα το πουλήσεις και πιο γρήγορα που ουσιαστικά εξανεμιζει την χαμηλή αρχική τιμή. Από την άλλη έχεις λεφτά στην τσέπη από την πρώτη μέρα, την απώλεια αξίας θα την πάρεις αν και όταν το πουλήσεις. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, gakost είπε

Να ξέρεις ότι αυτό που θεωρείς  "ποιότητα" σε όλα τα αυτοκίνητα είναι μόνο σε ότι βλέπεις και πιάνεις. Αν σηκώσεις καμία μοκέτα, βγάλεις κανένα κομμάτι πλαστικό από κάτω θα δεις εντελώς αλλη εικόνα. 

Για μένα το EuroNcap είναι λόγος να το απορρίψεις για ένα πιο ασφαλές εφόσον το συγκρίνεις με ένα άμεσα συγκρίσιμο στα τεστ που έχει μεγαλύτερη ασφάλεια.

Ο άλλος παράγοντας είναι η χαμηλή αξία μεταπώλησης. Όταν το πουλήσεις θα έχεις χάσει περισσότερα χρήματα από ένα Γιαπωνέζικο ή Κορεάτικο και θα το πουλήσεις και πιο γρήγορα που ουσιαστικά εξανεμιζει την χαμηλή αρχική τιμή. Από την άλλη έχεις λεφτά στην τσέπη από την πρώτη μέρα, την απώλεια αξίας θα την πάρεις αν και όταν το πουλήσεις. 

συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες , δεν αναφέρθηκα στην ασφάλεια όπου είναι τραγικό για αυτοκίνητο του 2021 γιατί αναφέρθηκαν άλλοι πιο πριν σε αυτό ,για αυτό και κατέληξα σε μεταχειρισμένο ενώ σκόπευα  να πάρω καινούριο, απλά ανέφερα μια προσωπική εμπειρία

Δημοσ.
4 hours ago, zzouperman said:

και φίλος μηχανικός μου το απόρριψε κυρίως για προβλήματα στα ηλεκτρικά που πάσχουν τα περισσότερα γαλλικά

Τι προβλήματα βγάζει το Duster δηλαδή? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Cell_7 είπε

Καταλαβαίνω ότι τα dacia έρχονται με πολύ βασικό εξοπλισμό για να είναι οικονομικά αλλά μανιβέλα στο 2022 είναι απλά ντροπή...

κάποιοι το προτιμούν σε θέμα ασφάλειας

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.
3 hours ago, gakost said:

Ο άλλος παράγοντας είναι η χαμηλή αξία μεταπώλησης

Δεν τη βλέπω πάντως αυτή τη χαμηλή αξία μεταπώλησης. 

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NickTG είπε

Τι προβλήματα βγάζει το Duster δηλαδή? 

συγκεκριμένα δεν ξέρω, απο προσωπική εμπειρία με ενα citroen και ενα renault ενω οι κινητήρες ηταν διαμάντια 300000+ χλμ  χωρίς να καίνε σταγόνα λαδι τα ηλεκτρικα πίνακας οργάνων , κλιματισμός, ηλεκτρομαγνητικές ολα εβγαλαν προβληματα σχετικα νωρις.

προσωπικη αποψη το duster είναι ένα πολύ καλό αυτοκίνητο εάν είσαι κυνηγός ή έχεις κατασκευαστική εταιρεία με ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά

ένα σύγχρονο lada niva δηλ.

13 λεπτά πριν, NickTG είπε

Δεν τη βλέπω πάντως αυτή τη χαμηλή αξία μεταπώλησης. 

σήμερα η αγορά αυτοκίνητου είναι στρεβλή, εγώ αγόρασα το καλοκαίρι μεταχειρισμένο και εάν κρίνω απο τις τις τιμές που παίζουν σήμερα στο car μπορω να το πουλησω ανετα 2000 πανω απο την τιμη που το πηρα

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, korakios είπε

κάποιοι το προτιμούν σε θέμα ασφάλειας

Να στείλουν επιστολή στην Tesla, Volvo και Merc να το βάλουν ως επιλογή χαχαχα

Δημοσ.
14 minutes ago, zzouperman said:

συγκεκριμένα δεν ξέρω, απο προσωπική εμπειρία με ενα citroen και ενα renault ενω οι κινητήρες ηταν διαμάντια 300000+ χλμ  χωρίς να καίνε σταγόνα λαδι τα ηλεκτρικα πίνακας οργάνων , κλιματισμός, ηλεκτρομαγνητικές ολα εβγαλαν προβληματα σχετικα νωρις.

προσωπικη αποψη το duster είναι ένα πολύ καλό αυτοκίνητο εάν είσαι κυνηγός ή έχεις κατασκευαστική εταιρεία με ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά

ένα σύγχρονο lada niva δηλ.

σήμερα η αγορά αυτοκίνητου είναι στρεβλή, εγώ αγόρασα το καλοκαίρι μεταχειρισμένο και εάν κρίνω απο τις τις τιμές που παίζουν σήμερα στο car μπορω να το πουλησω ανετα 2000 πανω απο την τιμη που το πηρα

Εφόσον λες για τόσα χιλιόμετρα θεωρώ ότι μιλάς για παλαιότερα μοντέλα. Δεν έχω ή είχα γαλλικό αλλά τουλάχιστον από όσους φίλους και γνωστούς έχουν πρόσφατα, 10ετιας και πιο καινούρια δηλαδή, δεν έχω ακούσει ιδιαίτερα παράπονα. 

Δεν μιλάω για σήμερα που όντως όλα έχουν ανέβει όλα. Επειδή έψαχνα πριν μερικά χρόνια αυτοκίνητο με κύρια κριτήρια να είναι ψηλό και σχετικά φθηνό τα Duster ακόμα και τότε δεν τα έλεγες φθηνά ως μεταχειρισμένα. Ίσα ίσα δηλαδή θα με βόλευε να ισχύει αυτό αλλά δεν το είχα δει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...