Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι για αγορά καινούργιο. Τι γνώμη έχετε; δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι θα αγοράσω Dacia αυτοκίνητο. Είμαι πιο πολύ nissan, Toyota. Σκεφτόμουν το qashqai αλλά μου πέφτει ακριβό. 

Το Duster με κέντρισε από το LPG κινητήρα... 

Τι γνώμη έχετε; έχει προσωπική εμπειρία κάποιος; 

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, IoannisSM είπε

Σκέφτομαι για αγορά καινούργιο. Τι γνώμη έχετε; δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι θα αγοράσω Dacia αυτοκίνητο. Είμαι πιο πολύ nissan, Toyota. Σκεφτόμουν το qashqai αλλά μου πέφτει ακριβό. 

Φάτα σουβλάκια καλύτερα. 

Δημοσ.

καλύτερα μπες στο αντίστοιχο fb γκρουπ για πληροφορίες ,εδώ μην περιμένεις προκοπή

• Like 6
  • Thanks 3
Δημοσ.

Εγω θα εκανα υπομονη να βρω ενα qashqai 1.2 απο νοικοκυρη ιδιωτη μεχρι 15000ευρω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά αμάξι.

Εργοστασιακό lpg βγάζει και η renault,  η μαμά εταιρεία.

Δεν ξέρω αν βγάζει και άλλη εταιρεία.

Επεξ/σία από zio10
  • Like 2
Δημοσ.
Δημοσ.
3 ώρες πριν, IoannisSM είπε

Το ζήτημα είναι (πάντα) τι ψάχνεις. Πραγματικό off-road δεν είναι κατά τη γνώμη μου. Αλλά αν θέλει κάποιος ένα τζιποειδές για άνεση στην άσφαλτο (ευρυχωρία, ύψος, πορμπαγκάζ για τις διακοπές, να πιάνει χωρίς να ζορίζεται τα 150 στην Εθνική) και να μη φοβάσαι να μπεις σε έναν ομαλό χωματόδρομο στο ίσιωμα, είναι αστέρι στα λεφτά του. Το 80% των Ελλήνων αυτή τη χρήση κάνουν (κάνουμε) στα τζιποειδή, για αυτό φυσάει σε πωλήσεις. Ίσως δεν είναι κατάλληλο για όποιον αλλάζει αυτοκίνητο κάθε 4 χρόνια και θέλει υψηλή αξία μεταπώλησης. Προσωπικά είμαι συντηρητικός μεσήλικας, το πήρα για να το έχω μια δεκαετία και μετά να το πετάξω. Κλείνω 6 χρόνια και μου φαίνεται ότι (με κανονικά τα σέρβις κάθε χρόνο) θα μου κρατήσει άνετα άλλα 6. Δεν το έχω με αέριο όμως για να σου πω, με βενζίνη το πήρα (και μάλλον καλά μου βγήκε η επιλογή).

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, villasg είπε

Φιλος κατοχος μου λεει μια λεξη ΜΑΚΡΥΑ .
Αναξιοπιστο με αρκετα προβλημα και μη στιβαρο

ποιο μοντέλο ? ημερομηνία ? τι πρόβλημα ακριβώς του έβγαλε ?

μη στιβαρό εννοείς τριγμούς ? Δυστυχώς τα διορθώσανε και ανανεώσανε και εξοπλισμό (και ακρίβυναν)

Δημοσ.

Το καινουριο με εργοστασιακο LPG στην κορυφαια εκδοση (νομιζω λεγεται prestige) ειναι το απολυτο value for money στην ελληνικη αγορα. Κανεις παραχωρησεις σε απτη ποιοτητα, πχ σκληρα πλαστικα, αλλα σε αυτα τα χρηματα δεν υπαρχει αλλο αυτοκινητο σε αντιστοιχο μεγεθος. Οικονομικο λογω LPG, μπαινει κανονικα δακτυλιο ανεξαρτητως ρυπων, τουλαχιστον με την ισχυουσα νομοθεσια.

• Like 5
Δημοσ.

Μια χαρά είναι. Πολύ καλό value for money. 

Η ποιότητα ειδικά στο τελευταίο είναι πολυ καλή. Οι κινητήρες ρενω και αξιόλογοι. 

Κάποια αρνητικά. 

To LPG δεν είναι και τόσο οικονομικό, σε πραγματικές συνθήκες (πρέπει να φτάνει στο 8 η κατανάλωση) 

Η βασική έκδοση δεν έχει ούτε ηλεκτρικά παράθυρα πίσω οπότε πρέπει να πας τουλάχιστον στην δεύτερη αν όχι prestige. Εκεί όμως φτάνεις γνωστές μάρκες. 

Για μεν είναι το απόλυτο στην τετρακίνητη έκδοση με diesel. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...