Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σας,

ψάχνω ένα καρτοκινητό για εισερχόμενες μόνο κλήσεις χωρίς να του βάζω λεφτά.

Να δώσω ένα παράδειγμα: στην cosmote που είχα έπρεπε να βάζω ένα ποσό με ανανέωση κάθε κάποιους μήνες για να μην μου κάνουν φραγή.

Εγώ ψάχνω ένα καρτοκινητό που να δουλεύει χωρίς ανανέωση, και για χρήση μόνο εισερχομένων κλήσεων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παρε Q που μπορεις να ανανεωνεις μονο με 6€

Χρονική διάρκεια

Η Q κάρτα ισχύει για 12 μήνες από τη στιγμή που θα κάνεις την:

• Πρώτη κλήση ή
  • Τελευταία ανανέωση χρόνου ομιλίας

Θα συνεχίσεις να δέχεσαι κλήσεις και SMS, ακόμη κι αν ο χρόνος ομιλίας τελειώσει νωρίτερα, μέχρι να εξαντληθούν οι 12 μήνες.

Μετά τους 12 μήνες από την τελευταία ανανέωση χρόνου, η σύνδεσή διατηρείται για επιπλέον 35 ημέρες.

https://www.myq.gr/gr/support/xekinontas-stin-q/pia-ine-i-chroniki-diarkia-tis-q-kartas-mou

Επεξ/σία από adi32
Δημοσ.
3 ώρες πριν, adi32 είπε

Χρονική διάρκεια

• Πρώτη κλήση ή

Θα συνεχίσεις να δέχεσαι κλήσεις και SMS, ακόμη κι αν ο χρόνος ομιλίας τελειώσει νωρίτερα, μέχρι να εξαντληθούν οι 12 μήνες.

Μετά τους 12 μήνες από την τελευταία ανανέωση χρόνου, η σύνδεσή διατηρείται για επιπλέον 35 ημέρες.

https://www.myq.gr/gr/support/xekinontas-stin-q/pia-ine-i-chroniki-diarkia-tis-q-kartas-mou

σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.

διαβάζω το link της q και λέει:

Για να διατηρήσεις τον Q αριθμό ενεργό και να μπορεις να κανεις κλήσεις, να στελνεις SMS ή να κανεις κινηση internet, χρειάζεται να ανανεώνεις τον χρόνο σου κάθε 2 μήνες

τι εννοεί ενεργό;

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, areinsomnia είπε

σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.

διαβάζω το link της q και λέει:

Για να διατηρήσεις τον Q αριθμό ενεργό και να μπορεις να κανεις κλήσεις, να στελνεις SMS ή να κανεις κινηση internet, χρειάζεται να ανανεώνεις τον χρόνο σου κάθε 2 μήνες

τι εννοεί ενεργό;

Ναι για να κάνεις κλήσεις και να μένει το υπόλοιπο χρημάτων. 

Για να δέχεσαι κλήσεις δε χρειάζεται 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, adi32 είπε

Ναι για να κάνεις κλήσεις και να μένει το υπόλοιπο χρημάτων. 

Για να δέχεσαι κλήσεις δε χρειάζεται 

ok κατάλαβα

Επεξ/σία από areinsomnia
Δημοσ.

Inter Telecom

Έχεις σήμα από vodafone ή wind και χρεώνει την εισερχόμενη κλήση 0.03€ το λεπτό.

Η διάρκεια υπολοίπου ανανεώνεται για 12 μήνες κάθε φορά που πραγματοποιείς μια κλήση.

Πρόκειται για sim με ελληνικό σταθερό νούμερο και κάνεις ανανέωση με οτι ποσό θέλεις.

• Like 2
Δημοσ.

γιατί να χρεώνομαι όταν με καλούν; αυτό δεν συμβαίνει σε άλλες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, areinsomnia είπε

γιατί να χρεώνομαι όταν με καλούν; αυτό δεν συμβαίνει σε άλλες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας

Αν θες το νούμερο για να μιλάς λίγο ή για ώρα ανάγκης, τότε συμφέρει το 0,03€ σε σχέση με την αναγκαστική τρίμηνη ανανέωση.

Αν θες νούμερο για μπλα μπλα, τοτε ξέχνα την πρότασή μου.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 25/12/2021 στις 10:27 ΠΜ, adi32 είπε

Χρονική διάρκεια

• Πρώτη κλήση ή

Επίσης στην wind καρτοκινητη ισχύουν τα ίδια, όμως δεν έχει ανανέωση με 6 ευρώ αλλά 10.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Χαίρετε! 3 απορίες από εμένα:

1) Σε F2G κάρτα πότε διαγραφεται οριστικώς ο αριθμός; Έχω ακούσει/διαβασει 3 σεναρια

α)Στους 6 μήνες

β) Στους 12 μήνες

γ) Στους 13 μήνες + 5 μέρες (35 μερες μετά το 12 μηνο)

Τί ισχυει;

2) Για μετατροπή της f2g σε q υπάρχει κόστος;

3) Η ανανεωση σε q ισχύει ακομα ότι είναι από 6 ευρώ (δεν το αναφερει στην επισημη σελίδα, όχι ότι σημαινει και κατι απαραιτήτως αυτό) ενω στην F2G ισχύει ακόμα από 10 ευρώ; Και στις 2 περιπτώσεις μιλάμε μόνο για ανανέωση online;

Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.
8 ώρες πριν, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

3) Η ανανεωση σε q ισχύει ακομα ότι είναι από 6 ευρώ (δεν το αναφερει στην επισημη σελίδα, όχι ότι σημαινει και κατι απαραιτήτως αυτό) ενω στην F2G ισχύει ακόμα από 10 ευρώ; Και στις 2 περιπτώσεις μιλάμε μόνο για ανανέωση online;

Η ανανέωση στην Q είναι από 8€.

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Επιδη ειμαι και εγω σε τετοιο μονοπατι γιατι εχω τωρα φοιτητικο cu αλλα δεν θελω να χασω το κυριο αριθμο μου μετα απο ερευνα κατελιξα στο free2go χριαζεται μονο 1€/12 μηνες για να το συντηρησεις δηλαδη ψιχουλα

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, erikiorai είπε

Επιδη ειμαι και εγω σε τετοιο μονοπατι γιατι εχω τωρα φοιτητικο cu αλλα δεν θελω να χασω το κυριο αριθμο μου μετα απο ερευνα κατελιξα στο free2go χριαζεται μονο 1€/12 μηνες για να το συντηρησεις δηλαδη ψιχουλα

Που το γράφει αυτό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...