Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα και καλες γιορτες,ο πατέρας μου εχει ενα μερσεντές W203 μοντέλο 2002,εχουμε το εξής θεμα,βαραει χωρις λογο ο συναγερμος σε άκυρες στιγμες,μπορει να είναι μια φορα ανα 24ωρο(συνηθως τα βραδια και ξυπνάει η γειτονια)αλλα τυχαίνει να βαράει και ενώ οδηγαμε το αυτοκίνητο εν κινηση!!Υποθετω εχει κάποιο σφαλμα το συστημα,δεν θέλω αρχικά να μπω σε διαδικασία να παω σε ηλεκτρολόγο αντε να βρει το σφάλμα και αντε να πληρώσω 200-400,το όχημα ετσι και αλλιώς παρκαρεται σε κλειστή πιλοτη πολυκατοικιας,υπαρχει μέθοδος να απενεργοποιήσω πληρως το σύστημα συναγερμου???Βρηκα κατι βίντεο και αναφορές σε ξενα σαιτ πως να απενεργοποιείς μονον τις σειρήνες κατι που δεν θέλω καθώς παλι θα βγάζει σφάλμα και θα αναβοσβήνουν φωτα αλαρμ κτλ ασχέτως αν δεν κανει θορυβο.

Επίσης αν ειχε κανεις ανάλογο ιστορικο τι έκανε η ποσο κόστισε

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν εχει κλειδάκι που τον βγάζει εκτός λειτουργίας;

ειναι καποιο απο αυτα?και που/πως το χρησιμοποιω?τα ειχαμε σε ενα συρταρι παρατημενα χρονια δεν τα λειτουργησαμε ποτε

1640422052293.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικα η μονάδα είναι κάπου στον χώρο του κινητήρα. Η κλειδαριά του θα είναι καλυμμένη με κάποιο πλαστικό κάλυμμα. Αφαιρεις το καλλυμα, βάζεις το κλείδακι, το γυρνάς και απενεργοποιείται ο συναγερμός

Επεξ/σία από bill999r
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

βρες την σειρήνα ή την μονάδα  ,θα εχει κάποιο αριθμό κάτι.google it.

4 λεπτά πριν, bill999r είπε

Λογικα η μονάδα είναι κάπου στον χώρο του κινητήρα. Η κλειδαριά του θα είναι καλυμμένη με κάποιο πλαστικό κάλυμμα. Αφαιρεις το καλλυμα, βάζεις το κλείδακι, το γυρνάς και απενεργοποιείται ο συναγερμός

λοιπον  edit, βρηκα την υποδοχη που μπαινει το κλειδι ειναι αριστερα στο ταμπλο απο το τιμονι στην εσωτερικη πλευρα(στη καμπινα οχι στο κινητηρα),βαζοντας το κλειδι του συναγερμου ακουγεται ενας ηχος (απενεργοποιησης),ειναι ακριβως οπως λες με πλαστικο καλυυμα,εν συνεχεια κλεινοντας πορτες και πατωντας να κλειδωσω-ξεκλειδωσω απλα κλειδωνουν ολα αλλα δεν κανει το  χαρακτηριστικο ηχο συναγερμου,αρα υποθετω αυυο ηταν.Η μονη αμφιβολια που εχω αν και δεν νομιζω ειναι μην απενεργοποιησα μονον τη σειρηνα και οχι το συναγερμο ολοκληρωτικα σαν συστημα 

Επεξ/σία από rudigarcia222
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...