Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, fragma είπε

Αν δεν σκοπεύεις να το παντρευτείς, παρε με leasing κάτι σε πετρέλαιο ή LPG και καθάρισες. Ούτε με εγγυήσεις θα ασχολείσαι, ούτε με σέρβις ούτε ανασφάλεια θα έχεις μήπως ειναι κρυφο-σαπακι το μεταχειρισμένο και σου βγάλει ακριβά προβλήματα.

...

Δηλαδή να δώσω προκαταβολή 5000€

Και να πληρώνω για 4 χρόνια κάθε μήνα 250€ τουλάχιστον

Να δώσω δηλαδή 17.000 και στο τέλος δεν θα έχω τίποτα

• Like 1
  • Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

...

Δηλαδή να δώσω προκαταβολή 5000€

Και να πληρώνω για 4 χρόνια κάθε μήνα 250€ τουλάχιστον

Να δώσω δηλαδή 17.000 και στο τέλος δεν θα έχω τίποτα

Φίλε συγγνώμη που θα στο πω λίγο ωμά, αλλά αυτό που ψάχνεις δηλαδή  μεταχειρισμένο 3ετιας σαν καινούργιο, ετοιμοπαράδοτο, οικονομικό με πετρέλαιο ή αέριο, αυτόματο, άψογο, με εγγύηση, και φτηνό, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Δηλαδή δεν υπήρχε ούτε προ κορονοιου με λιγότερο απο 15 χιλιάρικα, πόσο μαλλον τώρα που δεν υπάρχει τίποτα διαθέσιμο και είναι ολα ακριβά. 

Επεξ/σία από fragma
  • Like 7
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, fragma είπε

Φίλε συγγνώμη που θα στο πω λίγο ωμά, αλλά αυτό που ψάχνεις δηλαδή  μεταχειρισμένο 3ετιας σαν καινούργιο, ετοιμοπαράδοτο, οικονομικό με πετρέλαιο ή αέριο, αυτόματο, άψογο, με εγγύηση, και φτηνό, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Δηλαδή δεν υπήρχε ούτε προ κορονοιου με λιγότερο απο 15 χιλιάρικα, πόσο μαλλον τώρα που δεν υπάρχει τίποτα διαθέσιμο και είναι ολα ακριβά. 

Ρε παιδιά

Αυτό που ρωτάω είναι με βάση τα κριτήρια αυτά τι μπορώ να πάρω. Ξεκινώντας από τα πιο φθηνά στα πιο ακριβά.

Τώρα αν είναι αυτόματο κτλ το βλέπουμε. Ξεκινάμε από τα απλά.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, μπαρμπαγιωργος είπε

Ρε παιδιά

Αυτό που ρωτάω είναι με βάση τα κριτήρια αυτά τι μπορώ να πάρω. Ξεκινώντας από τα πιο φθηνά στα πιο ακριβά.

Τώρα αν είναι αυτόματο κτλ το βλέπουμε. Ξεκινάμε από τα απλά.

Φίλε μου απλό είναι το θέμα πας στο car.gr βάζεις τα κριτήρια που θες πχ έτος κατασκευής ,χιλιόμετρα και ότι άλλο θες και από αυτά που θα σου βγάλει μας λες να σου πούμε τη γνώμη μας.Καλές γιορτές σε ολους με υγεία 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, miklas είπε

Φίλε μου απλό είναι το θέμα πας στο car.gr βάζεις τα κριτήρια που θες πχ έτος κατασκευής ,χιλιόμετρα και ότι άλλο θες και από αυτά που θα σου βγάλει μας λες να σου πούμε τη γνώμη μας.Καλές γιορτές σε ολους με υγεία 

Ρωτάω από θέμα αξιοπιστίας, και τι αξίζει κτλ κτλ 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

Οι Bugatti έχω ακούσει ότι είναι τρομερά αξιόπιστες, δεν χαλάνε, σκυλιά.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

δώσε πρώτα τα μοντέλα που βλέπεις

Δημοσ.

φίλε μπαρμπαγιωργος γειά σου και χαρά σου

επειδή βλέπω ότι απο τιμές όλα τα συζητάς, μήπως ήρθε η στιγμή να πάρεις καινούργιο;

όχι τώρα βέβαια γιατί δεν υπάρχει διαθέσιμο, τώρα θα δώσεις 500 ευρώ προκαταβολή και θα το πάρεις μάλλον τέλος του 2022 δίνοντας άλλα 17.000 που θα έχεις μαζέψει μέχρι τότε.

εγώ πήρα το Corolla Live 1.5 σε άσπρο 16.500 (είχε προσφορά τότε η ΤΟΥΟΤΑ)

αξιοπιστία; το απόλυτο

πετρέλαιο; όχι αλλά με 120 στην εθνική είμαι κάτω απο 5,3 l τα 100 Km

αυτόματο; όχι αλλά με ataptive cruise control, στην εθνική, είναι σαν αυτόματο (κόβει και επιταχύνει μόνο του)

6 ταχύτητες

στην εθνική αφήνεις το τιμόνι και πάει μόνο του

όμορφο; πανέμορφο

ασφαλές; πλάκα με κάνεις;

α! φρενάρει και μόνο του αν χαζεύεις στο κινητό ή βλέπεις ταινία στην οθόνη του αυτοκινήτου.

για δες το φίλε μου...

α!! και σε 10 χρόνια, θα στο αγοράσω 10.000 για τον γιό μου (μπές στο car να δείς πόσο κάνουν οι corolles 10 ετίας) μιας και θα έχεις κάνει τα χιλιόμετρα στας εξοχάς και όχι στην Αθήνα

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, georgevr είπε

φίλε μπαρμπαγιωργος γειά σου και χαρά σου

επειδή βλέπω ότι απο τιμές όλα τα συζητάς, μήπως ήρθε η στιγμή να πάρεις καινούργιο;

όχι τώρα βέβαια γιατί δεν υπάρχει διαθέσιμο, τώρα θα δώσεις 500 ευρώ προκαταβολή και θα το πάρεις μάλλον τέλος του 2022 δίνοντας άλλα 17.000 που θα έχεις μαζέψει μέχρι τότε.

εγώ πήρα το Corolla Live 1.5 σε άσπρο 16.500 (είχε προσφορά τότε η ΤΟΥΟΤΑ)

αξιοπιστία; το απόλυτο

πετρέλαιο; όχι αλλά με 120 στην εθνική είμαι κάτω απο 5,3 l τα 100 Km

αυτόματο; όχι αλλά με ataptive cruise control, στην εθνική, είναι σαν αυτόματο (κόβει και επιταχύνει μόνο του)

6 ταχύτητες

στην εθνική αφήνεις το τιμόνι και πάει μόνο του

όμορφο; πανέμορφο

ασφαλές; πλάκα με κάνεις;

α! φρενάρει και μόνο του αν χαζεύεις στο κινητό ή βλέπεις ταινία στην οθόνη του αυτοκινήτου.

για δες το φίλε μου...

α!! και σε 10 χρόνια, θα στο αγοράσω 10.000 για τον γιό μου (μπές στο car να δείς πόσο κάνουν οι corolles 10 ετίας) μιας και θα έχεις κάνει τα χιλιόμετρα στας εξοχάς και όχι στην Αθήνα

Γεια και χαρά

Αν εσύ το πήρες 16.5 το προηγούμενο μοντέλο 2-3 ετών πόσο πουλιέται;

Με αυτό που έχω τώρα στα 100-110 μέσο όρο ταξίδι καίω 6 αέριο. Όποτε Δεν κοιτάω καν βενζίνη

Δημοσ.

φίλε μου καλημέρα

καταλαβαίνω τι θέλεις να πείς (τα καινούργια χάνουν αξία αμέσως κλπ κλπ).

Αποδέχτηκα όμως την άσκηση που μου έβαλες!

Λοιπόν:

Το αυτοκίνητό μου είναι ολοκαίνουργιο (3 μηνών) τελευταίο μοντέλο και στοίχισε 16.700 με κάτι καλούδια, με το κλειδί στο χέρι.

Μπήκα λοιπόν στο car. 

Μάρκα: ΤΟΥΟΤΑ

Μοντέλο: Corolla + Auris

Τσεκάρω το Πωλείται (αποφεύγω το ζητείται και ενοικιάζεται)

Χρονολογία Από 2018 Έως 2018 (3 χρόνια πρίν)

Αποτελέσματα: 

Βρέθηκαν 13 αγγελίες

Μέση τιμή: 15729 EUR

!!!!!!!!!!!

για πές μου τώρα......

Στην κατανάλωση, αν καταναλώνεις 6 ευρώ τα 100 Km, πάω πάσο με τα 9 ευρώ που καίω εγώ! (1,7 ευρώ/λίτρο βενζίνη)

συζήτηση κάνουμε και φίλοι είμαστε

Δημοσ.

Με το προφιλ που εχεις (εως 30κ χλμ/ετος, κινηση κυριως εκτος) νομιζω οτι το πετρελαιο απο αποψη οικονομιας ειναι μονοδρομος. Οποτε θα κοιταξεις για ντιζελ με οτι αυτο συνεπαγεται δλδ μεγαλυτερο ρισκο για γυρισμενα χλμ καθως οι επιτηδειοι αυτα ακριβως τα αμαξια στοχευουν. Δυσκολο να βρεις ντιζελ 3ετιας απο ιδιωτη καθως οι περισσοτεροι οπως και εσυ τα παιρνουν για να κανουν πολλα χλμ/κρατησουν για χρονια

απο εκει και περα θα κανεις καποιους συμβιβασμους γιατι δεν φτανουν τα λεφτα σου να παρεις κατι οπως ακριβως το θες

Ξεχνας το αυτοματο, ετσι κι αλλιως απο την στιγμη που τα περισσοτερα χλμ ειναι σε ανοιχτο δρομο δεν σου χρειαζεται

Στην θεση σου θα επαιζα σε μοντελα που αλλαξαν προσφατα ωστε να επωφεληθω οικονομικα απο την αλλαγη γενιας.

Δλδ πχ Corsa E προηγουμενης γενιας

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

CNG οκ απλά σε περιορίζει σε ταξίδια κτλ 

CNG 2018 και κάτω είχαν 40λτρ βενζίνης, οπότε δεν υπάρχει περιορισμός, σε κάθε αγορά αυτοκινήτου νε βάσει αυτά που ζητάς πρέπει να κάνεις υποχωρήσεις 

CNG και αυτόματο μόνο σε 1.4(110ps) και 1.5(130ps) 

Ακόμα 3  σελίδες μετά δεν έχεις ορίσει budget ή μου φαίνεται; 

Βάζοντας 1ο παράγοντα αυτόματο μικραίνει πολύ η λίστα των επιλογών σου 

Το ότι βάζεις hybrid δε σημαίνει ότι θα κάνεις την οικονομία που σκέφτεσαι 

Ξεκαθάρισε τα θέλω και τα μπορώ (€€€) σου 

• Like 1
Δημοσ.

Καθορισε ακριβες budget, χωρις αν και ισως και μα - μου και προτασεις υπάρχουν...

Απο ότι καταλαβαινω στα σιγουρα κανεις πολλα χλμ και ιδανικα θα ήθελες αυτόματο.

Δημοσ.
Στις 25/12/2021 στις 4:44 ΠΜ, μπαρμπαγιωργος είπε

Δεν έχω ιδέα για το πού κινείται αγορά και τι θεωρείται καλό αξιόπιστο, ευκαιρία κτλ. Καθώς τελευταία φορά που πήρα αυτοκίνητο, τα εισαγωγής είχαν σκουριές, και έπρεπε να πηγαίνεις κάθε μέρα στις μάντρες και να βλέπεις. Δεν υπήρχε το car.gr. και λόγω αυτού πιστεύω είχα πετύχει και ευκαιρία

(αυτοκίνητο 3ετιας, με 19.000χλμ, καλό επίπεδο εξοπλισμού για τότε (το συνήθιζε η μάρκα όμως), με έξτρα εγγύηση από την αντιπροσωπεία που το πήρα, με κόστος 4ψηφιο νούμερο (6500€))

Κάτι ανάλογο ψάχνω και τώρα δηλαδή

Σχετικά καινούργιο (3 έτη), να εχει εγγύηση και να είναι είτε πετρέλαιο είτε αέριο (για λόγους οικονομίας), οικονομικά σέρβις, συντήρηση, ευρεία ανταλλακτικών, αξιόπιστο

Ιδανικά θα ήθελα να είναι αυτόματο (λόγω οικονομίας, άνεσης, ταχύτητας), ζάντες αλουμινίου, ηλεκτρικά παράθυρα, cruise control (ελπίζοντας ότι τα καινούργιας τεχνολογίας δεν αυξάνουν την κατανάλωση)

επίσης ιδανικά θα ήθελα να έχει ΑΕΒ, και lane keeping

Λογικά εν τέλη με τις τιμές που παίζουν δεν θα έχει τίποτα από αυτά. Απλά εκφράζω τι θα ήθελα.

Δεν έχω κάποιο κόλλημα με μάρκα που να θέλω ή να μη θέλω. Είμαι ανοιχτός.

Σε τιμές δεν θα περιορίσω γιατί δεν ξέρω πραγματικά που κινείται η αγορά. Αν αυτά που μου προτείνετε είναι πολύ ακριβά, θα μειώσω τα στάνταρ ή θα ανεβάσω το μπάτζετ.

Κινούμαι σε επαρχιακό δίκτυο, εθνική, Αττική οδό, εκτός κίνησης. Δεν θέλω αμάξι για να πηγαίνω μέχρι το περίπτερο. Κάνω 20-30.000 χλμ το χρόνο.

Καλημέρα και χρόνια πολλά , όπως σωστά προειπώθηκε θα γεμίσει το νήμα με λίγο απ' όλα αφού είναι άλλο πράγμα να εκφράζετε κάποια επιθυμία και άλλο να δώσετε συγκεκριμένα στοιχεία , όπως αν θέλετε αμάξι το οποίο αγοράζετε με την καρδιά η με την λογική δλδ με μολύβι και χαρτί .

Μόλις διευκρινίσετε τι από τα δύο σκοπεύετε να ακολουθήσετε σαν πρακτική ίσως βγεί άκρη . ΠΧ θέλω 5αρα BMW και τέλος η θέλω κάτι οικονομικό σε κόστος μετακίνησης . 

Οτιδήποτε ενδιάμεσα , με την μορφή ναχει κι' απ' αυτό , ναχει και λίγο από εκείνο είναι τουλάχιστον άσκοπο .

Εσείς και μόνον εσείς γνωρίζετε αν χρειάζεστε χώρο αποσκευών 500 λίτρα η βολευεστε και με 300 λίτρα , πράγματα τα οποία είμαι βέβαιος πως και καταλαβαίνετε αλλά και κατανοείτε απόλυτα . 

Όπως επίσης , μόνον εσείς γνωρίζετε τι αντέχει η τσέπη σας . 

Ούτε εγώ κατανοώ , όπως έγραψε κάποιος πιο πάνω , τον τρόπο αναζήτησης , αφού για μένα το πράγμα είναι απλούστατο σε ότι αφορά την αγορά ενός αυτοκινήτου και σαφώς ξεκινάει από το διαθέσιμο ποσό που έχει ο καθένας στην τσέπη του για μιά τέτοια αγορά , ώστε να ξεκινήσουμε από κάπου . Δεν γίνεται δλδ με 10 χιλ στην τσέπη , να ψάχνω πράγματα τα οποία ΘΑ τα έβρισκα σε αυτοκίνητα κατηγορίας άνω των 20 χιλιάδων κι' αυτό δεν έχει να κάνει με επιθυμίες , οι οποίες δεν έχουν λόγο ύπαρξης διότι είναι άσκοπο χάσιμο χρόνου .

Θα έβρισκα πολύ πιο χρήσιμο , να ζητήσετε την γνώμη από την εμπειρία χρήσης , των κατόχων ενός Renault Clio diesel ( τυχαίο παράδειγμα ) , τα κόστη συντήρησης κλπ , αφού τέτοιο αποφασίσατε και για όποιους λόγους , πως σας άρεσε , σας κάνει και θέλετε να αγοράσετε .

Δημοσ.

Δεν με νοιάζει αν έχει 300 ή 500 λίτρα χώρο, αν είναι τζιπ, ή SW ή χατσμπακ, 3/4/5/6 πόρτες  

Ασ πούμε όριο τα 15.000 

Κοίταζα και σε automarin, wheel mechanic (spot check πως το λένε)

Όπου δίνουν και 5-6 χρόνια σέρβις και 1-6 χρόνια εγγύηση. Ξέρετε τι περιλαμβάνει το σέρβις; Πχ ιμάντες; Μπαταρία; Λάδια; Αμορτισέρ;

Και η εγγύηση αντίστοιχα αν καίει λάδια το αμάξι ή κάτι χτυπάει, το αναγνωρίζουν; 

Σε αυτές τις μάντρες λόγω οτι δίνουν αυτές εγγύηση θεωρώ μπορώ να πάω και σε πιο γηραιά αυτοκίνητα (πέραν την 3ετιας) ωστόσο θα έλεγα euro6 για να μπαίνω κέντρο για μερικά χρόνια.

Θεωρείται πως θα χάσει μεγάλη αξία σε λίγα χρόνια όπως τα euro 4/5 ? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...