μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν έχω ιδέα για το πού κινείται αγορά και τι θεωρείται καλό αξιόπιστο, ευκαιρία κτλ. Καθώς τελευταία φορά που πήρα αυτοκίνητο, τα εισαγωγής είχαν σκουριές, και έπρεπε να πηγαίνεις κάθε μέρα στις μάντρες και να βλέπεις. Δεν υπήρχε το car.gr. και λόγω αυτού πιστεύω είχα πετύχει και ευκαιρία (αυτοκίνητο 3ετιας, με 19.000χλμ, καλό επίπεδο εξοπλισμού για τότε (το συνήθιζε η μάρκα όμως), με έξτρα εγγύηση από την αντιπροσωπεία που το πήρα, με κόστος 4ψηφιο νούμερο (6500€)) Κάτι ανάλογο ψάχνω και τώρα δηλαδή Σχετικά καινούργιο (3 έτη), να εχει εγγύηση και να είναι είτε πετρέλαιο είτε αέριο (για λόγους οικονομίας), οικονομικά σέρβις, συντήρηση, ευρεία ανταλλακτικών, αξιόπιστο Ιδανικά θα ήθελα να είναι αυτόματο (λόγω οικονομίας, άνεσης, ταχύτητας), ζάντες αλουμινίου, ηλεκτρικά παράθυρα, cruise control (ελπίζοντας ότι τα καινούργιας τεχνολογίας δεν αυξάνουν την κατανάλωση) επίσης ιδανικά θα ήθελα να έχει ΑΕΒ, και lane keeping Λογικά εν τέλη με τις τιμές που παίζουν δεν θα έχει τίποτα από αυτά. Απλά εκφράζω τι θα ήθελα. Δεν έχω κάποιο κόλλημα με μάρκα που να θέλω ή να μη θέλω. Είμαι ανοιχτός. Σε τιμές δεν θα περιορίσω γιατί δεν ξέρω πραγματικά που κινείται η αγορά. Αν αυτά που μου προτείνετε είναι πολύ ακριβά, θα μειώσω τα στάνταρ ή θα ανεβάσω το μπάτζετ. Κινούμαι σε επαρχιακό δίκτυο, εθνική, Αττική οδό, εκτός κίνησης. Δεν θέλω αμάξι για να πηγαίνω μέχρι το περίπτερο. Κάνω 20-30.000 χλμ το χρόνο. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2021 από μπαρμπαγιωργος
newnick Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Πετρέλαιο και αυτόματο είναι πολύ δύσκολη κατηγορία πλέον. To αυτόματο σου αποκλείει κάποιες επιλογές όπως Citroen, Toyota, Honda Από εκεί και πέρα δεν μας είπες τι κατηγορίας αυτοκίνητο θέλεις; Μικρό (π.χ. polo) Μεσαίο (π.χ. golf) ή μεγάλο (π.χ. passat) Να ξέρεις πάντως ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να βρεις κάτω από 10000 αυτοκίνητο με αυτούς τους περιορισμούς (3 ετία , πετρέλαιο αυτόματο) π.χ. επειδή σου αρέσει ο έξτρα εξοπλισμός μια οικονομική επιλογή όπως huyndai i30 να υπολογίζεις πάνω από 17000 ευρώ πάντως συμβουλή μου είναι αν μπορείς να καθυστερήσεις την αγορά μέχρι το τέλος του 22 κάντο. Τώρα δεν υπάρχουν αυτοκίνητα και θα το πληρώσεις τουλάχιστον δύο χιλιάρικα ακριβότερα
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τουλάχιστον polo μέγεθος The bigger the better. Και SW δεν με πειράζει. Ότι παίζει πιο οικονομικά. Και SUV τύπου Duster Το αυτόματο είναι επιθυμία. αν είναι παράγοντας που ανεβάζει τη τιμή πολύ, τότε χειροκίνητο 6αρι ιδανικά Το υβριδικό το auris βενζίνη τι real world κατανάλωση έχει; Κινούμενος με 100-110 και σε άλλες περιπτώσεις Γιατί τώρα δεν υπάρχουν αυτοκίνητα και σε 1 χρόνο θα υπάρχουν; Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2021 από μπαρμπαγιωργος
Bitbit Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δεν παρακολουθώ την αγορά για να έχω άποψη αλλά έχω κουραστεί να ακούω αυτές τις απόψεις χρόνια τώρα. Μη πάρεις κάρτα γραφικών τώρα γιατί σε 6 μήνες θα βγάλει η Nvidia τη νέα σειρά. Μη πάρεις επεξεργαστή τώρα γιατί σε 6 μήνες θα βγάλει η Intel το νέο socket. Μη πάρεις αυτοκίνητο τώρα γιατί του χρόνου θα βγάλει η... το facelift. Και μετά από 6-12 μήνες , κάνε υπομονή μωρέ γιατί σε άλλους 6 μήνες θα βγει η νέα έκδοση που θα κάνει και καφέ Αν πηγαίνουμε με αυτή τη λογική δε θα πάρουμε πότε τίποτα. Αν χρειάζεσαι κάτι τώρα, το παίρνεις να χαρείς τη ζωή σου. Όλα τα άλλα είναι μιζέρια. 9
Grim Ripper Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, newnick είπε To αυτόματο σου αποκλείει κάποιες επιλογές όπως Citroen, Toyota, Honda Υπάρχει κάποιος λόγος που αποκλείεις τα αυτόματα στις συγκεκριμένες μάρκες;
tigergreg Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Το αγοραζεις, το παντρευεσαι και το αποσυρεις μετα απο 5 χρονια..... https://www.car.gr/classifieds/cars/view/314045297-rover-216
Pwpwpw Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, tigergreg είπε Το αγοραζεις, το παντρευεσαι και το αποσυρεις μετα απο 5 χρονια..... https://www.car.gr/classifieds/cars/view/314045297-rover-216 3 ετων αμαξι λεει ψαχνει οχι 23ων ετων Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2021 από Pwpwpw
tigergreg Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε 3 ετων αμαξι λεει ψαχνει οχι 23ων ετων Με 6-7 χιλιαρικα δεν υπαρχει περιπτωση.....
NickTG Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 26 minutes ago, tigergreg said: Το αγοραζεις, το παντρευεσαι και το αποσυρεις μετα απο 5 χρονια..... https://www.car.gr/classifieds/cars/view/314045297-rover-216 Έχει μπερδευτεί και έχει βάλει ένα 2 μπροστά στην τιμή. 2 2
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, tigergreg είπε Με 6-7 χιλιαρικα δεν υπαρχει περιπτωση..... Ποιος σου είπε για 6-7000??
tigergreg Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 13 ώρες πριν, μπαρμπαγιωργος είπε (αυτοκίνητο 3ετιας, με 19.000χλμ, καλό επίπεδο εξοπλισμού για τότε (το συνήθιζε η μάρκα όμως), με έξτρα εγγύηση από την ΕΕ αντιπροσωπεία που το πήρα, με κόστος 4ψηφιο νούμερο (6500€)) Κάτι ανάλογο ψάχνω και τώρα δηλαδή Απο εδω....αν και μετα γραφει για ανεβασμα του μπατζετ....... Παντως αυτοματο 5ετιας μεχρι 50,000χλμ και εως 10,000 ευρω βγαινουν μονο αυτα.... https://www.car.gr/classifieds/cars/?fs=1&offer_type=sale&price-from=>1000&price-to=<10000®istration-from=>2016&mileage-from=>1000&mileage-to=<50000&gearbox_type=automatic&significant_damage=f&doors=4-5
korakios Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε Ποιος σου είπε για 6-7000?? πρέπει να αναφέρεις budget πρώτα
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, korakios είπε πρέπει να αναφέρεις budget πρώτα The less the better The more value for money the better Με τι λεφτά μπορώ να καλύψω τα ζητούμενα; Αξιοπιστία, φθηνό σερβίς, κτλ κτλ κτλ
korakios Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε The less the better The more value for money the better Με τι λεφτά μπορώ να καλύψω τα ζητούμενα; Αξιοπιστία, φθηνό σερβίς, κτλ κτλ κτλ μέχρι 15 χιλιάρικα πάντως έχεις μηδέν επιλογές σε αέριο ή πετρέλαιο , δες τι παίζει και αν είναι κάνεις μετατροπή https://www.car.gr/s/8anrift0/ έτσι κι αλλιώς 13 αμάξια είναι όλα και όλα για εγγύηση και έξτρα , δεν είδα καν
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Οκ ας ξεχάσουμε λίγο το αυτόματο Αν πάρω βενζίνη και το κάνω μετατροπή χάνεται η εγγύηση; 47 λεπτά πριν, korakios είπε μέχρι 15 χιλιάρικα πάντως έχεις μηδέν επιλογές σε αέριο ή πετρέλαιο , δες τι παίζει και αν είναι κάνεις μετατροπή https://www.car.gr/s/8anrift0/ έτσι κι αλλιώς 13 αμάξια είναι όλα και όλα για εγγύηση και έξτρα , δεν είδα καν Από ιδιώτη δε θέλω γιατί θα πρέπει να σκάσω τα λεφτά μπροστά Επίσης 4-5 πόρτες δε με νοιάζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα