Witcher1st Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Γιατι οποτε ακουμπαω την ακρη απο το καλωδιο ακουγεται ενας πολυ δυνατος ηχος ικανος να ξυπνησεις μεχρι και τους γειτονες; Αυτο αν θυμαμαι καλα γινοταν και με τα προηγουμενα ηχεια μου. Και στο προηγουμενο σπιτι. Επισης πλεον σε αυτο το σπιτι, αν αποσυνδεσω καμια φορα καποιο καλωδιο απο τον υπολογιστη κλεινει η οθονη. Το ιδιο γινεται και εαν ανοιξω τα φωτα του σαλονιου ή ανοιγοκλεισω τα ηλεκτρικα πατζουρια. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2021 από Witcher1st
Τέρης Α. Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 38 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Γιατι οποτε ακουμπαω την ακρη απο το καλωδιο ακουγεται ενας πολυ δυνατος ηχος ικανος να ξυπνησεις μεχρι και τους γειτονες; Γειώνεστε. Κι εμένα το κάνουν. 39 λεπτά πριν, Witcher1st είπε αν αποσυνδεσω καμια φορα καποιο καλωδιο απο τον υπολογιστη κλεινει η οθονη. Το ιδιο γινεται και εαν ανοιξω τα φωτα του σαλονιου ή ανοιγοκλεισω τα ηλεκτρικα πατζουρια. Βρώμικο ρεύμα.
Witcher1st Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Γειώνεστε. Κι εμένα το κάνουν. Βρώμικο ρεύμα. Υπαρχουν λυσεις και για τα δυο; Στα αγγλικα αυτος ο ηχος ειναι το humming sound; Γιατι διαβαζω οτι μπορει να διορθωθει. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2021 από Witcher1st
dpolal Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, Witcher1st είπε Επισης πλεον σε αυτο το σπιτι, αν αποσυνδεσω καμια φορα καποιο καλωδιο απο τον υπολογιστη κλεινει η οθονη. Το ιδιο γινεται και εαν ανοιξω τα φωτα του σαλονιου ή ανοιγοκλεισω τα ηλεκτρικα πατζουρια. 6 ώρες πριν, Witcher1st είπε Υπαρχουν λυσεις και για τα δυο; Ξεκίνα καλύτερα με έναν ηλεκτρολόγο να ελέγξει τον πίνακα στο σπίτι και όλη την εγκατάσταση, δεν παίζουμε με αυτά. 1
Witcher1st Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, dpolal είπε Ξεκίνα καλύτερα με έναν ηλεκτρολόγο να ελέγξει τον πίνακα στο σπίτι και όλη την εγκατάσταση, δεν παίζουμε με αυτά. Τι να δει; Δεν έχει κάποιο πρόβλημα το σπίτι. Το είχε δει ηλεκτρολόγος πριν λίγο καιρό. Πάντως δεν το κάνει κάθε φορά αυτό με το κλείσιμο της οθόνης. Δεν μπορώ να βρω το μοτίβο. Νομίζω ότι δεν μου το έχει κάνει ποτέ πρωι-μεσημερι.
@11h Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 9 hours ago, Witcher1st said: Τι να δει; Δεν έχει κάποιο πρόβλημα το σπίτι. Το είχε δει ηλεκτρολόγος πριν λίγο καιρό. Του είπες αυτά που γράφεις εδώ; 9 hours ago, Witcher1st said: Νομίζω ότι δεν μου το έχει κάνει ποτέ πρωι-μεσημερι. Ίσως το φορτίο είναι μεγαλύτερο το βράδυ γιατί επιστρέφουν άτομα στο κτήριο. Χρειάζεται έλεγχο όλη η εγκατάσταση.
valantis123 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Όντως ηλεκτρολόγο γιατί μπορεί να φτάσεις και στη ΔΕΔΔΗΕ.. Σε ενα σπίτι άναβε το ups κάθε τόσο λες και είχα διακοπή χωρίς να έχω, ήρθε ο αδερφός μου ηλεκτρολόγος και είδε οτι είναι προς το ρολόϊ το θέμα πήρα ΔΕΔΔΗΕ ήρθαν και τελικά φέρανε μέχρι και γερανό γιατί είχε θέμα η απο την κολόνα. 1
Witcher1st Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Στις 27/12/2021 στις 9:23 ΠΜ, valantis123 είπε Όντως ηλεκτρολόγο γιατί μπορεί να φτάσεις και στη ΔΕΔΔΗΕ.. Σε ενα σπίτι άναβε το ups κάθε τόσο λες και είχα διακοπή χωρίς να έχω, ήρθε ο αδερφός μου ηλεκτρολόγος και είδε οτι είναι προς το ρολόϊ το θέμα πήρα ΔΕΔΔΗΕ ήρθαν και τελικά φέρανε μέχρι και γερανό γιατί είχε θέμα η απο την κολόνα. Και αξιζει να γινει τοση φασαρια απο την αποψη οτι ειμαι ενοικιαστης; Που τα βρισκω τετοια σπιτια καθε φορα, θα ηθελα να ηξερα..
valantis123 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Witcher1st είπε Και αξιζει να γινει τοση φασαρια απο την αποψη οτι ειμαι ενοικιαστης; Που τα βρισκω τετοια σπιτια καθε φορα, θα ηθελα να ηξερα.. Ασε και εγώ για εμένα την ίδια απορία έχω... με το ζόρι βρίσκω σπίτια με σήμα για το κινητό. Κοίταξε αν είναι θέμα της ΔΕΔΔΗΕ δεν θα χρεωθείς τίποτα. Αν φέρεις ηλεκτρολόγο κατι θα σου πάρει αρα είναι στο χέρι σου αν θες να ασχοληθείς. Θα μπορούσες να πάρεις ενα UPS να βάλεις πάνω pc και οθόνη ώστε αν κάνει νερά το ρεύμα να μήν σε επηρεάζει γιατί θα σε καλύπτει το UPS λογικά και θα σου μείνει και γενικά για προστασία.
xsterg Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 φιλε μου αυτα ειναι προβληματα γειωσης. εαν ειχες σωστη γειωση και ολες οι αυακευες σου ηταν σωστα γειωμενες δεν θα ειχες αυτα τα προβληματα. γειωσε ολες τις συσκευες σου σωστα σε ενα σημειο και μετα φερε και ηλεκτρολογο να κοιταξει την γειωση του σπιτιου σου (οχι οπτικα) με οργανο. διορθωσε οτι βρεις προβληματικο. μια πρωτη ενδειξη μπορει να εχει καποιος πεπειραμενος με πολυμετρο. τι ηλικιας ειναι το σπιτι? ο πινακας σε τι κατασταση ειναι? μια φωτο του πινακα και καποιων πριζων θα βοηθουσε να εχουμε μια πιο σαφη εικονα. 1 λεπτό πριν, valantis123 είπε Ασε και εγώ για εμένα την ίδια απορία έχω... με το ζόρι βρίσκω σπίτια με σήμα για το κινητό. Κοίταξε αν είναι θέμα της ΔΕΔΔΗΕ δεν θα χρεωθείς τίποτα. Αν φέρεις ηλεκτρολόγο κατι θα σου πάρει αρα είναι στο χέρι σου αν θες να ασχοληθείς. Θα μπορούσες να πάρεις ενα UPS να βάλεις πάνω pc και οθόνη ώστε αν κάνει νερά το ρεύμα να μήν σε επηρεάζει γιατί θα σε καλύπτει το UPS λογικά και θα σου μείνει και γενικά για προστασία. θεμα του δεδηε δεν ειναι σιγουρα. ο παροχος γειωνει τους μετρητες απο την πλευρα του οποτε θα σε χρεωσει για επισκεψη χωρις λογο. το ups απο την αλλη δεν ειναι η συσκευη που βρεισκει με μαγικο τροπο γειωση και εξασφαλιζει με μαγικο τροπο την σωστη ταση.
valantis123 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, xsterg είπε θεμα του δεδηε δεν ειναι σιγουρα. ο παροχος γειωνει τους μετρητες απο την πλευρα του οποτε θα σε χρεωσει για επισκεψη χωρις λογο. το ups απο την αλλη δεν ειναι η συσκευη που βρεισκει με μαγικο τροπο γειωση και εξασφαλιζει με μαγικο τροπο την σωστη ταση. Εγω έγραψα παραπάνω τι μου έτυχε και τελικά ήρθε ο ΔΕΔΔΗΕ με γερανό στην κολόνα και το έφτιαξε. Αν δεν είχα αδερφό ηλεκτρολόγο να ασχοληθεί εγώ δε θα είχα ασχοληθεί το pc που με ένοιαζε ήταν στο UPS και δε μου έκανε θέματα να σβήνει κτλ. Νομίζω είχε θέμα με αυξομείωση τάσης αν θυμάμαι καλά, ε τελικά το έφτιαξα και 4-5 μήνες μετά έφυγα και απτό σπίτι..
Witcher1st Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Επανερχομαι. Μηπως φταιει και το καλωδιο; Ειναι καλης ποιοτητας εχω το συγκεκριμενο : DeLock DisplayPort Cable DisplayPort male - DisplayPort male 2m (82771) - Skroutz.gr Αλλα δεν ξερω μηπως θελει καλωδιο με εκδοση displayport 1.4 Επισης παρατηρω πολλες φορες πως οταν κουναω το καλωδιο πανω-κατω παλι η οθονη αναβοσβηνει, εαν το βγαλω, φυσηξω και ξαναβαλω, τοτε φτιαχνει, τουλαχιστον προσωρινα. Θελω να κανω μια δοκιμη και με το HDMI να δω αν μου κανει τα ιδια.
3DJIN Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 εξηγησε μας το setup που εχεις εκει.Δηλαδη ειναι υπολογιστης συνδεδεμενος με καποια αλλη πηγη ?
Witcher1st Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, 3DJIN είπε εξηγησε μας το setup που εχεις εκει.Δηλαδη ειναι υπολογιστης συνδεδεμενος με καποια αλλη πηγη ? Εχω ενα APC ασφαλειας με 8 πριζες, υπολογιστης, ηχεια, ρουτερ, deco και τηλεφωνο. Εβαλα την οθονη σε αλλο πολυπριζο παλι APC που εχω μονο την τηλεοραση και κανει παλι τα ιδια, οποτε δεν ειναι θεμα οτι ζοριζεται. Σιγουρα θα αλλαξω και καλωδιο, καθως διαβαζω αρκετους που ειχαν παρομοια θεματα και με ενα certified displayport 1.4 εφτιαξε το θεμα. Αλλα πρωτα θα δοκιμασω να παω σε HDMI ξανα. Δεν θυμαμαι να μου εμφανιζε αυτο το θεμα με HDMI. Παντως το καλωδιο που εχω στα χαρακτηριστικα αναφερει οτι παει μεχρι 4k@60Hz, δεν αναφερει 2k@144Hz. Ειχα διαλεξει το συγκεκριμενο λογω αξιολογησεων και επειδη ηταν απο τα λιγα που δεν εχει συνδεδεμενο το 20ο pin. Δεν ειχα ψαξει καθολου για τα μεγιστα Hz. Το συγκεκριμενο καλωδιο φαινεται αρκετα καλο, ακριβο βεβαια. StarTech Cable DisplayPort male - DisplayPort male 1m Μαύρο (DP14MM1M) (t-support.gr) Στο PDF λεει οτι ειναι 20pin, αλλα εχει 19 conductors, οποτε ειναι κομπλε. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2022 από Witcher1st
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα