Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Δεν ξέρω εάν μπορώ να αναφέρω εδώ το πρόβλημα μου. Τελος πάντων θα το πω και ελπίζω σε κάποια βοήθεια σας.

Εχω πάρει το Xbox Series S και έχω συνδέσει σε αυτό δύο εξωτερικούς σκληρούς δίσκους. Ειναι οι απλοί δίσκοι ας το πω έτσι 3.0. Αυτους τους είχα στο Xbox One και όλα μια χαρά δούλευαν.

Οταν όμως τους συνδεσα στο Series S ναι μεν τους βρήκε δείχνει και τα παιχνίδια που είχα αλλά δεν τα παίζει όλα όπως το Xbox One. Εαν τα παίξει θα αργήσει να ξεκινήσει ή θα μου πει ότι έκλεισε το παιχνίδι λόγο καθυστέρησης.

Και ένα ακόμη όταν πατάω κάποιο παιχνίδι να ξεκινήσει να το επιλέξω δηλαδή δεν ανταποκρίνεται σχεδόν καθόλου. Δεν ξέρω τι φταίει ή εγώ κάνω λάθος σε κάτι.

Εαν γνωρίζετε κάτι θα χαιρομουν πάρα πολύ να με βοηθήσετε.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ.καταλαβαινω τι λέτε αλλά δεν είναι αυτό.οταν ανοίγω την κονσόλα παίζουν αμέσως αλλά μετά από κάποια λεπτά μόλις επιλέξω κάποιο παιχνίδι δεν ξεκινάει αμέσως χρειάζεται χρόνο για να ξεκινήσει και μου το ξεκινάει ξαφνικά μόνο του.η μπορεί να μου πει δεν λειτουργεί το παιχνίδι γιατί άργησε να ξεκινήσει.τι να πω δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει.σας ευχαριστώ και πάλι που μου απαντήσατε.

Δημοσ.

Τι να σας πω δεν ξέρω.Τα παιχνίδια τα εμφανίζει κανονικά πάντως.Εχω διαβάσει πολλά από ξένα σάιτ έχω δει στο YouTube Βίνεο που αφορούν με το συγκεκριμένο θέμα.Πιστευω κάτι να γίνει.σας ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...