Basilhs23___ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, satsok2 είπε Δεν είμαι σπίτι αλλά απ όσο θυμάμαι, ναι. Μπορείς να δοκιμάσεις να ρίξεις διάλυμα θειικου οξεως, ότι καλύτερο για πλαστικό, τηρείς ότι λένε οι οδηγίες. 7 ώρες πριν, NiKoSmile είπε Δε θα έχεις πρόβλημα. https://www.skroutz.gr/s/22405107/Klinex-Παχύρρευστο-Υγρό-Χλώριο-Ultra-Extra-Power-Lemon-5lt.html 2 ώρες πριν, NiKoSmile είπε Το ρίχνεις "σκέτο" το αφήνεις να δράσει κάποιο χρόνο και μετά από πίσω ζεστό νερό. Διαλύει όλη τη μούργα και τα κατάλοιπα στις σωληνώσεις. Πόσο χρόνο περίπου;
satsok2 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Basilhs23___ είπε Μπορείς να δοκιμάσεις να ρίξεις διάλυμα θειικου οξεως, ότι καλύτερο για πλαστικό, τηρείς ότι λένε οι οδηγίες. Μήπως τα μπλέκεις ρε συ; Βιτριόλι; 😅
Basilhs23___ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, satsok2 είπε Μήπως τα μπλέκεις ρε συ; Βιτριόλι; 😅 Ψάξε στο Web, υπάρχουν άπειρα υγρά για αποφραξη αποχετεύσεων κεντρικών και μη, από θειικό οξύ σε διάφορες αναλογίες, έχω βρει από 10% ως και 98%. Περιλαμβάνουν και άλλα χημικά όπως αναστολείς διάβρωσης, τασιενεργά, αύξηση πυκνότητας για να πάνε κάτω από το στάσιμο νερό. Εννοείται αυτά με χοντρά γάντια, ειδικά γυαλιά και καθόλου ακάλυπτο μέρος στο σώμα. Πότε δεν ρίχνουμε το υγρό όταν υπάρχει στάσιμο νερό αν αυτό δεν έχει αφαιρεθεί. 1
NiKoSmile Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Μπορείς να δοκιμάσεις να ρίξεις διάλυμα θειικου οξεως, ότι καλύτερο για πλαστικό, τηρείς ότι λένε οι οδηγίες. Πόσο χρόνο περίπου; Αναλόγως το φρακάρισμα 5 έως 20 λεπτά. Έχω δει και το παρακάτω πιστόλι, το οποίο μάλλον θα το δοκιμάζω μία στις τόσες για συντήρηση. https://www.skroutz.gr/s/20958414/Vorel-Drain-Blaster-Αποφρακτικό-Πιστόλι.html 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα