Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο διαδίκτυο βρίσκω διαφορα προϊόντα για καθαρισμό αππφραξη και συντήρηση φρεατίων, βόθρων, αποχετεύσεων και σωληνώσεων. Περιέχουν ένζυμα και βακτήρια που λιώνουν το λίπος και το οργανικό φορτιο.

Τα έχει δοκιμάσει κάποιος; 

Δημοσ.

Πετα στο φρεατιο μια χοιρινη συκωταρια...σε 10 μερες τα ενζυμα θα αναπτυχθουν και θα σου καυαρισουν τα παντα...

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Ναι σιγά μην πετάξω και κοκορέτσι κοντοσουβλι. 

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΚΛΑΜΑ

• Like 1
Δημοσ.

ο θείος μου είχε ρίξει πριν κάποια χρόνια στο εξοχικό , είπε έκανε δουλειά , αλλά θέλει να ρίξεις και να το αφήσεις μέρες χωρίς να πέσουν χημικά (σαπούνια , απορρυπαντικά , χλωρίνες κτλ)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Ναι σιγά μην πετάξω και κοκορέτσι κοντοσουβλι. 

Το κοκορετσι ετσι και ετσι γιατι εχει εντοσθια,  αλλα το κοντοσουβλι δεν κανει....τα ενζυμα αναπτυσσονται στο ηπαρ. Τα χημικα ενζυμα θα σου στοιχισουν 10 φορες πιο πολυ...βιοχημεια

Επεξ/σία από ELTASSOS1
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, NiKoSmile είπε

Παχύρρευστο χλώριο... ισχυρή βάση, θα τα διαλύσει όλα!

Θα το κοιτάξω αυτο δεν το έχω ακούσει ξανά, αρκεί να μην καταστρέφει με διάβρωση τους σωλήνες. 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Θα το κοιτάξω αυτο δεν το έχω ακούσει ξανά, αρκεί να μην καταστρέφει με διάβρωση τους σωλήνες. 

Επίφοβο.

Κάποτε έριχνα https://www.thanopoulos.gr/el/apofraktika/11732-wc-net-apofraktikes-kapsoules-gia-freatia-vothrous-288gr-16tem-8004050193509.html

• Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Αυτό μάλλον είναι μόνο για απολύμανση και καθάρισμα, όχι για ξεβούλωμα

Το ρίχνεις "σκέτο" το αφήνεις να δράσει κάποιο χρόνο και μετά από πίσω ζεστό νερό. Διαλύει όλη τη μούργα και τα κατάλοιπα στις σωληνώσεις.

Δημοσ.

Παιδιά , έχω το ίδιο στο σωλήνα αποχετευσης του πλυντηρίου ρούχων. Κάθε φορά που πλένει έρχεται μια μυρωδιά βρώμας από το σωλήνα. Τι προτείνετε;

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, satsok2 είπε

Παιδιά , έχω το ίδιο στο σωλήνα αποχετευσης του πλυντηρίου ρούχων. Κάθε φορά που πλένει έρχεται μια μυρωδιά βρώμας από το σωλήνα. Τι προτείνετε;

Είναι από πλαστικό η σωλήνα; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...