TsolakFD Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα σας σήμερα η βρύση της κουζίνας μου άρχισε να χάνει νερό από εκεί που βιδώνει μπροστά η μύτη την ξεβιδωνω και ξεκόλλησε και το κομμάτι με τα πάσα που είχε πάνω η βρύση στα οποία βίδωνε πάνω η μύτη με το σιτακι αυτό δεν ξαναμπαίνει πίσω από ότι κατάλαβα είναι με φιξ; δεν έχει ούτε κούμπωμα ούτε τίποτα, παω για αλλαγή βρύσης;
phanispal Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Αυτό με το σιτάκι λέγεται φίλτρο, και συνήθως είναι βιδωτό. Εσένα τι βγήκε και θεωρείς ότι δεν ξαναμπαίνει; 1
georgiouu Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 ναι αν χαλασανε τα σπειρωματα της βρυσης δεν υπαρχει αλλος τροπος να στερεωσεις το φιλτρακι
phanispal Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Όταν λες κομμάτι με τα πάσα τι εννοείς; Ανέβασε μια φωτογραφία να καταλάβουμε. 1
Joshua21 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 31 λεπτά πριν, TsolakFD είπε Καλησπέρα σας σήμερα η βρύση της κουζίνας μου άρχισε να χάνει νερό από εκεί που βιδώνει μπροστά η μύτη την ξεβιδωνω και ξεκόλλησε και το κομμάτι με τα πάσα που είχε πάνω η βρύση στα οποία βίδωνε πάνω η μύτη με το σιτακι αυτό δεν ξαναμπαίνει πίσω από ότι κατάλαβα είναι με φιξ; δεν έχει ούτε κούμπωμα ούτε τίποτα, παω για αλλαγή βρύσης; Αν έχω καταλάβει καλά μάλλον πας για αλλαγή ρουξουνιού: https://www.skroutz.gr/s/27274271/Viospiral-05-2026-Ρουξούνι-Μπαταρίας-Κουζίνας.html
TsolakFD Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 42 λεπτά πριν, TsolakFD είπε Καλησπέρα σας σήμερα η βρύση της κουζίνας μου άρχισε να χάνει νερό από εκεί που βιδώνει μπροστά η μύτη την ξεβιδωνω και ξεκόλλησε και το κομμάτι με τα πάσα που είχε πάνω η βρύση στα οποία βίδωνε πάνω η μύτη με το σιτακι αυτό δεν ξαναμπαίνει πίσω από ότι κατάλαβα είναι με φιξ; δεν έχει ούτε κούμπωμα ούτε τίποτα, παω για αλλαγή βρύσης; Αυτό μου έφυγε που εχει πανω τα πάσα για να μπει το φιλτρακι
Joshua21 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, TsolakFD είπε Αυτό μου έφυγε που εχει πανω τα πάσα για να μπει το φιλτρακι Μας μπερδεύεις, αυτό το κομμάτι που δείχνεις βιδώνει πάνω στο σώμα της βρύσης, το φιλτράκι είναι στην άλλη μεριά του ρουξουνιού. Anyway, αν η ζημιά είναι στο ρουξούνι απλά αλλάζεις μόνο αυτό, αν η ζημιά είναι στο σώμα της βρύσης πας για βρύση.
TsolakFD Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Αυτό που σου δείχνω είναι ιδιο με αυτό που έχει και μπροστά που βιδωνει το φιλτρο είναι τα πάσα που θα μπει πάνω το φιλτρακι... το ξέρω στην φωτογραφία είναι ανάποδα αλλά έτσι είναι και μπροστά εμένα σορρυ για το μπέρδεμα παιδιά
gpapadakis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δοκιμασε να το βιδωσεις αναποδα πρωτα, να παρει τις στροφες (θα κανει ενα κλακ οταν βρει το σπειραμα) , και μετα βιδωσε το στη σωστη φορα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα