ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΜΠΟΥ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Kαλησπέρα. Θεωρείται ότι η τοποθέτηση screen protector είναι αναγκαία για το 13 pro max (είμαι γενικά προσεκτικός) και, αν ναι, ποια προτείνετε? Η clear case της apple αξίζει? Έχω ακούσει αντιφατικά σχόλια, αλλά νομίζω είναι η μοναδική που καλύπτει ένα πανέμορφο κινητό (έχω το graphite)
Apollonian Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Προσωπικά αν και κάτοχος iPhone δεν θα το επέλεγα ξανά. Αυτό το υλικό της Clear case γλιστράει αρκετά και αν θέλεις να την αφαιρέσεις είναι πάρα πολύ δύσκολο. Θα σε συμβούλευα να κοιτάξεις κάτι σε Full Cover set OEM που υπάρχει ποικιλία αν θέλεις πίσω διάφανο ή και με άλλα υλικά.
lamargos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Εγώ για την προστασία της οθόνης θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά σε προϊόντα της ESR. Τα χρησιμοποιώ χρόνια για iphone και iPad και πέραν την καλής ποιότητας και προστασίας που προσφέρουν έχουν και ένα πολύ καλό σύστημα για να εγκαθιστάς τα τζαμάκια μόνος σου και τελείως ευθυγραμμισμένα με τη συσκευή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα