Ukforthemoment Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, Bitbit είπε ας το αφήσει να υπάρχει, δε πάει χαμένο. Γερμανία, Ισραήλ κάνουν την 4η. Σε πόσο χρόνο λες θα έρθει κι εδώ; Ισραήλ δεν κάνουν 4η δόση https://www.protothema.gr/koronoios-live/article/1194957/to-israil-pagonei-ti-horigisi-tis-tetartis-dosis/
Pwpwpw Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Παιδιά η ημέρα του εμβολιασμού θεωρειται ως ημέρα 0 η μέρα 1; Προσπαθώ να καταλάβω πια θεωρείται σαν 14η μέρα. Έκανα την 2 δόση πρωί πρωί την Δευτέρα 13/12 , το πιστοποιητικό μου θα έχει ισχύ την Δευτέρα 27/12 η την Τρίτη 28/12; Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2021 από Pwpwpw
turbat0s Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 39 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε το πιστοποιητικό μου θα έχει ισχύ την Δευτέρα 27/12 Αυτό. 1
PLACEBO_89 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 16 ώρες πριν, Baator είπε Όχι, γιατί λένε ότι τα αντισώματα εξασθενούν μετά το 6μηνο και δεν υπάρχει πλέον αρκετή προστασία και και και... Τα γνωστά, για τους λόγους για τους οποίους χρειάζεται η αναμνηστική δηλαδή γενικώς. Δεν είχε να κάνει με το πιστοποιητικό, και το 1ο μια χαρά ισχύει ακόμα για την ηλικιακή ομάδα μου. Απλά την νόσηση την πέρασα άσχημα, δεν ήταν πυρετούλης 1-2 μέρες, όπως ανέφερα χρειάστηκε να νοσηλευτώ για αρκετές μέρες και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να το ξαναπεράσω αυτό το πράγμα, ήταν ελεεινή εμπειρία. Δεν λενε ομως γιατι δεν προμηθευονται πλεον ivermectin τα φαρμακεια!!! Ειναι σαταναδες και θα μιλησει η ιστορια..!!! 1
AntiCambeR Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Pwpwpw είπε Παιδιά η ημέρα του εμβολιασμού θεωρειται ως ημέρα 0 η μέρα 1; Προσπαθώ να καταλάβω πια θεωρείται σαν 14η μέρα. Έκανα την 2 δόση πρωί πρωί την Δευτέρα 13/12 , το πιστοποιητικό μου θα έχει ισχύ την Δευτέρα 27/12 η την Τρίτη 28/12; 1 μέλος, είχε αναφέρει πως η 1 ημέρα μετράει απο την επόμενη. Σχετικά με το πιστοποιητικό νόσησης, άλλο μέλος είχει αναφέρει πως αν η 1 δόση γίνει πρίν την λήξη του πιστοποιητικού, τότε αυτό συνεχίζει να ισχύει, αν το πιστοποιητικό έχει λήξει, τότε χρειάζονται 2 δόσεις. Εγώ θα περιμένω για 3η δόση το καινούριο εμβόλιο Μποτσουάνα version. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2021 από AntiCambeR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα