zilias82 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα και χρόνια πολλά,επειδή η ΔΕΗ αύξησε κατακόρυφα τις τιμές κ έχω δυστυχώς θέρμανση air condition αποφάσισα να ενεργοποιήσω μια σόμπα υγραερίου που την είχα χρόνια αχρησιμοποιητη και την είχα στην αποθήκη, μάλιστα είχα κ γεμάτη φιάλη κ δούλεψε μια χαρά, όμως η φιάλη τελείωσε και πήγα σε 2 βενζινάδικα να την αλλάξω όμως δεν μου την αλλάζανε γιατί δεν ήταν μάρκα που εμπορευοντουσαν... Δεν ξέρω από ποτέ γίνεται αυτό νόμιζα ότι δεν παίζει ρόλο τι μάρκα είναι η μπουκάλα απλά πλήρωνες κ την άλλαζες, παρακαλώ αν έχει υποπέσει κάποιος στην αντίληψη του αυτή η μάρκα (GS gas) πορτοκαλί φιάλη κάπου που πουλάνε να πάω να την γεμίσω, η αν κάποιος ξέρει κάπου που δέχονται όλες τις μπουκάλες να πάω να την αλλάξω κατά προτίμηση περιοχές Πειραιά έως παλαιό Φάληρο ευχαριστώ, και επειδή δεν υπάρχει παρόμοιο θέμα στο φόρουμ αν υπάρχει εμπειρία από τέτοιες σόμπες να αναφερθούν εμπειρίες αν υπάρχει κάποια που καίει λιγότερο ή κάποιος συνδυασμός φιάλης και σομπας που μυρίζει λιγότερο να υπάρχει μια σύγκριση αν υπάρχουν κ άλλοι που ψάχνουν αντίστοιχη μέθοδο
Ihavetheanswers Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Χρόνια πολλά. Καλύτερα κάλεσε την ίδια την εταιρεία στο 210 9423213 για να ρωτήσεις τι μπορείς να κάνεις.
NikosKallithea Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Εγω πάντως θα σου ελεγα να αφήσεις τις σόμπες υγραερίου στην άκρη, πρωτα πρωτα καταναλώνουν το οξυγόνο του χώρου και δεύτερον ειναι οπως ξέρεις επικίνδυνες απο οπου και να το δεις.
Basilhs23___ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Σομπα υγραερίου μόνο για τίποτε πολύ κρύες μέρες που δεν αρκεί η θέρμανση η δεν θέλετε να πληρώσετε παραπάνω και θέρμανση μεμονωμένου δωματίου. Όπως είπε και ο προηγούμενος, είναι επικίνδυνες. Παράγουν υγρασία και θα αυξηθεί η υγρασία στον χώρο, είναι επικίνδυνες καθώς μπορεί να υπάρχει διαρροή και να γίνει έκρηξη με τα γνωστά αποτελέσματα. Επίσης για το θέμα του κόστους δεν είμαι σίγουρος αν συμφέρει, το αέριο θα αυξηθεί μαζί με το ρεύμα το πετρέλαιο και τα υπόλοιπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα