Loto2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Λοιπόν παιδιά ξεκινώ αυτό το θέμα γιατί προσωπικά εγώ θα ήθελα να ασχοληθώ με τον τουρισμό στην Ελλάδα συμπεριλαμβάνοντας σεζόν. Θέλω να μου πείτε όσοι έχετε δουλέψει σεζόν κυρίως που κυμαίνονται οι μισθοί, οι ώρες εργασίας, οι μέρες εργασίας και άμα θέλετε να ξεκινήσουμε και κουβέντα για το τι θέσεις εργασίας έχετε κάνει στον τουρισμό ή πια κάνετε τώρα με βάση όλα τα ερωτήματα πιο πάνω. Άμα έχετε σπουδάσει κάτι, τα χρόνια προϋπηρεσίας σας και άμα παίζουν ρόλο σε αυτό τον κλάδο.
Ghjiklmnop Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Στις 24/12/2021 στις 12:12 ΜΜ, Loto2021 είπε Λοιπόν παιδιά ξεκινώ αυτό το θέμα γιατί προσωπικά εγώ θα ήθελα να ασχοληθώ με τον τουρισμό στην Ελλάδα συμπεριλαμβάνοντας σεζόν. Θέλω να μου πείτε όσοι έχετε δουλέψει σεζόν κυρίως που κυμαίνονται οι μισθοί, οι ώρες εργασίας, οι μέρες εργασίας και άμα θέλετε να ξεκινήσουμε και κουβέντα για το τι θέσεις εργασίας έχετε κάνει στον τουρισμό ή πια κάνετε τώρα με βάση όλα τα ερωτήματα πιο πάνω. Άμα έχετε σπουδάσει κάτι, τα χρόνια προϋπηρεσίας σας και άμα παίζουν ρόλο σε αυτό τον κλάδο. Τα χρόνια προϋπηρεσίας παίζουν ρόλο και γενικα καλό είναι να ψάχνεις, τώρα οι ώρες και οι μισθοί είναι ανάλογοι..αν δουλευεις 15ωρο προφανως καλυτερα χρήματα αλλά δεν ηερω ακριβώς ποσά είναι αναλογα την συμφωνία,εσυ έχεις κλείσει κάπου έκανες κάποια σεζόν να μας πεις εμπειριες?
Loto2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Όχι φίλε εγώ πάω ακόμα σχολείο και απλώς ήθελα να πει κάποιος καμία εμπειρία γιατί δεν γνωρίζω εσύ ασχολείσαι με τον τουρισμό ?
Uptheirons Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Σεζον δεν εχω δουλεψει ημουν απο τα τυχερα ατομα που βρηκαν δουλεια σε ξενοδοχειο 12μηνης λειτουργιας. Υπαρχει τεραστια ζητηση για "χερια" αυτη τη στιγμη. Πολυς κοσμος αλλαξε κλαδο μετα απο 1.5 χρονο κρισης (τετοιο πραγμα δεν ειχε γινει ουτε στον πολεμο με το Αφγανισταν) και τα ξενοδοχεια βρεθηκαν με ελλειπες προσωπικο. Ψαξε τα 12μηνα θα σου ελεγα. 1
Ghjiklmnop Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Στις 4/6/2022 στις 2:01 ΜΜ, Loto2021 είπε Όχι φίλε εγώ πάω ακόμα σχολείο και απλώς ήθελα να πει κάποιος καμία εμπειρία γιατί δεν γνωρίζω εσύ ασχολείσαι με τον τουρισμό ? Λοιπόν για σεζόν σε 8ωρο καθαρό και 6 Μέρες της εβδομάδας με ένα ρεπό την εβδοαμδα δηλαδή κυμαίνονται 850-1.000€ αν πας σε νησι είναι παραπανω τα χρήματα αλλά δεν είναι 8 οι ώρες ούτε και έχεις ρεπό δηλαδή είσαι 7/7 που εκεί συνηθως πάει από 1.100-1.200€ αλλά μιλάμε για 12-14 ώρες τη μέρα 1
Loto2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Ισχύει ότι η Μύκονος συγκριτικά με τα άλλα νησιά δίνει τον μεγαλύτερο μισθό ?
SabotazNic Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, Loto2021 είπε Ισχύει ότι η Μύκονος συγκριτικά με τα άλλα νησιά δίνει τον μεγαλύτερο μισθό ? Μυκονος και Σαντορινη ναι. Αλλα σε συγκεκριμενα εστιατορια και με προυπηρεσια. Τα υπολοιπα δινουν οτι και οι αλλοι. Μην περιμενεις 1η δουλεια και να βγαλεις 1500αρι, ετσι? 1
Loto2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Πολλοί ποντάρουν και στα μπουρμπουάρ πιστεύω η Μύκονος όλο και κάτι θα δίνει. Έχω ακούσει ότι από μπουρμπουάρ την ημέρα μαζεύεις άλλο ένα μεροκάματο
SabotazNic Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Loto2021 είπε Πολλοί ποντάρουν και στα μπουρμπουάρ πιστεύω η Μύκονος όλο και κάτι θα δίνει. Έχω ακούσει ότι από μπουρμπουάρ την ημέρα μαζεύεις άλλο ένα μεροκάματο Ξαναλεω, χωρις εμπειρια βιαζεσαι για να δουλεψεις σε μαγαζι οπου θα βγαζεις τον μηνα αλλο ενα μεροκαματο απο tips. Πιασε φετος δουλεια, εξοικειωσου με τον δισκο, και βλεπουμε του χρονου. Επισης, την φετινη σεζον την εχεις χασει, τουλαχιστον για τα καλα μαγαζια. Μονο αν φυγει καποιος και εχεις γνωστο να σε προτεινει. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2022 από SabotazNic 1
Loto2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Ξαναλεω, χωρις εμπειρια βιαζεσαι για να δουλεψεις σε μαγαζι οπου θα βγαζεις τον μηνα αλλο ενα μεροκαματο απο tips. Πιασε φετος δουλεια, εξοικειωσου με τον δισκο, και βλεπουμε του χρονου. Επισης, την φετινη σεζον την εχεις χασει, τουλαχιστον για τα καλα μαγαζια. Μονο αν φυγει καποιος και εχεις γνωστο να σε προτεινει. Στην Μύκονο από πότε ξεκινάνε και πότε τελειώνουν την σεζόν αν γνωρίζεις ?
SabotazNic Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Loto2021 είπε Στην Μύκονο από πότε ξεκινάνε και πότε τελειώνουν την σεζόν αν γνωρίζεις ? (μπορει απο 25η)Απριλιο-Νοεμβριο. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2022 από SabotazNic 2
Loto2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 8 λεπτά πριν, SabotazNic είπε (μπορει απο 25η)Απριλιο-Νοεμβριο. Γνωρίζεις άμα ένας μαιτρ ή ένας f&b manager παίρνει πιο πολλά τιπς από έναν σερβιτόρο? Η απλώς βασίζονται σε μεγαλύτερο μισθό με λιγότερα τιπς. Κάνω τέτοιες ερωτήσεις για να πάρω γνώμες από άλλους και όσο είναι να ξέρω τι θα αντικρίσω στο μακρύ μέλλον
SabotazNic Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, Loto2021 είπε Γνωρίζεις άμα ένας μαιτρ ή ένας f&b manager παίρνει πιο πολλά τιπς από έναν σερβιτόρο? Η απλώς βασίζονται σε μεγαλύτερο μισθό με λιγότερα τιπς. Κάνω τέτοιες ερωτήσεις για να πάρω γνώμες από άλλους και όσο είναι να ξέρω τι θα αντικρίσω στο μακρύ μέλλον Παει με ποσοστα, οσο πιο πανω εισαι, τοσα πιο πολλα παιρνεις. Οσο πιο πολυ εμπειρια εχεις, τοσο πιο πανω εισαι. f&b συνηθως εχεις μονο μισθο, αφου ειναι δουλεια "γραφειου"
Loto2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Παει με ποσοστα, οσο πιο πανω εισαι, τοσα πιο πολλα παιρνεις. Οσο πιο πολυ εμπειρια εχεις, τοσο πιο πανω εισαι. f&b συνηθως εχεις μονο μισθο, αφου ειναι δουλεια "γραφειου" Εσύ φίλε έχεις δουλέψει στην Μύκονο ή γενικά στον τομέα του τουρισμού σεζόν σε κάποιο νησί. Αν ναι πες μου εμπειρίες γενικά συνθήκες εργασίας, τι παίζει με διατροφή και διαμονή θα με βοήθαγαν φουλ
SabotazNic Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, Loto2021 είπε Εσύ φίλε έχεις δουλέψει στην Μύκονο ή γενικά στον τομέα του τουρισμού σεζόν σε κάποιο νησί. Αν ναι πες μου εμπειρίες γενικά συνθήκες εργασίας, τι παίζει με διατροφή και διαμονή θα με βοήθαγαν φουλ Θελεις να πας γιολο ή θα πας και σε καμια σχετικη σχολη? Νησι οχι, εχουμε επιχειρηση στην Χαλκιδικη. Οι περισσοτεροι προσφερουν διαμονη (2-5 ατομα) και φαγητο. Συνθηκες εργασιας θα ακουσεις διαφορες. Η αδερφη μου Σαντορινη σε πολυ καλο θερετρο στο κομματι του εστιατοριου, ειναι οκ, με τα ρεπο της, τις αδειες και το ωραριο της. Το beach bar Ισως σου δωσει καλυτερο μισθο, αλλα λιγοτερα tips. Εχεις πιο πολλες πιθανοτητες ομως να δουλεψεις εκει ως runner αυτην την περιοδο αν ψαξεις. Στα -, ηλιος, σκονη κτλ. Ενσημα λιγο πολυ δινουν ολοι τα νομιμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα