Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενα επωνυμο Gaming mouse της Coolermaster στα 9.90

το ειχα παρει απο Κωστοβολο στο ιστορικο χαμηλο 7.9€ για Desktop χρηση και λειτουργει μεχρι σημερα αψογα!

στο Skroutz με τα μεταφορικα παιζει απο 16-17€

https://www.skroutz.gr/s/16388451/CoolerMaster-Devastator-3-MM110-RGB-Gaming-Ποντίκι-Μαύρο.html

Δεν μπορω να κρινω για χρηση gaming αλλα θεωρω οτι σε αυτα τα λεφτα ειναι τιμιο!

https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/pc/gaming-mice/196973-coolermaster-devastator-3-mm110

Oσοι εχετε καρτα Alpha bonus παιρνετε +50% εξτρα bonus ποντους εως 5/1/2022

και Χ2 ποντους οσοι εχετε καρτα εθνικης Go4more εως 31/12/2021

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

@pxl 😉😏 αργησες λιγο, πριν μερικες μερες ο Κωτσος στην ιδια τιμη εδινε εκτος απο το συγκεκριμενο ποντικι και μια 20ευρη δωροεπιταγη (!).

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, giorginho είπε

@pxl 😉😏 αργησες λιγο, πριν μερικες μερες ο Κωτσος στην ιδια τιμη εδινε εκτος απο το συγκεκριμενο ποντικι και μια 20ευρη δωροεπιταγη (!).

Και έλεγα κάτι μου θυμίζει.. 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, giorginho είπε

Την ανέβασε τη προσφορά τότε κάποιος?

Δημοσ.

Εγώ ακόμα περιμένω το κουπόνι..

Ενώ είχα παραγγείλει από το λογαριασμό μου μέσω ίντερνετ με παραλαβή από κατάστημα, έγινε ένα "λάθος" και την απόδειξη την κόψανε σε άλλο όνομα με αποτέλεσμα να ψάχνουμε τώρα ποιος "τυχερός" πήρε την δωροεπιταγή

• Moderators
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, NickosR999 είπε

Την ανέβασε τη προσφορά τότε κάποιος?

24 λεπτά πριν, superpanos2 είπε

Είχε αναφερθεί στο θέμα του κουππονιού 20 ευρώ.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/783033-κωτσοβολοσ-δωροεπιταγή-20€-για-επόμενη-αγορά-διπλάσιας-αξίας-με-κάθε-αγορά-gamingkeyboardμouseηeadset/?do=findComment&comment=58966818

• Like 2
Δημοσ.

Πήρα ένα αλλά δεν θα το χρειαστώ, αν το θέλει κάποιος από Αθήνα δυτική Αττική και δεν έχει κοντά του Κωτσόβολο ας μου στείλει pm. Εννοείται στην τιμή που το πήρα χωρίς να έχει ανοιχτεί.

Δημοσ.
3 hours ago, George! said:

Πήρα ένα αλλά δεν θα το χρειαστώ, αν το θέλει κάποιος από Αθήνα δυτική Αττική και δεν έχει κοντά του Κωτσόβολο ας μου στείλει pm. Εννοείται στην τιμή που το πήρα χωρίς να έχει ανοιχτεί.

Υπάρχουν οι αγγελίες. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mp44christos είπε

Υπάρχουν οι αγγελίες. 

Δεν κατάλαβες το σκεπτικό μου. Το είπα μήπως εξυπηρετηθεί κάποιος που δεν θέλει να τρέχει μιας και στην περιοχή μου δεν έχει Κωτσόβολο. Διαφορετικά θα το επιστρέψω και θα πάρω τα χρήματά μου.

Δημοσ.
1 hour ago, George! said:

Δεν κατάλαβες το σκεπτικό μου. Το είπα μήπως εξυπηρετηθεί κάποιος που δεν θέλει να τρέχει μιας και στην περιοχή μου δεν έχει Κωτσόβολο. Διαφορετικά θα το επιστρέψω και θα πάρω τα χρήματά μου.

Απαγορεύεται με βάση κανόνων αυτό που κάνεις. Καλή χρονιά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...