Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η δεύτερη γενιά του smartwatch της Vivo είναι πιο εκλεπτυσμένη από την προηγούμενη.

Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από τότε που η Vivo παρουσίασε το πρώτο της έξυπνο ρολόι, το οποίο είχε ένα αρκετά γεμάτο φύλλο προδιαγραφών. Τώρα όμως η εταιρεία, παρουσίασε και επίσημα στην Κίνα το Vivo Watch 2.

Το wearable δεύτερης γενιάς διατηρεί την ελκυστική κυκλική σχεδίαση με οθόνη OLED 466 x 466 pixels μεγέθους 1,43’’, απλοποιώντας τις πιο ογκώδεις γραμμές του προκατόχου του. Έχει μέγεθος 46mm με το σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι να ζυγίζει 47 γραμμάρια. Διαθέτει επίσης αντοχή στο νερό 5ATM.

Εσωτερικά, το Vivo Watch 2 διαθέτει υποστήριξη eSIM, η οποία επιτρέπει στους χρήστες στην Κίνα να λαμβάνουν κλήσεις και μηνύματα από τον καρπό τους ανεξάρτητα αν έχουν μαζί τους το smartphone. Επίσης, διαθέτει ενσωματωμένες λειτουργίες streaming μουσικής αλλά και φωνητικές εντολές Jovi. Το έξυπνο ρολόι είναι εξοπλισμένο με 2GB αποθηκευτικού χώρου για offline αναπαραγωγή μουσικής, υποστηρίζει NFC ενώ έχει και ενσωματωμένο GPS. Η Vivo ισχυρίζεται επίσης ότι το Watch 2 θα έχει διάρκεια μπαταρίας επτά ημερών, δηλαδή μικρότερη από τις 18 ημέρες του αρχικού μοντέλου.

vivo-watch-2-2.JPG.97a1a01f6662be1fcff8f59ccc93d3fb.JPG

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά που αφορούν την υγεία, η Vivo εξόπλισε το Watch 2 με 47 αθλητικές λειτουργίες που καλύπτουν μερικές από τις πιο κοινές δραστηριότητες, έναν αισθητήρα SpO2 για παρακολούθηση του οξυγόνου στο αίμα, έναν αισθητήρα καρδιακών παλμών και άλλες έξυπνες λειτουργίες παρακολούθησης ύπνου.

Η αρχική τιμή του Vivo Watch 2 θα είναι κοντά στα $204, δηλαδή σε παρόμοια τιμή με την αρχική τιμή της πρώτης γενιάς. Είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία με τις πωλήσεις να ξεκινούν στις 29 Δεκεμβρίου. Θα διατίθεται σε χρώματα Breaking Dawn, Force Black και Silver Wing.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

Αναρωτιέμαι πόσες ώρες θα αντέχει αν το χρησιμοποιείς όντως ως smartwatch για να έχεις πλοήγηση, μουσική, κλήσεις και τηλέφωνα

• Thanks 1
Δημοσ.

Οπου ακουτε μια βδομαδα υπολογιστε 2-3 μερες... Τι να το κανεις το smartwatch, αν δεν εχεις ανοιχτα τα παντα, χωρις να μιλω για gps, αλλιως παρε απλο ρολοι... Φανταστειτε εχω το Huawei GT 2e, που εχει θεωριτικα πολυ καλη μπαταρια! Χωρις να αθλουμαι, με ανοικτους παλμους, υπνο κτλ, αν εχω το always on δεν βγαζει την βδομαδα, γυρω στις 5 μερες, βδομαδα βγαζει χωρις, αλλα δεν λεει να μην βλεπεις συνεχεια την ωρα. Ειχα καλομαθει με το Bip , 20+ μερες ολα ανοιχτα, οθονη που βλεπεις συνεχεια (ανακλαστικη οθονη) και μου κακοφαινονται ολα τα καινουργια. Δεν αποκλειω να ξαναγυρισω στο Bip.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, eko13 είπε

Οπου ακουτε μια βδομαδα υπολογιστε 2-3 μερες... Τι να το κανεις το smartwatch, αν δεν εχεις ανοιχτα τα παντα, χωρις να μιλω για gps, αλλιως παρε απλο ρολοι... Φανταστειτε εχω το Huawei GT 2e, που εχει θεωριτικα πολυ καλη μπαταρια! Χωρις να αθλουμαι, με ανοικτους παλμους, υπνο κτλ, αν εχω το always on δεν βγαζει την βδομαδα, γυρω στις 5 μερες, βδομαδα βγαζει χωρις, αλλα δεν λεει να μην βλεπεις συνεχεια την ωρα. Ειχα καλομαθει με το Bip , 20+ μερες ολα ανοιχτα, οθονη που βλεπεις συνεχεια (ανακλαστικη οθονη) και μου κακοφαινονται ολα τα καινουργια. Δεν αποκλειω να ξαναγυρισω στο Bip.

Έχω το GT 2e εδώ και 1,5 χρόνο τώρα και βγάζει άνετα 2 εβδομάδες η μπαταρία του με παρακολούθηση ύπνου, παλμών και τα σχετικά και με 1 φορά καταγραφή ποδηλατικής άθλησης για 4-5 ώρες και περπάτημα για 7-8 ώρες συνολικά σε αυτό το διάστημα.

Απλά έχω την οθόνη να ανάβει μόνο όταν το πατάω, αν είναι να το έχεις μόνιμα αναμμένο ή να ανάβει κάθε φορά που σηκώνεις το χέρι σου τότε καλύτερα πάρε κανονικό ρολόι, λογικό είναι να κρατάει μόνο 7 μέρες έτσι.

Επεξ/σία από dpolal
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βλέπω πολλούς τους απασχολεί η μπαταρία δλδ η αυτονομία..

Λύση για αυτό το θέμα ΥΠΑΡΧΕΙ αρκετά χρόνια τώρα. Τα ρολόγια με tranflective (αντανακλούν το φυσικό φως δλδ χωρίς ανάγκη τεχνητού φωτισμού αν και μπορούν να ανάψουν το βραδυ αν θες. είναι allways on) οθόνες πετυχαίνουν τεράστιες αυτονομίες.

To smart band amazfit bip s είναι ένα τέτοιο παράδειγμα και κρατάει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ (καθώς το εχω) 40 ημέρες με λειτουργίες καρδιας, βημάτων κτλ ανοικτά και αν χρησιμοποιείς συχνά GPS οκ λιγότερο τότε (Ανάλογα ας πούμε 20 μερες με καθημερινή λογική χρήση του). Δεν είναι smart watch με την έννοια ότι δεν έχει μικρόφωνο αλλά κάνει τα περισσότερα που θα έκανε ένα τέτοιο ρολόι και τελικά αυτά που οι περισσότεροι χρειαζόμαστε. Εχει αθλήματα, gps, χρονόμετρα, ξυπνητήρια, ms γενικά ειδοποιήσεις, ειδοποίησης κλήσης και απόρρηψη κλήσης. Και όλα αυτά στα 60€ (οκ πλαστικό αλλά πάλι).

Και δεν το λέω για να πάρετε το bip-s. Το λέω γενικά σαν τεχνολογία..

Δεν καταλαβαίνω για επιμένουν στις AMOLED που οκ είναι πιο εντυπωσιακές (χρώματα, ανάλυση) αλλά ενεργοβόρες. θα έπρεπε να δουν και τις transflective που ειναι παντα On χωρίς να κουράζεσαι να δεις και στον νταλα ήλιο και δεν "ανάβει" να προκαλεί προδίδοντας ότι κοιτάς το ρολόι σου. Είναι ένα κανονικό ρολόι στο θέμα οθόνης (το κοιτάς λοξά). Σήμερα transflective οθόνες έχουν ρολόγια 55€ (bip s) ή των 500€ (garmin) και τίποτα στην μέση (υπήρχε το amazfit stratos). Θα ήθελα να βγουν μοντέλα πιο κιμπάρικα με tranflective οθόνες και προσωπικά αδιαφορώ αν βλέπω το pixel λίγο και αν τα χρώματα είναι 64 (σαν παλιά amiga :p) και όχι 16εκ. Μόνο που θα κρατάει ΜΗΝΑ ολόκληρο χωρίς να αγχώνομαι αν θα κλείσει από μπαταρία στις διακοπές μου (δεν θα κλείσει) αξίζει με τα χίλια.. 

Αλλά αυτοί.. εκεί amoled και ξερό ψωμί.. 

Επεξ/σία από keysmith
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...