sofiaaaa Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει τι τιμές υπάρχουν στα ιδιωτικά πανεπιστήμια / κολλέγια στα μεταπτυχιακά. Μόλις τελείωσα κοινωνιολογία και θέλω να δώσω κατατακτήριες για ψυχολογία .. γι'αυτό θέλω να επιλέξω να κάνω μεταπτυχιακό στη ψυχολογία σε ιδιωτικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epsilonN Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 https://www.eduguide.gr/grad/table 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savageharis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Στις 24/12/2021 στις 9:43 ΠΜ, sofiaaaa είπε Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει τι τιμές υπάρχουν στα ιδιωτικά πανεπιστήμια / κολλέγια στα μεταπτυχιακά. Μόλις τελείωσα κοινωνιολογία και θέλω να δώσω κατατακτήριες για ψυχολογία .. γι'αυτό θέλω να επιλέξω να κάνω μεταπτυχιακό στη ψυχολογία σε ιδιωτικό Στα 7 με 8 χιλιάρικα τον χρόνο κυμαίνονται τα πιο πολλά , ανάλογα βέβαια το πανεπιστημιακό ίδρυμα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nitsa21 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Στις 24/12/2021 στις 9:43 ΠΜ, sofiaaaa είπε Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει τι τιμές υπάρχουν στα ιδιωτικά πανεπιστήμια / κολλέγια στα μεταπτυχιακά. Μόλις τελείωσα κοινωνιολογία και θέλω να δώσω κατατακτήριες για ψυχολογία .. γι'αυτό θέλω να επιλέξω να κάνω μεταπτυχιακό στη ψυχολογία Στις 24/12/2021 στις 9:43 ΠΜ, sofiaaaa είπε Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει τι τιμές υπάρχουν στα ιδιωτικά πανεπιστήμια / κολλέγια στα μεταπτυχιακά. Μόλις τελείωσα κοινωνιολογία και θέλω να δώσω κατατακτήριες για ψυχολογία .. γι'αυτό θέλω να επιλέξω να κάνω μεταπτυχιακό στη ψυχολογία σε ιδιωτικό Καπου μας μπερδευεις,μιλας για κατατακτηριες δηλαδη δημοσιο ΑΕΙ και γιαυτο θελεις να κανεις μεταπτυχιακο σε ιδιωτικο κολλεγιο!!Ποιο απο τα δυο,κατατακτηριες η κολλεγιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VoxVeritas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Στις 24/12/2021 στις 9:43 ΠΜ, sofiaaaa είπε Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει τι τιμές υπάρχουν στα ιδιωτικά πανεπιστήμια / κολλέγια στα μεταπτυχιακά. Μόλις τελείωσα κοινωνιολογία και θέλω να δώσω κατατακτήριες για ψυχολογία .. γι'αυτό θέλω να επιλέξω να κάνω μεταπτυχιακό στη ψυχολογία σε ιδιωτικό Θα ήθελα να σημειώσω το εξής: Όταν κάποιος πετυχαίνει στις κατατακτήριες, μπορεί ταυτόχρονα να κάνει και δημόσιο μεταπτυχιακό. Ο περιορισμός του "απαγορεύεται να φοιτείς σε δυο σχολές ταυτόχρονα" ισχύει για 2 προπτυχιακά, όχι για μεταπτυχιακό & προπτυχιακό. Είχα συμφοιτητές απο κατατακτήριες που έκαναν ταυτόχρονα και το μεταπτυχιακό τους (που μάλιστα άνηκε στην ίδια σχολή): Ιατρική και ταυτόχρονα ένα μεταπτυχιακό της Ιατρικής. Οπότε εαν σε ψήνει κάποιο δημόσιο μεταπτυχιακό και δεν το επιλέγεις λόγω κατατακτηρίων, μπορείς να το κάνεις κανονικά. Εαν ωστόσο λειτουργείς με την υπόθεση οτι το μεταπτυχιακό θα σε προετοιμάσει για τις κατατακτήριες, θα ήθελα να σε προϊδεάσω οτι δεν ισχύει για όλες τις σχολές αυτό. Ναι, το να σπουδάσεις το μάθημα που θα δώσεις σου δίνει ένα μεγάλο προβάδισμα, ωστόσο οι κατατακτήριες θέλουν έξτρα δουλειά και πολλές φορές εσωτερικές πληροφορίες που αφορούν το με τί λογική εξετάζεται το γραπτο (αν θέλουν παπαγαλία ή κρίση, αν έχουν ασκήσεις, αν θέλουν να βλέπουν κάποιο ιδιαίτερο στύλ απάντησης - διατύπωσης) . Επίσης τα μεταπτυχιακά τείνουν να εμβαθύνουν στοχευμένα σε εξειδικευμένα ζητήματα, τα οποία δεν αφορούν πάντα τα μαθήματα που δίνουμε στις κατατακτήριες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gingerbread Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Στις 24/12/2021 στις 9:43 ΠΜ, sofiaaaa είπε Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει τι τιμές υπάρχουν στα ιδιωτικά πανεπιστήμια / κολλέγια στα μεταπτυχιακά. Μόλις τελείωσα κοινωνιολογία και θέλω να δώσω κατατακτήριες για ψυχολογία .. γι'αυτό θέλω να επιλέξω να κάνω μεταπτυχιακό στη ψυχολογία σε ιδιωτικό Δεν πιστεύω ότι το μεταπτυχιακό θα σε βοηθήσει στις κατατακτήριες. Καλύτερα να κάνεις φροντιστήριο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pi314 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Ναι ρε παιδιά, καλά τα λέει ο @Gingerbread Να συμπληρώσω: Τί σχέση έχει ένα μεταπτυχιακό με τις κατατακτήριες??? Φαντάζομαι, στις κατατακτήριες πρέπει να καταλάβεις την ύλη και το πνεύμα των ασκήσεων που μπαίνουν. Το φροντιστήριο πιστεύω βοηθάει. Το μεταπτυχιακό είναι άλλη φιλοσοφία, άλλη ύλη... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα