Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα

Προσφατα αγορασα ενα μεταχειρισμενο Kriss 125 παπι του 2009  μοντελο και θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος ενα αξιοπιστο συνεργειο στην θεσσαλονικη για το εν λογο μηχανακι,κυριως οτι αφορα κινητηρα επισκευες ανακατασκευη. Κοστος ψιλοαδιαφορο ειδικα σε γνησια ανταλλακτικα  αλλα οχι και να βρουν θυμα να αρμεγουν,απλα με ενδιαφερει να κανουν καλη δουλεια με τα σωστα ανανταλλακτικα και ο χρονος επισκευων ψιλοαδιαφορος (υπαρχει οχημα μετακινησεων)Και αν εχει καποιος ενα ιδιο μηχανακι να αναφερει την γνωμη του και τι να προσεξω,η χρηση του θα ειναι απο το σημειο Α στο σημειο Β με μαξ αποστασεις 30-40 χιλιομετρα. Ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστιχως συνεργειο δεν εχω να σου προτεινω αλλα αυτο που θα σου προτεινα ειναι να αγορασεις ενα workshop manual και να ασχοληθεις μονος σου , το service ειναι παρα πολυ απλο.

Παπακι ειναι δεν χρειαζεται ιδιαιτερες γνωσεις απλα ακουλουθεις το εγχειριδιο κατα γραμμα .Το λαδακι του προσεχεις και εισαι κομπλε.. εχει καποιο θεμα τωρα? 

Επεξ/σία από visualizer
Δημοσ.

Οχι φιλε δεν εχει καποιο θεμα,τωρα μολις αλλαξα λαδια-φιλτρο λαδιου,αλλαγη πισω μαρσπιεδων και λαστιχα στα μπροστινα.Γενικα πιανουν τα χερια μου και σαν πιτσιρικας πριν 30 χρονια παλι εγω τα εκανα.Απλα απο κινητηρα δεν ξερω και δη χρονισμους και λοιπες σημαντικες λεπτομερειες οπου θα ηθελα να το κανω μια ανακατασκευη κινητηρα και απο εκει και περα συντηρηση ειναι δικο μου θεμα.Εχω βρει το manual του. Ευχαριστω για τη απαντηση

Δημοσ.

Aφου δεν εχει τιποτα για ποιον λογο να γινει ανακατασκευη; Παντως μην σε τρομαζει , αμα εχεις το workshop manual , προσεχτικα και με υπομονη γινεται..εννοειται βεβαια οτι χρειαζεσαι ενα δυναμοκλειδο .Στο λεω απο προσωπικη εμπειρια γιατι και εγω και στο ιδιο δίλημμα ημουν και φοβομουν να ανοιξω μοτερ..μεχρι τοτε αντε να αλλαξω κανα τακακι ,λάδι μπουζι κτλπ ηξερα.

Δεν ειναι πυρινικη φυσικη το σημαντικο ειναι να εχεις το workshop manual και να το ακουλουθεις κατα γραμμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...