Προς το περιεχόμενο

[GAMING KEYBOARD] Corsair K60 Pro Rgb Low profile Cherry MX Speed 59.90€ [AKYΡΑ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξανά σε προσφορά το μηχανικό πληκτρολόγιο

https://www.skroutz.gr/s/25978415/Corsair-K60-Pro-RGB-Cherry-MX-Silver-Low-Profile-Ελληνικό.html

https://www.bestprice.gr/item/2156340566/corsair-k60-pro-rgb-cherry-mx-lowprofile.html?

ΤΕΛΟΣ

Μ̶ε̶ ̶κ̶ό̶κ̶κ̶ι̶ν̶ο̶ύ̶ς̶ ̶δ̶ι̶α̶κ̶ό̶π̶τ̶ε̶ς̶ ̶h̶t̶t̶p̶s̶:̶/̶/̶w̶w̶w̶.̶c̶o̶s̶m̶o̶d̶a̶t̶a̶.̶g̶r̶/̶p̶r̶o̶d̶u̶c̶t̶/̶3̶5̶0̶9̶2̶5̶

Επεξ/σία από maarinos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, maarinos είπε

σίγουρα βγαίνει και με red low profile ή είναι λάθος περιγραφή;;

Επεξ/σία από ChrisN.S.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To SKU που αναγράφει η cosmodata βγάζει το ίδιο της προηγούμενης προσφορας με τους speed.  Κάποιο νομίζω υπάρχει με άλλους διακόπτες αλλά δεν πρέπει να ήρθε ποτέ Ελλάδα. 

Edit:Μπα, low profile ένα έβγαζε ,με τους speed. full profile βγάζει δύο το απλό red φωτισμό και το SE .αλλά με τους πιο οικονομικους Cherry Viola και τα δύο. 

Επεξ/σία από ipal
  • Moderators
Δημοσ.

Σε ενα YT-ριβιου που ειχα διαβασει οταν βγηκε το προηγουμενο τοπικ, ελεγε ο τυπος οτι υπαρχει και μια εκδοση με καφε διακοπτες και οχι με σπιντ, καμια 20αρια δολαρια (ή λιρες; Δεν θυμαμαι αν ηταν αμερικανικο ή βρετανικο το βιντεο εκεινο) φτηνοτερη. Με τους σπιντ ειναι πιο ακριβη απο τους καφε  - ή  αν υπαρχει και με κοκκινους. Αλλα οπως λεει ο ipal εχει το ιδιο SKU, λογικα με speed ειναι και αυτο.

• Like 1
Δημοσ.

Κάτι τέτοιο θυμόμουν και εγώ για brown αλλά μήπως δε τα κυκλοφόρησε ποτέ; Τέλος πάντων εδώ λέει για τρεις εκδόσεις https://www.tomshardware.com/reviews/corsair-k60-rgb-pro 

Πάντως από cosmodata λίγο προσοχή αν το πάρετε για "δοκιμή". Παίζει να σας βγάλουν τη πίστη αν είναι ανοιγμένο Η να μην το δεχτούν καν.  

Δημοσ.

Έριξα μια παραγγελία cosmodata αλλά δεν το έχει σε κάποιο κατάστημα. Ελπίζω να μην φάμε καμία νιλα.

Πάντως η τιμή επιστρέφει στην αρχική 130€ σε web supplies κτλ. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, ipal είπε

Κάτι τέτοιο θυμόμουν και εγώ για brown αλλά μήπως δε τα κυκλοφόρησε ποτέ; Τέλος πάντων εδώ λέει για τρεις εκδόσεις https://www.tomshardware.com/reviews/corsair-k60-rgb-pro 

Πάντως από cosmodata λίγο προσοχή αν το πάρετε για "δοκιμή". Παίζει να σας βγάλουν τη πίστη αν είναι ανοιγμένο Η να μην το δεχτούν καν.  

σχετικά με cosmodata μια φορά που ήθελα επιστροφή ενός AP (και μάλιστα το είχα πάρει από το κατάστημα, δεν είχα υπαναχώρηση) ξηγηθηκαν πολύ καλά τα παιδιά εκεί. Μου είπαν αν το δεχθεί η TP-Link με χαρά να το κάνουμε. Το δέχθηκε η TP-Link και μου δώσανε τα λεφτά στην κάρτα χωρίς κουβέντα. 

Το προϊόν δεν είχε κανένα πρόβλημα, απλά δεν απέδιδε στο σπίτι μου όπως περίμενα. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε

σχετικά με cosmodata μια φορά που ήθελα επιστροφή ενός AP (και μάλιστα το είχα πάρει από το κατάστημα, δεν είχα υπαναχώρηση) ξηγηθηκαν πολύ καλά τα παιδιά εκεί. Μου είπαν αν το δεχθεί η TP-Link με χαρά να το κάνουμε. Το δέχθηκε η TP-Link και μου δώσανε τα λεφτά στην κάρτα χωρίς κουβέντα. 

Το προϊόν δεν είχε κανένα πρόβλημα, απλά δεν απέδιδε στο σπίτι μου όπως περίμενα. 

Ε είδες σε επρηξαν λίγο και χωρίς λόγο. Τα μικροπραγματα τα βάζουν στα ράφια μετά και τα πουλάνε στο κατάστημα . Έχω αγοράσει μνήμη επιτοπου στο κατάστημα ,επι lockdown, αποσφραγισμενη ,κανονικά δε θα το δεχομουν αλλά ήταν περισυ με το χαμό . Τέλος πάντων πιθανόν είναι εξαντλημένο το Corsair οπότε τζάμπα το αναλύουμε. Χρόνια πολλά.

Επεξ/σία από ipal
  • Thanks 1
Δημοσ.

Με κάλεσαν από την Cosmodata και είπαν ότι δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, και θα χρειαστεί να περιμένω πάνω από μήνα. Αντ' αυτού μου πρότειναν να δούμε για κάποιο άλλο. Έλεγαν ότι δεν ξέρουν αν και πότε θα το ξαναφέρει ο προμηθευτής κλπ.

Επί λέξει του ανέφερα πως δεν είναι κάτι που χρειάζομαι άμεσα και είμαι διατεθειμένος να περιμένω. Επέμενα συγκεκριμένα να μου πουν αν ακυρώνουν την παραγγελία και δεν το ξεκαθάριζαν. Ο πωλητής από το τηλέφωνο τα μάσαγε...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, elio_1 είπε

Με κάλεσαν από την Cosmodata και είπαν ότι δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, και θα χρειαστεί να περιμένω πάνω από μήνα. Αντ' αυτού μου πρότειναν να δούμε για κάποιο άλλο. Έλεγαν ότι δεν ξέρουν αν και πότε θα το ξαναφέρει ο προμηθευτής κλπ.

Επί λέξει του ανέφερα πως δεν είναι κάτι που χρειάζομαι άμεσα και είμαι διατεθειμένος να περιμένω. Επέμενα συγκεκριμένα να μου πουν αν ακυρώνουν την παραγγελία και δεν το ξεκαθάριζαν. Ο πωλητής από το τηλέφωνο τα μάσαγε...

Μάλλον εχει καταργηθεί σαν  πληκτρολόγιο, δεν το βλέπω στο shop της Corsair.  

Αν ενδιαφέρεται κάποιος έχω ένα κρατημένο Mediamarkt Αγία Παρασκευη. Μέχρι αύριο, μετά θα ακυρωθεί. 

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...