Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Παρακολουθώ εδώ και καιρό την τιμή τους και δεν έχουν πέσει ποτέ κάτω από τα 89 ευρώ, οπότε είναι σχετικά καλή ευκαιρία για όποιον ενδιαφέρεται να τα πάρει και μάλιστα από αλυσίδα. Στα χρήματα αυτά είναι ότι καλύτερο υπάρχει, είναι καλύτερα και από αρκετά headsets των 150 ευρώ.

Επειδή έχει φάει κόλλημα το σάιτ της Media Markt και δεν αφήνει να μπει παραγγελία από την σελίδα του προϊόντος, πατάτε από εδώ κατευθείαν στο καλάθι.

Δημοσ.

αν καποιος τα θελει οπωσδηποτε, η τιμη αυτη παιζει εδω και μερες στο Πλαισιο και εχει αποθεμα :

https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/perifereiaka-pc/akoustika-headset-mikrofona/hyperx-gaming-headset-cloud-alpha-s-7-1_3330486

ωστοσο με οσα εχω διαβασει και εγω τα προηγουμενα Alpha ειναι καλυτερα και παιζουν φτηνοτερα παντου

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Thrylos7 είπε

αν καποιος τα θελει οπωσδηποτε, η τιμη αυτη παιζει εδω και μερες στο Πλαισιο και εχει αποθεμα :

https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/perifereiaka-pc/akoustika-headset-mikrofona/hyperx-gaming-headset-cloud-alpha-s-7-1_3330486

ωστοσο με οσα εχω διαβασει και εγω τα προηγουμενα Alpha ειναι καλυτερα και παιζουν φτηνοτερα παντου

τα συγκεκριμένα τα έκανα επιστροφή σε 1 ώρα είναι το μοναδικό headset μαζί με το turtle beach 600 1gen που τα έδιωξα για επιστροφή .

• Moderators
Δημοσ.

Επανέρχομαι στα ακουστικά του τίτλου που ακόμα παίζουν στα €80 στο Πλαίσιο, ενώ έχω ήδη κράτηση και στην Media Markt. Μετά από εκτεταμένα reviews που έχω διαβάσει, βλέπω ότι δεν είναι η καλύτερη υλοποίηση της HyperX στο κομμάτι των ακουστικών.

Αλλά.

Υπάρχει η εξής ιδιομορφία στην περίπτωσή μου: έχω τα Cloud II τα οποία είναι εξαιρετικά μεν, αλλά μετά από 3 χρόνια έχουν διαλυθεί σχεδόν τα earpads τους. Η τιμή στα ανταλλακτικά earpads κυμαίνεται στο 20άρικο, οπότε επειδή χρειάζομαι και ένα δεύτερο spare ζευγάρι ακουστικών, σκέφτομαι σοβαρά να τσιμπήσω αυτό του τίτλου για να χρησιμοποιήσω τα δεύτερα μαξιλαράκια στα Cloud II. Δεν βλέπω άλλο headset σε αυτά τα χρήματα που να περιέχει δεύτερο ζευγάρι μαξιλαράκια για να βολευτώ.

With this in mind, δηλαδή ότι θα μου γλυτώσει ένα 20άρικο το συγκεκριμένο headset, πιστεύετε ότι αξίζει στα χρήματά του; Ο ήχος που θα βγάζει θα είναι πολύ χειρότερος από τα Cloud II;

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Malthador είπε

Επανέρχομαι στα ακουστικά του τίτλου που ακόμα παίζουν στα €80 στο Πλαίσιο, ενώ έχω ήδη κράτηση και στην Media Markt. Μετά από εκτεταμένα reviews που έχω διαβάσει, βλέπω ότι δεν είναι η καλύτερη υλοποίηση της HyperX στο κομμάτι των ακουστικών.

Αλλά.

Υπάρχει η εξής ιδιομορφία στην περίπτωσή μου: έχω τα Cloud II τα οποία είναι εξαιρετικά μεν, αλλά μετά από 3 χρόνια έχουν διαλυθεί σχεδόν τα earpads τους. Η τιμή στα ανταλλακτικά earpads κυμαίνεται στο 20άρικο, οπότε επειδή χρειάζομαι και ένα δεύτερο spare ζευγάρι ακουστικών, σκέφτομαι σοβαρά να τσιμπήσω αυτό του τίτλου για να χρησιμοποιήσω τα δεύτερα μαξιλαράκια στα Cloud II. Δεν βλέπω άλλο headset σε αυτά τα χρήματα που να περιέχει δεύτερο ζευγάρι μαξιλαράκια για να βολευτώ.

With this in mind, δηλαδή ότι θα μου γλυτώσει ένα 20άρικο το συγκεκριμένο headset, πιστεύετε ότι αξίζει στα χρήματά του; Ο ήχος που θα βγάζει θα είναι πολύ χειρότερος από τα Cloud II;

Και εγώ τα cloud II έχω, είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις 2α earpads ?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Malthador είπε

Αλλά.

Ειχα διαβασει καπου οτι ειναι ελαφρως χειροτερος ο ηχος τους εναντι των βασικων Alpha, τα οποια ειναι στα ιδια επιπεδα με τα Cloud, κατα τη γνωμη μου καλυτερα, συμφωνα με αλλους χειροτερα, το υποκειμενικο του πραγματος...

Πολυ χειροτερα δεν θα ειναι με τιποτα εκτιμω. Στα πολυ θετικα η υπαρξη των 2ων earpads, τα οποια σημειωτεον στα δικα μου Alpha, στα 2,5 χρονια χρησης, κυριως απο το γιο μου, με περισσοτερο απροσεκτη παιδικη χρηση εχουν κανει την εμφανιση τους τα  πρωτα ξεφτισματα της δερματινης..

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
41 minutes ago, leros2004 said:

Και εγώ τα cloud II έχω, είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις 2α earpads ?

Βλέπω ότι θα έπρεπε να είχαν και replacement earpads μέσα, δυστυχώς δεν μπορώ να τα βρω πουθενά. :(

41 minutes ago, kostiger said:

Ειχα διαβασει καπου οτι ειναι ελαφρως χειροτερος ο ηχος τους εναντι των βασικων Alpha, τα οποια ειναι στα ιδια επιπεδα με τα Cloud, κατα τη γνωμη μου καλυτερα, συμφωνα με αλλους χειροτερα, το υποκειμενικο του πραγματος...

Πολυ χειροτερα δεν θα ειναι με τιποτα εκτιμω. Στα πολυ θετικα η υπαρξη των 2ων earpads, τα οποια σημειωτεον στα δικα μου Alpha, στα 2,5 χρονια χρησης, κυριως απο το γιο μου, με περισσοτερο απροσεκτη παιδικη χρηση εχουν κανει την εμφανιση τους τα  πρωτα ξεφτισματα της δερματινης..

Κι εγώ έτσι πιστεύω απ' όσα έχω διαβάσει, τα μεγαλύτερα αρνητικά είναι η ένταση (που και τα Cloud II δεν τα βάζω ποτέ στο τέρμα, πάνω από την μέση τα έχω στο SeX) και το μπάσο (που στην τελική για gaming headset του 100ευρου μιλάμε, όχι για metal ακούσματα).

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Malthador είπε

Βλέπω ότι θα έπρεπε να είχαν και replacement earpads μέσα, δυστυχώς δεν μπορώ να τα βρω πουθενά. :(

Κι εγώ έτσι πιστεύω απ' όσα έχω διαβάσει, τα μεγαλύτερα αρνητικά είναι η ένταση (που και τα Cloud II δεν τα βάζω ποτέ στο τέρμα, πάνω από την μέση τα έχω στο SeX) και το μπάσο (που στην τελική για gaming headset του 100ευρου μιλάμε, όχι για metal ακούσματα).

Για σενα που θα αξιοποιησεις αμεσα τα δευτερα earpads νομιζω ειναι πολυ καλη επιλογη εν ολιγοις. Αν συνεχισεις να ψαχνεσαι ολο και κατι αλλο θα βρεις, ολο και κατι αλλο θα θελεις να δοκιμασεις...

• Like 1
Δημοσ.

Τα έχω αγοράσει στα 71 ευρώ, για τον ίδιο λόγω πάνω κάτω, δηλαδή τα cloud alpha που έχω ξεκίνησαν να χαλάνε (ξέφτυσε το μαξιλαράκι, κουνιέται κάτι μέσα στο ακουστικό κλπ).

Τα cloud alpha S αν τα χρησιμοποιήσεις με κάνενα software equalizer, έχουν ωράιο ήχο.

Το μοναδικό αρνητικό είναι η ένταση, που εμένα πραγματικά με καλύπτει. Το μπάσο δεν πιστεύω, ότι υστερει. Ίσα ίσα που με τα sliders που έχουν από πίσω το ρυθμίζεις, όσο θες.

Η ποίοτητα των earpads είναι καλύτερη, ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει να χαλάνε και μαζί με τα replacements θα βγάλω αρκετό καιρό, αν δεν χαλάσει το ακουστικό.

Δημοσ.

Δεν το εχω πιασει. Γτ 20 ευρο τα ear pads? Με 6 βρισκω απο αλι. Με 20 ευρω παιρνεις Wicked Cushions που ειναι καλυτερα απο τα μαμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν υπάρχει λόγος να πάρει κάποιος τα cloud S αφού στην ίδια τιμή παίρνει τα MH752 της coolermaster(χειρότερο σκελετό βέβαια) αλλά καλύτερο stereo ήχο, μικρόφωνο, άνεση, για αποσπώμενα puds για τα cloud βρίσκεις και εδώ στο skroutg πλέον, για τον ήχο μεταξύ cloud s /cloud 2 τα S έχουν καλύτερο stereo image,αλλά ένταση 30% λιγότερη δοκιμασμένα και τα 2 , έσπρωξαν την ένταση στο 7.1που είναι πατάτα αντί να δώσουν boost στον ήχο στο stereo,των 15 ευρώ έχουν περισσότερο ένταση.

Επεξ/σία από ICE-T
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...