Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, χρειαζομαι ακουστικά για iphone. Προτεραιοτητα οι κλήσεις και κατα δευτερον, να μην πεφτουν. 

Περιμενα τα beats fit pro αλλά δε βλέπω να τα φέρνουν εδώ που βρίσκομαι συντομα. 

Δημοσ.

Πρόσφατα πήρα στην αδερφή μου τα Huawei FreeBuds 4i νομίζω, παίζουν στα 50€. Πολύ καλά απο ήχο, απομόνωση και μπαταρία, το μόνο αρνητικό είναι οτι ακούει τις συνομιλίες σου και ο Winnie the Pooh

CHINA 'We too love money more than freedom': South Park's humorous apology

Δημοσ.
Στις 29/12/2021 στις 2:53 ΜΜ, ProponitisTouKanape είπε

Πρόσφατα πήρα στην αδερφή μου τα Huawei FreeBuds 4i νομίζω, παίζουν στα 50€. Πολύ καλά απο ήχο, απομόνωση και μπαταρία, το μόνο αρνητικό είναι οτι ακούει τις συνομιλίες σου και ο Winnie the Pooh

CHINA 'We too love money more than freedom': South Park's humorous apology

Σ’ ευχαριστώ για την απαντηση αλλά μ’ ενδιαφέρει άλλη κατηγορία τιμής. 

Δημοσ.

Κοίτα επειδή σε ενδιαφέρουν πρώτα οι κλήσεις δε ξέρω αν αξίζει να πας σε κάποιο μοντέλο των Beats που ο στόχος τους είναι άλλος. Εκτός αν τα θες και για άθληση. Εγώ έχω τα Airpods Pro αλλά ακόμα δεν είμαι 100% πεπεισμένος πως αξίζουν τα χρήματα τους. 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Κοίτα επειδή σε ενδιαφέρουν πρώτα οι κλήσεις δε ξέρω αν αξίζει να πας σε κάποιο μοντέλο των Beats που ο στόχος τους είναι άλλος. Εκτός αν τα θες και για άθληση. Εγώ έχω τα Airpods Pro αλλά ακόμα δεν είμαι 100% πεπεισμένος πως αξίζουν τα χρήματα τους. 

Γιατι το λες αυτο;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλή χρονιά

Τα beats είναι φανταστικά ακουστικά. Αν παραλλήλως κάνεις και τρέξιμο σε εξωτερικό χώρο αγόρασε τα χωρίς δεύτερη σκέψη, έστω και από το εξωτερικό. Εμένα μου άρεσαν παλιά και τα ακουστικά της google, αλλά νομίζω πως θα χάνουν λίγο στο μπάσσο, αν σε ενδιαφέρουν και αυτά τα specs..

Το πιο σημαντικό θα ήταν επίσης να τα δοκίμαζες, αν τα είχε κάποιος φίλος. Ας πούμς εμένα μου είχε αρέσει πολύ ο ήχος από τα samsung pro 2 αλλά στο τρέξιμο μου έπεφταν και οπότε τα 'σκότωσα'...

Καλές αγορές.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλημέρα. 

Επίσης θα συνιστούσα να κοιτάξεις και προς μεριά της google..

Τα pixel buds είναι φανταστικά και κάθονται πολύ καλά στο αυτί, με πολύ ωραίο ήχο και απροβλημάτιστη εμπειρία.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...