Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Έχω εδώ και καιρό το iphone X. Με το καλώδιο του φορτιστή (lighting - USB 2.0) έχω συνδεθεί άπειρες φορές δίχως πρόβλημα στο PC. Για γρήγορη φόρτιση είχα αγοράσει το καλώδιο (lighting - USB type C), το οποίο για μεταφορά αρχείων στον υπολογιστή το συνέδεα σε (USB 3.1 Type C gen1) της τότε μητρικής και λειτουργούσε κανονικά. Πλέον μετά από αναβάθμιση μητρικής η type C της είναι USB 3.1-Type C gen 2. Εάν το συνδέσω εκεί δεν ανταποκρίνεται. Συνδέοντας το καλώδιο (lighting - USB 2.0) μαζί με αντάπτορα (USB - USB type C) της SAMSUNG και αυτό πάνω στη μητρική στην θύρα της μητρικής USB 3.1-Type C gen 2 λειτουργεί κανονικά. Εάν αφαιρέσω τον αντάπρορα της SAMSUNG και το καλώδιο (lighting - USB 2.0) το σενδέσω απευθείας στην USB 3.1-Type A gen 2 της μητρικής λειτουργεί κανονικά. Έχω κάνει όλες τις αναβαθμίσεις στο κινητό καθώς και στον υπολογιστή. Τα καλώδια είναι από APPLE γνήσια. Έχει τύχει σε κάποιον κάτοχο παρόμοιο θέμα;

Δημοσ.

Μετά από πολύωρη προσπάθεια το καλώδιο μάλλον έχει πρόβλημα. Η θύρα είναι οκ. Σύνδεσα κι άλλες συσκευές στη TYPE-C της μητρικής και δεν έχω θέματα. Απλά με παραξενεύει πως δεν έχω παρατηρήσει να μη φορτίζει συνεχόμενα από τον φορτιστή.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Panosmalgym είπε

Μετά από πολύωρη προσπάθεια το καλώδιο μάλλον έχει πρόβλημα. Η θύρα είναι οκ. Σύνδεσα κι άλλες συσκευές στη TYPE-C της μητρικής και δεν έχω θέματα. Απλά με παραξενεύει πως δεν έχω παρατηρήσει να μη φορτίζει συνεχόμενα από τον φορτιστή.

Έχει μέσα πολλά καλώδια 

τα καλώδια της φόρτισης μπορεί να δουλεύουν. Της μεταφοράς δεδομένων μάλλον έχουν κάποιο θέμα εάν όντως έχει πρόβλημα το καλώδιο 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...