Esco1994 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Παιδιά είμαι 28 και έχω μικρή βάση όσο αναφορά τον προγραμματισμό έχει γίνει κάτι στην ζωή μ και θέλω να κάνω ένα ρεσταρτ και λέω να ξεκινήσω να ασχολούμαι με τον προγραμματισμό. Έχετε να προτείνεται κανένα καλό ΙΕΚ η σεμινάριο ;
akourtisdev Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπερα φιλε, εγω σου προτεινω πηγαινε σε ενα δημοσιο ιεκ και ΚΑΨΤΟ στο leetcode (https://leetcode.com/).. και αμα μπορεις ταυτοχρονως φροντισε να εχεις κανει και ΜΙΑ καλη εργασια (πτυχιακη ουσιαστικα) στο τελος του ιεκ.... Νομιζω σου εδωσα την καλυτερη συμβουλη που θα μπορουσε να σου δωσει καποιος εδω μεσα... αμα με ακουσεις σε δυο χρονια που θα τελειωνεις το ιεκ θα εισαι καλυτερος απτους περισσοτερους εδω χαχα
Predatorkill Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2021 από Predatorkill 2
Esco1994 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Στις 24/12/2021 στις 6:40 ΠΜ, akourtisdev είπε Καλησπερα φιλε, εγω σου προτεινω πηγαινε σε ενα δημοσιο ιεκ και ΚΑΨΤΟ στο leetcode (https://leetcode.com/).. και αμα μπορεις ταυτοχρονως φροντισε να εχεις κανει και ΜΙΑ καλη εργασια (πτυχιακη ουσιαστικα) στο τελος του ιεκ.... Νομιζω σου εδωσα την καλυτερη συμβουλη που θα μπορουσε να σου δωσει καποιος εδω μεσα... αμα με ακουσεις σε δυο χρονια που θα τελειωνεις το ιεκ θα εισαι καλυτερος απτους περισσοτερους εδω χαχα Σε ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή σου 1
akourtisdev Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 οταν ειπα "εργασια" πριν... εννοουσα ενα πολυ δυνατο project... κατι το οποιο πραγματικα να εντυπωσιασει...και να δειξει οτι φτιαχνοντας το εμαθες σε βαθος πως λειτουργουν καποιες τεχνολογιες... καλη τυχη!! : )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα