Πανος999 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπερα..Το τελευταίο 6 μηνο εχω αμετρητα θεματα με τη voda..Καθε 3 κ λιγο το σταθερο δε λειτουργεί, το ίντερνετ κανει κατι νερα κλπ κλπ..Μιλαω με τεχνικο,παιρνανε 7-8 μερες φτιαχνει..Μετα απο λιγο καιρο ξανα τα ιδια..Μπορω να φυγω χωρις να πληρώσω πρόστιμο??Αν ναι,πως γίνεται αυτό..?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallonos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, Πανος999 είπε Καλησπερα..Το τελευταίο 6 μηνο εχω αμετρητα θεματα με τη voda..Καθε 3 κ λιγο το σταθερο δε λειτουργεί, το ίντερνετ κανει κατι νερα κλπ κλπ..Μιλαω με τεχνικο,παιρνανε 7-8 μερες φτιαχνει..Μετα απο λιγο καιρο ξανα τα ιδια..Μπορω να φυγω χωρις να πληρώσω πρόστιμο??Αν ναι,πως γίνεται αυτό..?! Θα κάνεις παράπονο στην εταιρία και θα αναγράφεις όλα αυτά που λες σε εμάς και για τις διακοπές και τα σχετικά. Στο τέλος θα ζητήσεις να σου απαντήσουν εγγράφως ότι μπορείς να αποχωρήσεις χωρίς κάποιο κόστος λόγω των τεχνικών προβλημάτων που δεν έχουν επιλυθεί. Μου φαίνεται είναι υποχρεωμένοι εντός 10 ή 20 ημερών να απαντήσουν. Αν δεν απαντήσουν κάνεις καταγγελία σε ΕΕΤΤ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα