Ptolemaios1 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 12 ευρώ την πήγαν την κάρτα εγώ ην είχα αφήσει στα 5 βρες πως μεγάλωσε έτσι 🤣🤣🤣🤣🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 1 hour ago, Ptolemaios1 said: 12 ευρώ την πήγαν την κάρτα εγώ ην είχα αφήσει στα 5 βρες πως μεγάλωσε έτσι 🤣🤣🤣🤣🤣 6 η q σε συγκεκριμενες μερες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ptolemaios1 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 απο αυτά που είδα την καλύτερη προσφορά για καρτοκινητο την εχει η vodafone με 30gb Ιντερνετ δωρο τους 3 πρωτους μηνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 14 hours ago, Ptolemaios1 said: απο αυτά που είδα την καλύτερη προσφορά για καρτοκινητο την εχει η vodafone με 30gb Ιντερνετ δωρο τους 3 πρωτους μηνες σκοπος ειναι να κοιτας και μελλοντικα.καλο δωρο αλλα γενικοτερα προσωπικα δινω μεγαλυτερη βαση τι πακετα εχει και τι ανανεωσεις κτλ παρα τι θα μου δωσουν για το καλως ηρθες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ptolemaios1 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 μου εστειλε μνμ η βονταφον οτι η καρτα θα ειναι ετοιμη στις 18/1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 On 07/01/2022 at 17:51, Ptolemaios1 said: μου εστειλε μνμ η βονταφον οτι η καρτα θα ειναι ετοιμη στις 18/1 αν δεν πας απο την μια εταιρεια στην αλλη τοτε πας σε καταστημα και σε ενεργοποιουν κατευθειαν. εκτος αν αλλαξε κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα