Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χχαρά σε όλους

χρειάζομαι καινούριο αριθμό για να τον χρησιμοποιώ μόνο για εφαρμογες όπως viber telegram Κλπ

πρέπει να δηλώσω το νούμερο?

Δημοσ.
2 hours ago, Ptolemaios1 said:

πω δε ξερω τπτ

τελευταία φορα που ασχοληθηκα ηταν οταν αλλαξα απο σιμ σε μικρο σιμ πριν πολλα πολλα χρονια

πας αγοραζεις sim και σε καταχωρουν

μια ταυτοτητα σιγουρα μαζι

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ptolemaios1 είπε

γεια χχαρά σε όλους

χρειάζομαι καινούριο αριθμό για να τον χρησιμοποιώ μόνο για εφαρμογες όπως viber telegram Κλπ

πρέπει να δηλώσω το νούμερο?

Μπορείς να πάρεις σιμ χωρίς να τη δηλώσεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Μπορείς να πάρεις σιμ χωρίς να τη δηλώσεις;

Βρήκα πρόπερσυ σε ένα κάδο πέντε πακέτα tazamobile και ένα Vodafone International. Όλα ήταν σφραγισμένα και ληγμένα, εκτός από το Vodafone, το οποίο ήθελε ακόμα τρεις μήνες για να λήξει, οπότε υποθέτω ότι όπως τα κρατούσαν το πέταξαν κι αυτό κατά λάθος. Τα πήρα και μετά από μέρες άνοιξα τo Vodafone να δω τι μπορώ να κάνω. Βάζω τη Sim στο κινητό, με ρωτά νομίζω αν θέλω να την ενεργοποιήσω, πάτησα ''ναι'' και έτοιμη. Υπόλοιπο σε Euro δεν είχε, αλλά έδινε χρόνο ομιλίας και MB για ένα μήνα. Αλλά όπως είπε και ο poulinos δεν είναι νόμιμο.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Βρήκα πρόπερσυ σε ένα κάδο πέντε πακέτα tazamobile και ένα Vodafone International. Όλα ήταν σφραγισμένα και ληγμένα, εκτός από το Vodafone, το οποίο ήθελε ακόμα τρεις μήνες για να λήξει, οπότε υποθέτω ότι όπως τα κρατούσαν το πέταξαν κι αυτό κατά λάθος. Τα πήρα και μετά από μέρες άνοιξα τo Vodafone να δω τι μπορώ να κάνω. Βάζω τη Sim στο κινητό, με ρωτά νομίζω αν θέλω να την ενεργοποιήσω, πάτησα ''ναι'' και έτοιμη. Υπόλοιπο σε Euro δεν είχε, αλλά έδινε χρόνο ομιλίας και MB για ένα μήνα. Αλλά όπως είπε και ο poulinos δεν είναι νόμιμο.

Αυτες που τις μοιράζουν στον δρόμο είναι ήδη ενεργοποιημένος στο όνομα της προωθητικης εταιρίας,σε κάποιον εκπροσωπου τους.Οταν το πάρεις στο μεταβιβάζουν στο ονομα σου.Αν κάνεις το λάθος και δεν την μεταβιβάσεις αν σου κάτσει η στραβή το έχασες το νούμερο.

Δημοσ.
7 hours ago, Τέρης Α. said:

και τουρκια που ειχα παει ακομα και στους τουριστες εκαναν καταγραφη στοιχειων. για να δωσουν    sim παροτι συνηθως την πετας μετα.απλα ετυχε σε καταστημα να μου την δωσουν χυμα χωρις ομως να σημαινει οτι ειναι νομιμο

• Like 1
Δημοσ.
9 hours ago, Ptolemaios1 said:

εγω τη θελω μονο για messenger πρεπει να τη δηλώσω?

viber whatsapp telegram

δεν την νοιαζει την εταιρεια κινητης για ποιο λογο την θες. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΘΕΙ. τοσο απλα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...