vsk Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Το πρόγραμμα που έχω στο σταθερό είναι το COSMOTE Double Play 50 L στην τιμή των 32,20 ευρώ για 24 μήνες. Μάλιστα όταν το υπέγραψα μου είχαν προσφέρει επιπλέον δώρο 360 λεπτά προς κινητά και άλλα 120 λεπτά προς Διεθνή κάθε μήνα. Το συμβόλαιο λήγει στις 11/2/22, δηλαδή σε ενάμιση μήνα από τώρα. Ο λογαριασμός μου βγαίνει στις 23 κάθε μήνα. Πότε πρέπει να κινηθώ για ανανέωση/αναζήτηση προσφορών, ώστε να μην χρεωθώ το κανονικό πάγιο; Πριν από την έκδοση του επόμενου λογαριασμού, δηλαδή πριν τις 23/1 ή μπορώ μέχρι τις 11/2; Επειδή δεν θέλω να φύγω από την COSMOTE, υπάρχει πιθανότητα να γίνει κάποια καλή προσφορά; Στο myCOSMOTE δεν βγάζει κάτι καλύτερο, ίσα-ίσα τα προγράμματα που προτείνει αυτή την περίοδο είναι είτε στην ίδια περίπου τιμή και με υποδεέστερα χαρακτηριστικά, είτε πιο ακριβά. Σε εσάς έχουν κάνει κάποια ενδιαφέρουσα προσφορά τον τελευταίο καιρό;
Nabuko Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, vsk είπε Πότε πρέπει να κινηθώ για ανανέωση/αναζήτηση προσφορών, ώστε να μην χρεωθώ το κανονικό πάγιο; Πριν από την έκδοση του επόμενου λογαριασμού, δηλαδή πριν τις 23/1 ή μπορώ μέχρι τις 11/2; Νομίζω 1 μήνα πριν τη λήξη. Άρα μέχρι 11/1.
georgis4 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Ειχα το COSMOTE Double Play 50 με 120 λεπτα σε κινητα και απεριοριστα σταθερα με 34 ευρω το μηνα (μαζι και την αφαιρεση του 1 ευρω λογο ηλεκτρονικου λογαριασμου),το οποιο εληγε στις 7/1/2022. Δεν ξερω αν πηρες 13888,αλλα προχτες που πηρα το αυτοματο μυνημα ανεφερε οτι για ανανεωσεις/προσφορες κτλ μονο μεσω του myCOSMOTE (οι προσφορες μου) γινοντε. Στις προσφορες επελεξα το COSMOTE Double Play 50 XL που μονη διαφορα εχει οτι προσφερει 420 λεπτα σε κινητα και 35,90 ευρω (παλι με την αφαιρεση του 1ευρω),και σημερα ενεργοποιηθηκε κιολας.Οποτε ισχυει οτι ενα μηνα (σχεδον) πριν γινεται να αλλαξεις/ανανεωσεις προγραμμα.
vsk Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Nabuko είπε Νομίζω 1 μήνα πριν τη λήξη. Άρα μέχρι 11/1. Θα περιμένω λοιπόν να περάσει η Πρωτοχρονιά, μπας και βγάλουν τίποτα με το νέο έτος! 😄 1 ώρα πριν, georgis4 είπε Δεν ξερω αν πηρες 13888,αλλα προχτες που πηρα το αυτοματο μυνημα ανεφερε οτι για ανανεωσεις/προσφορες κτλ μονο μεσω του myCOSMOTE (οι προσφορες μου) γινοντε. Σωθήκαμε! Δυστυχώς πέρασαν οι παλιές καλές εποχές που έκανες αίτηση φορητότητας και ο πάροχος σε έπαιρνε στο καπάκι και σου έκανε αντιπροσφορά...
georgis4 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Για το αν θα σε παρουν εφοσον κανεις αιτηση φορητοτητας αλλου δε το γνωριζω,απλα πηρα ο ιδιος να πω στο 13888 οτι θελω να συνεχισω ακριβως με το ιδιο προγραμμα αλλα δεν...το εξτρα 2ευρω δε το γλυτωσα το μηνα 😁
MYLOPOTAMOS Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Καλημέρα παιδιά εμένα μου λήγει το συμβόλαιο περίπου 20 Φλεβάρη έχω πάρει όλες τις εταιρίες για πρόταση και τώρα τρέχει η cosmote μια μου πεσανε τα μασέλια πιο φτηνά από wind.... Απεριόριστα όλα στο κινητό 26 ευρώ και 37ευρω το σταθερό με 100 και 5 ώρες κινητά... και με κάτι έκπτωσης 59€... Αλλά δεν μπορώ να φύγω από την wind.... Κλαμα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα