gx2 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ευκολία χρήσης. Δε νομίζω ότι κερδίσεις κάτι άλλο. Είναι πολύ ευκολότερο με το πάτημα ενός πλήκτρου να βρίσκεσαι στο web μενού του εκάστοτε καναλιού. Αλλιώς χρειάζεσαι μια εφαρμογή για κάθε κανάλι. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από gx2
Maktheo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Παρατηρησα οτι εχει διαφορετικη ρυθμιση εικονας για τα καναλια, και διαφορετική για netflix-youtube. Τα κανάλια της digea δεν ξερω πως και με τι ρυθμισεις εκπεμπουν αλλα βγάζουν πολυ κοκκινιλα και κατέβασα τον κορεσμό στο 40-41, σε netflix-youtube το κατέβασα πάλι στο 45-46..επισης κατεβασα λιγο την φωτεινότητα. Η αυτόματη φωτεινότητα ποια ακριβώς ρύθμιση ειναι;
Maktheo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Επίσης να ρωτήσω, Λειτουργία pvr εχει η τηλεόραση για να γραψω κατι σε στικακι; οσο και αν εψαξα δεν βρηκα κατι
Neo4 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Κάποιες ρυθμίσεις εικόνας που βρήκα σε forum, δεν τις έχω δοκιμάσει Spoiler https://www.avsforum.com/threads/2021-tcl-6-series-4k-qled-with-google-tv-r646.3211348/page-107 Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2022 από Neo4
silenoz66 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 @Neo4 Ειναι για αλλο μοντέλο αυτα τα settings. Εγω την δικιά μου την γύρισα χτες για το θέμα με το HDR10, αναμένω εξέλιξη τωρα με το θέμα. Ελπιζω η νέα (αν οντως μου έρθει) να ειναι χωρίς κανένα θέμα
Neo4 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Από ότι κατάλαβα είναι το αντίστοιχο μοντέλο της αμερικάνικης αγοράς, αν κάνω λάθος πάω πάσο
silenoz66 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Απο όσο ξέρω τα settings που λέει δεν υπα΄ρχουν στα δικά μας. (οχι ολα τουλάχιστον) anyways δεν ειμαι και expert
silenoz66 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Καλά με πάει. 1.5 μήνα χωρίς την τιβί για να μου την φτιάξουν και εχουμε καταληξει οτι η Astra Service δεν αναγνωριζει το προβλημα του HDR , και λεει οτι ειναι οπως πρέπει να λειτουργεί χωρις καν να δούνε τηλεόραση. Αληθεια δεν μπορω καν να γραψω ολη την ιστορία απο τα νευρα μου. Οταν ηρεμησω θα σας πω τι εγινε 1
andreas1gr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 4/3/2022 στις 9:36 ΠΜ, silenoz66 είπε Εγω την δικιά μου την γύρισα χτες για το θέμα με το HDR10, αναμένω εξέλιξη τωρα με το θέμα. 26 λεπτά πριν, silenoz66 είπε 1.5 μήνα χωρίς την τιβί για να μου την φτιάξουν και εχουμε καταληξει οτι η Astra Service δεν αναγνωριζει το προβλημα του HDR , και λεει οτι ειναι οπως πρέπει να λειτουργεί χωρις καν να δούνε τηλεόραση. 3 Μαρτίου δεν την επέστρεψες; Πότε πέρασε 1,5 μήνας; . Συγγενής μου έκανε το λάθος και αγόρασε την συγκεκριμένη τηλεόραση… Παρασύρθηκε από τις πολλές θετικές αξιολογήσεις που διάβασε στο skroutz… Η λέξη που χαρακτηρίζει αυτή την αγορά είναι «Απογοήτευση». 1. Η εικόνα τραγική σε στοκ ρυθμίσεις. Ειδικά όταν υπάρχει λευκό φόντο δεν μπορείς να δεις γιατί έχεις την αίσθηση ότι τρεμοπαίζει!!!! 2. Χρώματα κάτω του μετρίου… Ούτε τηλεόραση των 150 ευρώ τέτοια χάλια ποιότητα… 3. Το μενού γενικά καθυστερεί παντού... ακόμα και στο άνοιγμα της κάνει 5-6 δευτερόλεπτα! Ούτε Λυχνίες να είχε! 4. Γενικότερα και ο σχεδιασμός της τηλεόρασης είναι 5-8 χρόνια πίσω… πολύ μεγάλος όγκος…! Θέλεις να την βάλεις στον τοίχο και εξέχει 20 εκατοστά! Απορώ με όσους λένε καλά λόγια…! Τυφλοί είναι ή την συγκρίνουν με παλιές CRT και γι αυτό νιώθουν χαρούμενοι…;;; Τραγική τηλεόραση για εμένα που κάνει μόνο για όσους δεν έχουν καμία απαίτηση, παρά μόνο να δείχνει κάτι χωρίς να τους νοιάζει η ποιότητα! Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2022 από andreas1gr
silenoz66 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Οχι μέσα φλεβάρη ειχε ξεκινήσει η δηλωση με την βλάβη. Μου εδωσαν μια μικρή να κάνω την δουλειά μου δεν ειναι εκει το θέμα. ΤΟ θεμα ειναι οτι περασε 1.5 μήνας απο οταν δηλωσα βλάβη και ακόμη τπτ. Δεν ειναι τοσο κακή οσο την περιγράφεις οκ. Ναι ειναι αργή και ναι πρέπει να παιξεις με settings . Αλλα το πανελ πολυ ανώτερο στην κατηγορία τιμής της σε σχεση με τις αλλες. Τωρα τι να πω, οτι πληρώνει παιρνεις ναι.
Neo4 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, andreas1gr είπε 3 Μαρτίου δεν την επέστρεψες; Πότε πέρασε 1,5 μήνας; . Συγγενής μου έκανε το λάθος και αγόρασε την συγκεκριμένη τηλεόραση… Παρασύρθηκε από τις πολλές θετικές αξιολογήσεις που διάβασε στο skroutz… Η λέξη που χαρακτηρίζει αυτή την αγορά είναι «Απογοήτευση». 1. Η εικόνα τραγική σε στοκ ρυθμίσεις. Ειδικά όταν υπάρχει λευκό φόντο δεν μπορείς να δεις γιατί έχεις την αίσθηση ότι τρεμοπαίζει!!!! 2. Χρώματα κάτω του μετρίου… Ούτε τηλεόραση των 150 ευρώ τέτοια χάλια ποιότητα… 3. Το μενού γενικά καθυστερεί παντού... ακόμα και στο άνοιγμα της κάνει 5-6 δευτερόλεπτα! Ούτε Λυχνίες να είχε! 4. Γενικότερα και ο σχεδιασμός της τηλεόρασης είναι 5-8 χρόνια πίσω… πολύ μεγάλος όγκος…! Θέλεις να την βάλεις στον τοίχο και εξέχει 20 εκατοστά! Απορώ με όσους λένε καλά λόγια…! Τυφλοί είναι ή την συγκρίνουν με παλιές CRT και γι αυτό νιώθουν χαρούμενοι…;;; Τραγική τηλεόραση για εμένα που κάνει μόνο για όσους δεν έχουν καμία απαίτηση, παρά μόνο να δείχνει κάτι χωρίς να τους νοιάζει η ποιότητα! Από όσα γράφεις το μόνο που ισχύει είναι το αργό μενού (που και αυτό διορθώνεται μέσα από τα (developer options) 1
prefuse Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 6 ώρες πριν, silenoz66 είπε Δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω αλλά η συγκεκριμένη tv θέλει ρυθμίσεις για να παίξει σωστά. Κάποιος που θέλει απλά να την βάλει στην πρίζα και να παίζει ίσως δει κάνει. Βασικά όλες οι τηλεοράσεις θέλουν σωστές ρυθμίσεις απλά αυτή λιγο παραπάνω. Οχι δεν ισχύει το ότι πληρώνεις παίρνεις. Οι oled αντικείμενα έχουν καλύτερη εικόνα αλλά κάποιες QLed είναι αρκετά ακριβότερες ή στην ίδια τιμή, οι QLED προσφέρουν όμως αλλά προτερήματα όπως μεγαλύτερη φωτεινότητα, που στις περισσότερες περιπτώσεις όμως δεν χρειάζεται. 1
andreas1gr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Neo4 είπε Από όσα γράφεις το μόνο που ισχύει είναι το αργό μενού (που και αυτό διορθώνεται μέσα από τα (developer options) Τώρα αν ισχύει ή δεν ισχύει άστο να πάει… Ειδικά όταν στην οικογένεια υπάρχει και QLED των 385 ευρώ και μπορούν άμεσα να γίνουν συγκρίσεις… Οι άνθρωποι κλαίνε τα χρήματα του γιατί δεν θέλουν να μπουν στην διαδικασία να τσακώνονται με το κατάστημα για την επιστροφή της… Επίσης δεν ήξερα ότι για να πάρω τηλεόραση και να δω σαν άνθρωπος θα πρέπει να κάνω ένα σορό πειράματα με ρυθμίσεις, γιατροσόφια και μαντζούνια… Η τηλεόραση για εμένα δεν αξίζει ούτε 150 ευρώ… και το πολύ πολύ να κάνει για το χωριό που θα την έχω για 15 ημέρες το καλοκαίρι στις διακοπές… Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2022 από andreas1gr 1 3
silenoz66 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 @andreas1gr Μιλάμε σίγουρα για το ίδιο μοντέλο? Εχω δει πολλές τηλοερασεις απο κοντά του τύπου 300-700€. Και μπορώ να σου πω οτι σαν πάνελ σκοτώνει... Δεν υπάρχει καν σύγκριση με άλλες τιβι. Ειναι VA με πολύ Decent γωνίες θέασης και πολύ καλα χρώματα. Στα - φουλ σαν πάνελ ειναι το Gray Uniformity και κάποια ψιλο κολληματα σε αλλαγες σκηνων 2
tonyduke Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) @andreas1gr η συγκεκριμένη τηλεόραση ειναι ανώτερη απο τις περισσότερες τηλεοράσεις που μπορούσες να αγόρασεις σε αυτά τα χρήματα. Απλά πρέπει να κάνεις τον κόπο να τη ρυθμίσεις σωστά και να παρακολουθεις συγκεκριμενο περιεχομενο (Full HD, 4K) για να την απολαύσεις. Διαφορετικα θα πρεπει να κάνεις καλύτερη έρευνα αγοράς και να δαπανήσεις περισσότερα χρήματα ώστε να αγοράσεις κατι που σε ικανοποιεί περισσότερο. Προσωπικά έχω OLED CX 65'' σπιτι για ταινίες αλλα για gaming χρησιμοποιω την TCL C725 50'' και ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την απόδοση της μέχρι στιγμής, παρά τη τεράστια διαφορά τιμής των δυο. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2022 από tonyduke 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα