Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, prefuse είπε

Στην έκαναν δωρο την premium;

εδω και λιγο καιρο χρεώνει και μεταφορικα

Ναι μου την έκανα δώρο γιατι πήρα κ αλλα πράγματα.

Τι θα με βάλουν να πληρώσω κιόλας? 2 εβδομάδες την έχω

• Απαντ. 153
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, silenoz66 είπε

Ναι μου την έκανα δώρο γιατι πήρα κ αλλα πράγματα.

Τι θα με βάλουν να πληρώσω κιόλας? 2 εβδομάδες την έχω

αν επιτρεπεται με τι ποσο περιπου στην εκαναν δωρο;

οχι δεν αναφερομαι για να να πληρωσεις την επισκευη, εξαλλου νομιζω ολα τα προιοντα εντος ΕΕ εχουν καποιες μερες DOA, δεν γνωριζω αν ειναι ομως και πολιτικη του καθε καταστηματος

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ.

1500€. Μας έκανε δώρο 2/3 μεγάλες συσκευές ολόκληρη την εγγύηση δώρο. Και στην 3η τα μισά λεφτά.+2 30€ από ανακύκλωση. Μια χαρά

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, silenoz66 είπε

1500€. Μας έκανε δώρο 2/3 μεγάλες συσκευές ολόκληρη την εγγύηση δώρο. Και στην 3η τα μισά λεφτά.+2 30€ από ανακύκλωση. Μια χαρά

καλά αυλη ειναι η εγγυηση, δεν τους κοστίζει κατι και τις περισσότερες φορες βρισκουν παραθυράκια να μην την δεχτούν (διαβασε τους όρους τι καλυπτει)

αν την κάνουν δωρο βεβαια δεν βλάπτει, αλλα γενικα πατανε πανω στην ανασφάλεια του καταναλωτή ή καλυτερα, στο μαξιλαράκι ασφάλειας που δημιουργεί η αίσθηση στον καταναλωτή οτι ειναι καλυμμένος για τα 5 επομενα έτη, για εσοδα απο το πουθενά.

Η επέκτασή εγγύησης των εταιρίων παντως, οπου υπάρχει, ειναι προτιμότερη. 

Σε φιλο χαλασε η OLED LG 1-2 βδομάδες μετά που έληγε η 5ετη και του δώσανε καινούργια OLED γιατι δεν υπηρχαν ανταλλακτικα!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερώτηση σχετικα με το remote control, 

Καθε φορα μπορω να εχω pair μονο ενα; το μικρο συγχρονιζει αλλα το μεγαλο δεν μπορώ να το συγχρονίσω και δουλεύει μονο απο τα 30 εκατοστά ενω στην αρχη κατα το setup της tv επιανε και από μακρυά 

Edit, μηπως το μεγαλο ειναι μονο infra και οχι Bluetooth? 

Επεξ/σία από Maktheo
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Maktheo είπε

Ερώτηση σχετικα με το remote control, 

Καθε φορα μπορω να εχω pair μονο ενα; το μικρο συγχρονιζει αλλα το μεγαλο δεν μπορώ να το συγχρονίσω και δουλεύει μονο απο τα 30 εκατοστά ενω στην αρχη κατα το setup της tv επιανε και από μακρυά 

Edit, μηπως το μεγαλο ειναι μονο infra και οχι Bluetooth? 

Εμενα (στην 55άρα) εχουν συγχρονίσει και τα 2 και παιζουν κανονικά από αποσταση...

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, lefkrc είπε

Εμενα (στην 55άρα) εχουν συγχρονίσει και τα 2 και παιζουν κανονικά από αποσταση...

Εγώ προς το παρόν το μεγαλο το χρησιμοποιώ με τις υπέρυθρες του.. 

Θα κανω restart κτλ και θα ξαναδοκιμάσω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, lefkrc είπε

Μπορεις να διασταυρώσεις αν το μοντελο ειναι το rc802nu yui1?

Αν βγάλεις το καπάκι των μπαταριων φαίνεται πανω ψηλα. 

Edit, βρήκα από ενα γαλλικο φόρουμ το παρακάτω 

La petite : RC802V FUR4 = bluetooth ET infrarouge (il faut appuyer sur le bouton Google Assistant pour l'appairer en Bluetooth sinon elle ne sera utilisable qu'en infrarouge)
La grande : RC802NU YUI1 = infrarouge (par conséquent sans micro), 

Οποτε φαίνεται οτι το μεγαλο ειναι απλα infra 

Επεξ/σία από Maktheo
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Maktheo είπε

Μπορεις να διασταυρώσεις αν το μοντελο ειναι το rc802nu yui1?

Αν βγάλεις το καπάκι των μπαταριων φαίνεται πανω ψηλα. 

Ναι, το μεγαλο ειναι το RC802NU YUI1,

και το μικρο ειναι το RC802V FUR4.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, lefkrc είπε

Ναι, το μεγαλο ειναι το RC802NU YUI1,

και το μικρο ειναι το RC802V FUR4.

Και σου εχουν συγχρονίσει και τα 2;

Εμενα το μεγαλο (αν ειναι Bluetooth τελικά οπως λες) εχει πεισμωσει.. Μάλλον θα μιλήσω με αντιπροσωπεία αύριο να μου πουν τα ακριβή specs και να δω τι θα γινει για να λυθεί το πρόβλημα (αν υπάρχει βέβαια) 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Maktheo είπε

Και σου εχουν συγχρονίσει και τα 2;

Εμενα το μεγαλο (αν ειναι Bluetooth τελικά οπως λες) εχει πεισμωσει.. Μάλλον θα μιλήσω με αντιπροσωπεία αύριο να μου πουν τα ακριβή specs και να δω τι θα γινει για να λυθεί το πρόβλημα (αν υπάρχει βέβαια) 

Κάτσε, μισο, με βάση τους κωδικούς και τη γαλλική περιγραφή που παρέθεσες, το μεγάλο δεν ειναι bluetooth.

Πάντως, κανονικά παίζω και μετα 2 απο την πρώτη στιγμή...αν θυμάμαι καλά το μεγάλο ήταν ήδη συγχρονισμένο με το που την άνοιξα, το μικρο συγχρόνισα χώρια (κρατάω μια επιφύλαξη, μήπως δεν θυμάμαι καλά αλλά νομίζω ότι ήταν ήδη συγχρονισμένο το μεγαλο).

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, lefkrc είπε

Κάτσε, μισο, με βάση τους κωδικούς και τη γαλλική περιγραφή που παρέθεσες, το μεγάλο δεν ειναι bluetooth.

Πάντως, κανονικά παίζω και μετα 2 απο την πρώτη στιγμή...αν θυμάμαι καλά το μεγάλο ήταν ήδη συγχρονισμένο με το που την άνοιξα, το μικρο συγχρόνισα χώρια (κρατάω μια επιφύλαξη, μήπως δεν θυμάμαι καλά αλλά νομίζω ότι ήταν ήδη συγχρονισμένο το μεγαλο).

Δοκίμασε με το μεγαλο να αλλαξεις πχ καναλι αλλα εχοντας το κρυμμένο απο την τηλεόραση για να δεις εαν λειτουργεί με Bluetooth ή υπέρυθρες. 

Επισης στο μενου, στο σημείο τηλεχειριστήριο και αξεσουάρ θα δεις εαν βλέπεις μόνο το TCL_RC802VEU2 (το μικρο) ή και καποια ακομα συσκευή οπως λες (το μεγαλο) 

ΥΓ. Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σου

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Maktheo είπε

Δοκίμασε με το μεγαλο να αλλαξεις πχ καναλι αλλα εχοντας το κρυμμένο απο την τηλεόραση για να δεις εαν λειτουργεί με Bluetooth ή υπέρυθρες. 

Το έχω δοκιμάσει, όντως δεν πιάνει, σίγουρα με υπερυθρες ειναι...ή μου βαζει το ετερον ήμισυ κανα κερί ή διακοσμητικό μπροστά στον δέκτη και ψάχνω εγώ να βρω το μικρό μετά 🤪🤪...

Το αλλο θα το τσεκάρω και θα σου πω...

Επεξ/σία από lefkrc
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το μεγάλο λειτουργεί με υπέρυθρες ενώ το μικρό με Bluetooth.

Να ρωτήσω κάτι άλλο.Το hbbtv της ΕΡΤ σας λειτουργεί κανονικά; Όταν επιλέξετε κάποια ταινία ή σειρά  ξεκινάει να παίζει κανονικά; Εμένα δείχνει ότι φορτώνει χωρίς να ξεκινάει  ενώ κάποιες φορές έχω ήχο χωρίς εικόνα. Κατεβάζοντας την εφαρμογή της ertflix βλέπω χωρίς πρόβλημα! Το αντιμετωπίζει κάποιος άλλος;

Δημοσ.
12 ώρες πριν, gx2 είπε

Το μεγάλο λειτουργεί με υπέρυθρες ενώ το μικρό με Bluetooth.

Να ρωτήσω κάτι άλλο.Το hbbtv της ΕΡΤ σας λειτουργεί κανονικά; Όταν επιλέξετε κάποια ταινία ή σειρά  ξεκινάει να παίζει κανονικά; Εμένα δείχνει ότι φορτώνει χωρίς να ξεκινάει  ενώ κάποιες φορές έχω ήχο χωρίς εικόνα. Κατεβάζοντας την εφαρμογή της ertflix βλέπω χωρίς πρόβλημα! Το αντιμετωπίζει κάποιος άλλος;

Εγω μεσω εφαρμογής βλεπω ertflix. 

Τι κερδιζεις μεσω hbbtv? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...