silenoz66 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 11 λεπτά πριν, prefuse είπε Στην έκαναν δωρο την premium; εδω και λιγο καιρο χρεώνει και μεταφορικα Ναι μου την έκανα δώρο γιατι πήρα κ αλλα πράγματα. Τι θα με βάλουν να πληρώσω κιόλας? 2 εβδομάδες την έχω
prefuse Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, silenoz66 είπε Ναι μου την έκανα δώρο γιατι πήρα κ αλλα πράγματα. Τι θα με βάλουν να πληρώσω κιόλας? 2 εβδομάδες την έχω αν επιτρεπεται με τι ποσο περιπου στην εκαναν δωρο; οχι δεν αναφερομαι για να να πληρωσεις την επισκευη, εξαλλου νομιζω ολα τα προιοντα εντος ΕΕ εχουν καποιες μερες DOA, δεν γνωριζω αν ειναι ομως και πολιτικη του καθε καταστηματος Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2022 από prefuse
silenoz66 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 1500€. Μας έκανε δώρο 2/3 μεγάλες συσκευές ολόκληρη την εγγύηση δώρο. Και στην 3η τα μισά λεφτά.+2 30€ από ανακύκλωση. Μια χαρά
prefuse Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, silenoz66 είπε 1500€. Μας έκανε δώρο 2/3 μεγάλες συσκευές ολόκληρη την εγγύηση δώρο. Και στην 3η τα μισά λεφτά.+2 30€ από ανακύκλωση. Μια χαρά καλά αυλη ειναι η εγγυηση, δεν τους κοστίζει κατι και τις περισσότερες φορες βρισκουν παραθυράκια να μην την δεχτούν (διαβασε τους όρους τι καλυπτει) αν την κάνουν δωρο βεβαια δεν βλάπτει, αλλα γενικα πατανε πανω στην ανασφάλεια του καταναλωτή ή καλυτερα, στο μαξιλαράκι ασφάλειας που δημιουργεί η αίσθηση στον καταναλωτή οτι ειναι καλυμμένος για τα 5 επομενα έτη, για εσοδα απο το πουθενά. Η επέκτασή εγγύησης των εταιρίων παντως, οπου υπάρχει, ειναι προτιμότερη. Σε φιλο χαλασε η OLED LG 1-2 βδομάδες μετά που έληγε η 5ετη και του δώσανε καινούργια OLED γιατι δεν υπηρχαν ανταλλακτικα! 1
Maktheo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ερώτηση σχετικα με το remote control, Καθε φορα μπορω να εχω pair μονο ενα; το μικρο συγχρονιζει αλλα το μεγαλο δεν μπορώ να το συγχρονίσω και δουλεύει μονο απο τα 30 εκατοστά ενω στην αρχη κατα το setup της tv επιανε και από μακρυά Edit, μηπως το μεγαλο ειναι μονο infra και οχι Bluetooth? Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2022 από Maktheo
lefkrc Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 54 λεπτά πριν, Maktheo είπε Ερώτηση σχετικα με το remote control, Καθε φορα μπορω να εχω pair μονο ενα; το μικρο συγχρονιζει αλλα το μεγαλο δεν μπορώ να το συγχρονίσω και δουλεύει μονο απο τα 30 εκατοστά ενω στην αρχη κατα το setup της tv επιανε και από μακρυά Edit, μηπως το μεγαλο ειναι μονο infra και οχι Bluetooth? Εμενα (στην 55άρα) εχουν συγχρονίσει και τα 2 και παιζουν κανονικά από αποσταση...
Maktheo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 24 λεπτά πριν, lefkrc είπε Εμενα (στην 55άρα) εχουν συγχρονίσει και τα 2 και παιζουν κανονικά από αποσταση... Εγώ προς το παρόν το μεγαλο το χρησιμοποιώ με τις υπέρυθρες του.. Θα κανω restart κτλ και θα ξαναδοκιμάσω
Maktheo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, lefkrc είπε Εμενα (στην 55άρα) εχουν συγχρονίσει και τα 2 και παιζουν κανονικά από αποσταση... Μπορεις να διασταυρώσεις αν το μοντελο ειναι το rc802nu yui1? Αν βγάλεις το καπάκι των μπαταριων φαίνεται πανω ψηλα. Edit, βρήκα από ενα γαλλικο φόρουμ το παρακάτω La petite : RC802V FUR4 = bluetooth ET infrarouge (il faut appuyer sur le bouton Google Assistant pour l'appairer en Bluetooth sinon elle ne sera utilisable qu'en infrarouge) La grande : RC802NU YUI1 = infrarouge (par conséquent sans micro), Οποτε φαίνεται οτι το μεγαλο ειναι απλα infra Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2022 από Maktheo
lefkrc Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Maktheo είπε Μπορεις να διασταυρώσεις αν το μοντελο ειναι το rc802nu yui1? Αν βγάλεις το καπάκι των μπαταριων φαίνεται πανω ψηλα. Ναι, το μεγαλο ειναι το RC802NU YUI1, και το μικρο ειναι το RC802V FUR4.
Maktheo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 8 ώρες πριν, lefkrc είπε Ναι, το μεγαλο ειναι το RC802NU YUI1, και το μικρο ειναι το RC802V FUR4. Και σου εχουν συγχρονίσει και τα 2; Εμενα το μεγαλο (αν ειναι Bluetooth τελικά οπως λες) εχει πεισμωσει.. Μάλλον θα μιλήσω με αντιπροσωπεία αύριο να μου πουν τα ακριβή specs και να δω τι θα γινει για να λυθεί το πρόβλημα (αν υπάρχει βέβαια)
lefkrc Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Maktheo είπε Και σου εχουν συγχρονίσει και τα 2; Εμενα το μεγαλο (αν ειναι Bluetooth τελικά οπως λες) εχει πεισμωσει.. Μάλλον θα μιλήσω με αντιπροσωπεία αύριο να μου πουν τα ακριβή specs και να δω τι θα γινει για να λυθεί το πρόβλημα (αν υπάρχει βέβαια) Κάτσε, μισο, με βάση τους κωδικούς και τη γαλλική περιγραφή που παρέθεσες, το μεγάλο δεν ειναι bluetooth. Πάντως, κανονικά παίζω και μετα 2 απο την πρώτη στιγμή...αν θυμάμαι καλά το μεγάλο ήταν ήδη συγχρονισμένο με το που την άνοιξα, το μικρο συγχρόνισα χώρια (κρατάω μια επιφύλαξη, μήπως δεν θυμάμαι καλά αλλά νομίζω ότι ήταν ήδη συγχρονισμένο το μεγαλο).
Maktheo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 24 λεπτά πριν, lefkrc είπε Κάτσε, μισο, με βάση τους κωδικούς και τη γαλλική περιγραφή που παρέθεσες, το μεγάλο δεν ειναι bluetooth. Πάντως, κανονικά παίζω και μετα 2 απο την πρώτη στιγμή...αν θυμάμαι καλά το μεγάλο ήταν ήδη συγχρονισμένο με το που την άνοιξα, το μικρο συγχρόνισα χώρια (κρατάω μια επιφύλαξη, μήπως δεν θυμάμαι καλά αλλά νομίζω ότι ήταν ήδη συγχρονισμένο το μεγαλο). Δοκίμασε με το μεγαλο να αλλαξεις πχ καναλι αλλα εχοντας το κρυμμένο απο την τηλεόραση για να δεις εαν λειτουργεί με Bluetooth ή υπέρυθρες. Επισης στο μενου, στο σημείο τηλεχειριστήριο και αξεσουάρ θα δεις εαν βλέπεις μόνο το TCL_RC802VEU2 (το μικρο) ή και καποια ακομα συσκευή οπως λες (το μεγαλο) ΥΓ. Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σου 1
lefkrc Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Maktheo είπε Δοκίμασε με το μεγαλο να αλλαξεις πχ καναλι αλλα εχοντας το κρυμμένο απο την τηλεόραση για να δεις εαν λειτουργεί με Bluetooth ή υπέρυθρες. Το έχω δοκιμάσει, όντως δεν πιάνει, σίγουρα με υπερυθρες ειναι...ή μου βαζει το ετερον ήμισυ κανα κερί ή διακοσμητικό μπροστά στον δέκτη και ψάχνω εγώ να βρω το μικρό μετά 🤪🤪... Το αλλο θα το τσεκάρω και θα σου πω... Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2022 από lefkrc 1
gx2 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Το μεγάλο λειτουργεί με υπέρυθρες ενώ το μικρό με Bluetooth. Να ρωτήσω κάτι άλλο.Το hbbtv της ΕΡΤ σας λειτουργεί κανονικά; Όταν επιλέξετε κάποια ταινία ή σειρά ξεκινάει να παίζει κανονικά; Εμένα δείχνει ότι φορτώνει χωρίς να ξεκινάει ενώ κάποιες φορές έχω ήχο χωρίς εικόνα. Κατεβάζοντας την εφαρμογή της ertflix βλέπω χωρίς πρόβλημα! Το αντιμετωπίζει κάποιος άλλος;
Maktheo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 12 ώρες πριν, gx2 είπε Το μεγάλο λειτουργεί με υπέρυθρες ενώ το μικρό με Bluetooth. Να ρωτήσω κάτι άλλο.Το hbbtv της ΕΡΤ σας λειτουργεί κανονικά; Όταν επιλέξετε κάποια ταινία ή σειρά ξεκινάει να παίζει κανονικά; Εμένα δείχνει ότι φορτώνει χωρίς να ξεκινάει ενώ κάποιες φορές έχω ήχο χωρίς εικόνα. Κατεβάζοντας την εφαρμογή της ertflix βλέπω χωρίς πρόβλημα! Το αντιμετωπίζει κάποιος άλλος; Εγω μεσω εφαρμογής βλεπω ertflix. Τι κερδιζεις μεσω hbbtv?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα