Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 minutes ago, silenoz66 said:

Με movie mode , τα HDR10 video youtube είναι ένα χάλι σε ουρανούς κτλ, ειναι ολα μπλε προς μωβ και πιξελιάζουν.

Να βαλω το βιντεο αυτο που λες απο PC δν παιζει, γιατι το καλωδιο μου ειναι HDMi2.0 και δεν μεταφέρει HDR απο οτι εχω καταλάβει. 

ΑΛηθεια θα τρελαθω. Σχεδον ορκίζομαι οτι δν ηταν ετσι στην αρχή. Η ήταν και δεν το πήρα πρέφα.

Εν μέρη κλαιν θα μου πεις, HDR10 περιεχόμενο που θα βρείς? Αλλα για το γαμώτο

έχεις το ίδιο πρόβλημα με εμένα, δες φωτογραφίες που ανέβασα και θα καταλαβεις. Πάρε τηλέφωνο, δήλωσε βλάβη και αντικατάσταση. Και εμένα το dolby το παίζει όπως πρεπει αλλά hdr10 & hdr10+ δείχνει όπως περιγράφεις.

• Απαντ. 153
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, babinosman είπε

έχεις το ίδιο πρόβλημα με εμένα, δες φωτογραφίες που ανέβασα και θα καταλαβεις. Πάρε τηλέφωνο, δήλωσε βλάβη και αντικατάσταση. Και εμένα το dolby το παίζει όπως πρεπει αλλά hdr10 & hdr10+ δείχνει όπως περιγράφεις.

Πραγματικά μου φαίνεται τρελη ταλαιπωρία . Και θα πρεπει να την παρουν πίσω να την κοιτάξουν κοκ.

Μπορεις σε παρακαλώ να βάλεις ενα βίντεο youtube (Norway in 8k ULTRA HD HDR- most peaceful country in the world ) και να μου στειλεις τι βλέπεις?
Δεν βλέπω το ίδιο με ε΄σενα αυτο το μωβ. σε καμια περίπτωση. Βλεπω ομως το μπλε και σε σημεια που δεν πρέπει. 
ΘΑ βγάλω φώτο να καταλάβετε με το κινητό.

Δειτε εδώ στον δρόμο. Ποσο μπλέ ειναι και μάλιστα αν σου τραβούσα βίντεο θα καταλαβαινες οτι ειναι σαν μπλε αρτιφακτς που μπαίνουν μεσα στον δρομο. ενω ο δρόμος απο πίσω ειναι κανονικός

road.jpg

Δημοσ.

@babinosman το σημειο που έβαλες το δειχνει και εμενα τέλεια. μπορεις να βγάλεις φώτο απο τον δρόμο σε παρακαλώ στο 6:46

Και αν δεν βαριέσαι και με τα σετινγκς που έχεις μεσα στα χρώματα κτλ στην λειτουργεια που το βλέπεις

Δημοσ.

Σιγουρα εχει πρόβλημα η δικιά μου. 
ΠΦΦφφφφ.

1)Ποσο καιρό εκατσες χωρις τιβί εσύ?
2) Αξίζει το ρίσκο για νέα? ΠΧ η επομενη μπορει να εχει το ίδιο ΄θεμα ή bleeding ή pixels καμένα κτλ

Δημοσ.

1) καθολου , ζητησα αντικατασταση και μου φέραν καινούρια

2) έχω την εντύπωση ότι είναι γενικότερο το πρόβλημα απλώς ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ότι έχει το συγκεκριμένο προβλημα με HDR και HDR10+. Το νετφλιξ που χρησιμοποιεί dolby vision και έχει πολύς κόσμος είναι οκ.

Δημοσ.

Πολύ πιθανό να είναι γενικότερο το πρόβλημα.

Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου και τις απαντήσεις.

Θα τους πάρω ένα τηλ και αν χωρίς κόπο μου δώσουν άλλη καλώς.

Τελευταία ερώτηση. Παρατήρησες κάποια διαφορά με την προηγούμενη που είχε το πρόβλημα σε άλλο περιεχόμενο?

Ή είναι μόνο εκεί το πρόβλημα?

Δημοσ.
15 minutes ago, silenoz66 said:

Ήθελα να δοκιμάσω και εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά μου ζητάει έναν κωδικό και δεν ξέρω τι να βάλω

εχεις pm

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, silenoz66 είπε

Ήθελα να δοκιμάσω και εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά μου ζητάει έναν κωδικό και δεν ξέρω τι να βάλω

1234 νομιζω ή RTFM

factory reset παιξε τα ιδια βιντεο και μετα δοκιμασε να απενεργοποιησεις ολες τις επεξεργασιες εικονας

Δημοσ.

Καλημέρα! Δοκίμασα και με factory reset, καμία επιτυχία.

Παντως αναρωτιεμαι ποσοι αλλοι μπορει να έχουν αυτό το πρόβλημα. λογικα αρκετοί ?

Θα σκεφτώ τι θα κάνω τώρα. Να αλλαζεις μονιτορ παντα ειναι ρίσκι απο την μία.

Κακά τα ψέματα δεν βλεπω youtube.Απλα δεν ξέρω που αλλου μπορει να με ενοχλησει αυτό το πράγμα.

Δημοσ.

ΜΙλησα με Κωτσόβολο , αυριο θα με πάρει τεχνικός να δούμε τι και πως.

Οπως και αν εχει χωρίς τιβι δν θα μείνω γιατι εχω και premium εγγυηση.

Κριμα να εχεις νεο προιον και να μην λειτουργει σωστα, και ας βλέπεις μια στο τόσο HDR

Δημοσ.
1 ώρα πριν, silenoz66 είπε

ΜΙλησα με Κωτσόβολο , αυριο θα με πάρει τεχνικός να δούμε τι και πως.

Οπως και αν εχει χωρίς τιβι δν θα μείνω γιατι εχω και premium εγγυηση.

Κριμα να εχεις νεο προιον και να μην λειτουργει σωστα, και ας βλέπεις μια στο τόσο HDR

Στην έκαναν δωρο την premium;

εδω και λιγο καιρο χρεώνει και μεταφορικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...