gx2 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, eliascm21 είπε Ξαφνικά μου παρουσιάστηκε πρόβλημα στο intnert. Συνδέεται κανονικά στο wifi, αλλά δεν έχει Internet. Δε πιστεύω ότι είναι πρόβλημα του router καθώς άλλες συσκευές συνδέονται κανονικά. Επίσης δοκίμασα να κάνω και tethering το κινητό και πάλι τα ίδια, συνδέεται αλλά δεν έχει internet. Το πρόβλημα νομίζω ήταν σταδιακό, δηλαδή είχα για κάτι μέρες αποσυνδέσεις και τώρα ξαφνικά δε μπαίνει καθόλου. Έχω δοκιμάσει διάφορα εκτός από επαναφορά ρυθμίσεων καθώς θα χάσω όλες τις ρυθμίσεις και τις εφαρμογές οπότε το αφήνω για το τέλος αν και φοβάμαι ότι ούτε έτσι θα φτιάξει. Όταν πάω στην επιλογή "Ανίχνευση δικτύου", μου γράφει: Επιτυχία σύνδεσης στο intranet Αποτυχία σύνδεσης στο διαδύκτιο Σφάλμα δικτύου, ελέγξτε το δίκτυο! Τέλος δοκίμασα να συνδέσω κατευθείαν καλώδιο, και πάλι τα ίδια. Έχει συμβεί σε άλλον; Καμία ιδέα; Δοκίμασε να κάνεις hot spot το τηλέφωνο σου και να δεις αν μπορεί να συνδεθεί εκεί. Αν ναι τότε κάποιο θέμα παίζει με το ρούτερ σου. Αν όχι τότε το πρόβλημα είναι της TV.
eliascm21 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Στις 17/12/2022 στις 9:33 ΠΜ, gx2 είπε Δοκίμασε να κάνεις hot spot το τηλέφωνο σου και να δεις αν μπορεί να συνδεθεί εκεί. Αν ναι τότε κάποιο θέμα παίζει με το ρούτερ σου. Αν όχι τότε το πρόβλημα είναι της TV. Ναι το δοκίμασα και κάνει ακριβώς τα ίδια. Παλιά είχε συνδεθεί και από το κινητό κανονικά.
eliascm21 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Τελικά έκανα επαναφορά εργαστηριακών ρυθμίσεων και έφτιαξε. Να σημειώσω ότι το πρόβλημα παρουσιάστηκε αφού είχε γίνει κάποιο update γιατί το μενού είχε αλλάξει. Απενεργοποίησα οπότε τώρα το automatic update. Τώρα έχω ένα άλλο πρόβλημα, όταν κάνω search για εγαρμογές δεν μου βρίσκει τίποτα. Το google play φαίνεται εγκατεστημένο.
sheik Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Έχουμε καπου οδηγό ή ρυθμίσεις για HDR10 περιεχόμενο και για PS5? Στο HDR 10 εχω Movie και τα περισσότερα αυτόματα τα έχει στο on(dynamic contrast,local contrast κλπ κλπ). Με το PS5 τώρα και συγκεκριμένα το GoW Ragnarok ενώ κάνω σωστά τις ρυθμίσειςHDR στον οδηγό της κονσόλας μέσα στο παιχνίδι τα shadows σε σκοτεινές περιοχές είναι εντελώς crushed δεν βλέπεις τπτ σχεδόν. Προσπαθώ να βρω σωστές ρυθμίσεις μήπως το βελτιώσω. Το Dynamic Tone Mapping πρέπει να είναι on? Local Contrast και Dynamic Contrast? Μπέρδεμα γενικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα