eliascm21 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Στις 30/5/2022 στις 9:15 ΠΜ, dimitris_sal είπε Αυτό συμβαίνει γιατί η τηλεόραση εχει android tv και οχι native android. Εϊτε βάζεις αλλο "shop" είτε κατεβάζεις το apk σε στικάκι και το εγκαθιστάς manually. Έχεις να προτείνεις άλλο shop; Επίσης κάποια αξιόπιστο site για apk που κανονικά δε τα δίνει η εταιρία;
zisskar Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω την 50" από τον Γερμανό γιατί έχω μια δωροεπιταγή 200€. Θα είναι η πρώτη μου smart tv (εως τώρα μια 15ετίας Sony με MiBox αλλά έχουν αρχίσει τα προβλήματα στις θύρες HDMI). Από ποιότητα εικόνας όμως και γωνίες θέασης δεν έχω κανένα πρόβλημα και ειλικρινά φοβάμαι μ αυτά που διαβάζω για όλες τις τηλεοράσεις κατηγορίας έως 500-600€, μήπως πάω για μαλί και βγω κουρεμένος. Αυτή είναι μια γενικότερη ανησυχία και θα ήθελα σχόλια πάνω σ' αυτό. Φυσικά αν θέλει κάποιος smart ευκολίες η μετάβαση ειναι αναπόφευκτη απλά δεν ξέρω αν αξίζει σ' αυτη την κατηγορία τιμής. Οι ερωτήσεις μου όμως είναι. 1. Πως είναι από εγγύηση και ανταλλακτικά τα πράγματα στην Ελλάδα για τις TCL; Υπάρχει καλή υποστήριξη ή ανύπαρκτη; 2. Επειδή πρόκειται να χρησιμοποιηθεί από την οικογένεια ΚΑΙ για απλά δορυφορικά κανάλια (ant1 κλπ) μπορώ να απενεργοποιήσω το upscaling; 3. Τέλος από την εμπειρία σας ποιο λογισμικό είναι καλύτερο χωρίς lag και κολλήματα; Μου αρέσει η ιδέα του Android αλλά δεν διαβάζω και τα καλύτερα, τουλάχιστον γι αυτή την κατηγορίας τιμής. Ευχαριστώ!
alxnt Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Στις 1/6/2022 στις 3:27 ΜΜ, eliascm21 είπε Έχεις να προτείνεις άλλο shop; Επίσης κάποια αξιόπιστο site για apk που κανονικά δε τα δίνει η εταιρία; Αν θες δοκίμασε αυτό. Νομίζω ότι κάνει τη δουλειά που θες. Δώσε κι ένα feedback γιατί δεν το χω δοκιμάσει ο ίδιος.
eliascm21 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, alxnt είπε Αν θες δοκίμασε αυτό. Νομίζω ότι κάνει τη δουλειά που θες. Δώσε κι ένα feedback γιατί δεν το χω δοκιμάσει ο ίδιος. Ναι το είχα κατεβάσει αυτό, δουλεύει μια χαρά. Κατέβασα και το apk από το apkpure αλλά επειδή μάλλον δεν είναι συμβατό με την τηλεόραση δεν λειτουργεί καλά, τουλάχιστον με το τηλεκοντρόλ. Επίσης δεν μου εμφανίζει το εικονίδιο στις εφαρμογές, πρέπει να πάω στις ρυθμίσεις όπου υπάρχει λίστα με όλες τις εφαρμογές και να το ανοίξω από εκεί.
zisskar Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Καλημέρα, έχεις κανείς από τους χρήστες τοποθετήσει την τηλεόραση στον τοίχο; Χρειάζομαι συμβουλές για την αγορά της κατάλληλης βάσης. Με προβληματίζει ότι στο πίσω πάνελ υπάρχουν μόνο δύο ανοιχτές τρύπες για βίδες vesa ενώ υπάρχουν άλλες 4 που είναι βιδωμένες. Προφανώς πρέπει να χρησιμοποιηθούν για το βίδωμα της βάσης οι 2 απ αυτές. Απλά δεν ξέρω το μήκος της βίδας που πρέπει να χρησιμοποιήσω φοβούμενος μην κάνω ζημιά στο εσωτερικό του πάνελ.
gx2 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 5 ώρες πριν, zisskar είπε Καλημέρα, έχεις κανείς από τους χρήστες τοποθετήσει την τηλεόραση στον τοίχο; Χρειάζομαι συμβουλές για την αγορά της κατάλληλης βάσης. Με προβληματίζει ότι στο πίσω πάνελ υπάρχουν μόνο δύο ανοιχτές τρύπες για βίδες vesa ενώ υπάρχουν άλλες 4 που είναι βιδωμένες. Προφανώς πρέπει να χρησιμοποιηθούν για το βίδωμα της βάσης οι 2 απ αυτές. Απλά δεν ξέρω το μήκος της βίδας που πρέπει να χρησιμοποιήσω φοβούμενος μην κάνω ζημιά στο εσωτερικό του πάνελ. Έχω πάρει αυτή: 'Βάση TV Brateck LPA63-446C" Είχε μέσα βίδες για τα πάντα.
CaptainChris Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Υπάρχει αντιπροσωπεία κι υποστήριξη. Είναι μεγάλη ευκολία το λειτουργικό σύστημα Android, υπάρχουν πολλές εφαρμογές που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Λιγη εξοικείωση χρειάζεται και όλα θα είναι μια χαρά. Οι συσκευές TCL είναι πολύ καλύτερες από όσο νομίζει ο κόσμος και αξίζουν καθε € που ξοδευεις.
PhoneKiller Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Upscaling στα κανάλια της Digia και φωτεινότητα με προβληματίζουν για την αγορά. Επίσης δεν ξέρω πως πάει με την κίνηση σε σχέση με άλλα VA πανελ. ¨Ημουν έτοιμος να πάρω την Samsung UE55AU7172 απο crazy sunday αλλά δεν είναι πλέον σε στοκ https://www.e-shop.gr/tv-samsung-ue55au7172-55-led-4k-ultra-hd-p-PER.15852 Θα περιμένω λίγο καιρό ακόμα διαβάζοντας περισσότερα review για την συγκεκριμένη TCL μπας και το αποφασίσω. Όσοι την έχετε την γνώμη σας παρακαλώ για τα θέματα που αναφέρω. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2022 από PhoneKiller
babinosman Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2022 Σε όσους φαίνεται αργή η τηλεοράση και ότι laggarei όσων αφορά το smart κομμάτι της. 1) ενεργοποιούμε το developer mode (googlarete για το πως το κανουμε,είναι εύκολο) 2) μπαίνουμε στο settings -> more settings -> device properties -> developer options -> τέρμα κάτω dont keep activities ON & backround process limit , no backround processes. Δεν θα γίνει και αστραπή, αλλά βοηθάει πολύ. 2
silenoz66 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Ωραίος @babinosman thanks για το τιπ! Εγω στο μόνο που δεν ξέρω τι να κάνω έτσι ώστε να γίνει πιο ξεκούραστη στο μάτι ειναι : settings του Motion clarity / judder κτλ.
babinosman Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 motion clarity ανοιχτο και judder στο 10 το LED motion κλειστό, τουλάχιστον αυτό βολεύει στα δικά μου μάτια. 1
netrebelos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Αγόρασα σήμερα την 43c725. Μετά από 5 λεπτά κάνει shutdown. Δοκίμασα άλλο καλώδιο τροφοδοσίας από tcl, τέσταρα μήπως το power button ήταν κολλημένο και στο χειριστήριο και στην tv. Έκανα factory reset με 0 app εγκατεστημένα. Ειδικά σε 4κ youtube ή από media player Κλείνει σε 30 δευτερόλεπτα με τρομερή υπερθέρμανση στο πίσω μέρος. Γυρνάει πίσω όπως ήρθε.
sheik Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Διαβάζω ότι έχει βγει αναβάθμιση σε Google TV αλλά δεν βρίσκει κάτι ΟΤΑ όταν ψάχνω. Έχει βρει κανείς επίσημη ενημέρωση μέσω USB πχ και να την έχει περάσει και να πήγε σε Google TV?
eliascm21 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ξαφνικά μου παρουσιάστηκε πρόβλημα στο intnert. Συνδέεται κανονικά στο wifi, αλλά δεν έχει Internet. Δε πιστεύω ότι είναι πρόβλημα του router καθώς άλλες συσκευές συνδέονται κανονικά. Επίσης δοκίμασα να κάνω και tethering το κινητό και πάλι τα ίδια, συνδέεται αλλά δεν έχει internet. Το πρόβλημα νομίζω ήταν σταδιακό, δηλαδή είχα για κάτι μέρες αποσυνδέσεις και τώρα ξαφνικά δε μπαίνει καθόλου. Έχω δοκιμάσει διάφορα εκτός από επαναφορά ρυθμίσεων καθώς θα χάσω όλες τις ρυθμίσεις και τις εφαρμογές οπότε το αφήνω για το τέλος αν και φοβάμαι ότι ούτε έτσι θα φτιάξει. Όταν πάω στην επιλογή "Ανίχνευση δικτύου", μου γράφει: Επιτυχία σύνδεσης στο intranet Αποτυχία σύνδεσης στο διαδύκτιο Σφάλμα δικτύου, ελέγξτε το δίκτυο! Τέλος δοκίμασα να συνδέσω κατευθείαν καλώδιο, και πάλι τα ίδια. Έχει συμβεί σε άλλον; Καμία ιδέα; Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2022 από eliascm21
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα