Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eκανα φορματ στον υπολογιστη. Κατεβασα τα 10αρια απο τη μικροσοφτ, τα εβαλα σε ενα δισκακι, εκανα την εγκατασταση. Ολα καλα.

Μετα απο 2 μερες, ξεκινησαν να κολλανε τα win.Πηγαινα δηλαδη να αδειασω τον καδο με τα σβυσμενα αρχεια, δεν ανταποκρινονταν για 5 δευτερα. Πηγαινα να ανοιξω το φακελο με τη μουσικη που εχω τα ερχεια μου, δεν ανοιγε αμεσως.

Σημερα, πατα το κουμπι να ανοιξει ο υπολογιστης, ανοιξε , και κολλησε την εναρξη. Ουτε μπρος ουτε πισω. Αναγκαστηκα να τον κλεισω και να τον ξανανοιξω.

Τι μπορει να συμβαινει ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το δισκο μολις τον εβγαλα απο το κουτι του. Ολοκαινουργιος. ΕVO 870 250GB.  Και αμεσως του εκανα και αναβαθμιση με το MAGICIAN .Εκανα ομως debloat το λειτουργικο με το προγρανμμα του titus . ΄Λες να εγινε η βλαβη απο εκει ;

Επεξ/σία από drapanakis
Δημοσ.

εντωμεταξύ είχα μιλήσει πιο παλιά με εναν φίλο προγραμματιστή για το batch file του titus και μου έλεγε μεχρι ενα σημείο βγάζεις ακρη μετά θελει ψάξιμο αστο...εφόσον ο τυπος εξηγεί τα πιο πολλά που κανει και μπορείς και manual γιατί να μπλέκεις

• Thanks 1
Δημοσ.

Ρε αφήστε το λειτουργικό όπως είναι. Πρώτα το σφάζετε και μετα παραπονιέστε.

Άμα δε σας αρέσει, αλλάξτε λειτουργικό, όχι να το κατακρεουργείτε.

• Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, RTW4ever είπε

...

Άμα δε σας αρέσει, αλλάξτε λειτουργικό, όχι να το κατακρεουργείτε.

εντάξει αλλα μαζεύει και μονο του πολύ σαβούρα κρυφη και που και που πρεπει να αφαιρείς διαφορά πχ κλείνεις στο startup και τρέχουνε στο run απο το registry 
είναι win τι να κανεις, για αυτο λέμε 30+ χρονια τα ιδια και τα ιδια  και τα ιδια και....

Δημοσ.
18 ώρες πριν, drapanakis είπε

Eκανα φορματ στον υπολογιστη. Κατεβασα τα 10αρια απο τη μικροσοφτ, τα εβαλα σε ενα δισκακι, εκανα την εγκατασταση. Ολα καλα.

Μετα απο 2 μερες, ξεκινησαν να κολλανε τα win.Πηγαινα δηλαδη να αδειασω τον καδο με τα σβυσμενα αρχεια, δεν ανταποκρινονταν για 5 δευτερα. Πηγαινα να ανοιξω το φακελο με τη μουσικη που εχω τα ερχεια μου, δεν ανοιγε αμεσως.

Σημερα, πατα το κουμπι να ανοιξει ο υπολογιστης, ανοιξε , και κολλησε την εναρξη. Ουτε μπρος ουτε πισω. Αναγκαστηκα να τον κλεισω και να τον ξανανοιξω.

Τι μπορει να συμβαινει ;

PEBCAK ERROR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...