Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Video Capture σε Prolink PlayTV Pro

Πέτρος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην εν λόγω κάρτα με τους τελευταίους οδηγούς περασμένους, σε ΧΡPro/SP1 με σύνδεση κάμερας σε είσοδο Composite για την εικόνα και RCA σε καρφί στο Line-In της για τον ήχο, ξαφνικά (μέχρι χτες όλα μια χαρά, στο μεταξύ δεν άλλαξε κάτι στον υπολογιστή) δε γράφει με το s/w της μάνας της (το πρόγραμμα που δίνει η εταιρία). Συγκεκριμένα, ενώ βλέπω εικόνα και ακούω ήχο κανονικά από το tuner, όταν πατάω το "REC" μου πετάει μήνυμa "error 8007003 Cannot Start Graph" και δεν κάνει τίποτα (ενώ χάνεται και η εικόνα και ο ήχος) μέχρι να σταματήσω την εγγραφή (η οποία φυσικά δεν γίνεται) και να ξαναπεράσω τα settings εγγραφής στις αντίστοιχες καρτέλες (οπότε επανέρχονται εικόνα και ήχος αλλά όλα τα άλλα τζίφος). Απεγκατέστησα και ξαναπέρασα τα πάντα, αλλά τίποτα. Ξέρει κανείς τι παίζει ή αν υπάρχει κάποιο άλλο αντίστοιχο πρόγραμμα να κάνω δουλειά μου;

Το μοντέλο ακριβώς είναι: PixelView PlayTV Pro, PV-BT878P+FM

Ευχαριστώ...

Τελικά το έλυσα. Μισή μ@λ@κί@ δική μου και μισή της κάρτας. Είχα ορίσει Φάκελο ο οποίος δεν υπήρχε (ελπίζοντας να τον δημιουργήσει μόνο του). Πάντως τη δουλειά μου την έκανα (και μάλιστα πολύ άνετα με άψογο αποτέλεσμα) με το NeroVision Express 2. Είδε τα πάντα, έκανε την εισαγωγή και την εγγραφή και τώρα είμαι στην κωδικοποίηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...