Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, savageharis είπε

Άρα πρέπει να ανέβουν και οι μισθοί είδες μισθούς να ανεβαίνουν ;;

Εχει ανακοίνωθει 2διπλη αύξηση του ΚΑΤΩΤΑΤΟΥ μισθού το 22.

2 ώρες πριν, savageharis είπε

Καλησπέρα σε όλους , με αφορμή όλες αυτές τις αυξήσεις σε βενζίνη,πετρέλαιο ,φυσικό αέριο ,τρόφιμα ,και έχουν τόσο θράσος που ανακοίνωσαν χθες και αύξηση διοδίων ,θέλω να ρωτήσω ευθέως ,άτομα που ζουν στο εξωτερικό έχετε δει αυξήσεις στα παραπάνω που ανέφερα προ εποχής covid και μετά δηλαδή τα τελευταία 2 χρόνια έχετε δει Να αυξάνονται οι τιμές στις χώρες τους εξωτερικού που ζείτε ή όχι ;;; Θέλω να δω αν είναι ένα φαινόμενο που παρατηρείται μόνο στην Ελλάδα ή έχει επηρεάσει και άλλες χώρες . 

Στην Ελλάδα οι αυξήσεις είναι το τελευταίο 2μηνο, όπως και σε όλη την Ευρώπη.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Στην Γερμανία που ζω έχει αυξηθεί πάρα πολύ το κόστος για ρεύμα φυσικό αέριο και καύσιμα και θα αυξηθούν και όλα τα προϊόντα λόγω αυξημένης τιμής καυσίμων

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, savageharis είπε

Και όταν ανέβει ο μισθός ποιος νομίζεις ότι θα την πληρώσει την αύξηση? Ο εργοδότης θα μειώσει το δικό του κέρδος ή θα αυξήσει τις τιμές?

Δυστυχώς είναι φαύλος κύκλος! 

Δημοσ.

Να προσθέσω ότι έχουμε από τις υψηλότερες τιμές Ίντερνετ και τηλεφωνίας και τις χαμηλότερες επιδόσεις ταυτόχρονα … το παρέλειψα στο αρχικό post μου .

Δημοσ.

Πλήρης τιμή, με όλες τις χρεώσεις (ή εκπτώσεις) για Κύπρο.

Τιμή KWh 01/2021 : 0,153321

Τιμή KWh 11/2021 : 0,203486 (0,221686 προ έκπτωσης)

Πετρέλαιο θέρμανσης 08/2021 : 0,73€ / lt

Πετρέλαιο θέρμανσης 12/2021 : 0,93€ / lt

Για τα υπόλοιπα, σε γενικές γραμμές μία αύξηση του 15%.

Μία καλή αρχή για να δεις τι έχει συμβεί, είναι οι δείκτες τιμών https://www.cystat.gov.cy/el/KeyFiguresList?s=47

(ψάξε για τις χώρες που θες, λογικά η εκάστοτε στατιστική υπηρεσία θα τα έχει)

Δημοσ.
4 ώρες πριν, savageharis είπε

Αγγλία ανεβαίνουν.Και ανάλογα πόσο ανάγκη υπάρχει για το επάγγελμά υπάρχει και η ανάλογη αύξηση. 

Ελλάδα τα κλασσικά,εργοδότρια ζήταγε το δωρο Χγέννων πίσω.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, savageharis είπε

Αυτα γινόντουσαν στην ελλαδα μονο την 10ετια του 80 μετά παπαλα😋

Επεξ/σία από NikosKallithea
Δημοσ.
8 hours ago, savageharis said:

Καλησπέρα σε όλους , με αφορμή όλες αυτές τις αυξήσεις σε βενζίνη,πετρέλαιο ,φυσικό αέριο ,τρόφιμα ,και έχουν τόσο θράσος που ανακοίνωσαν χθες και αύξηση διοδίων ,θέλω να ρωτήσω ευθέως ,άτομα που ζουν στο εξωτερικό έχετε δει αυξήσεις στα παραπάνω που ανέφερα προ εποχής covid και μετά δηλαδή τα τελευταία 2 χρόνια έχετε δει Να αυξάνονται οι τιμές στις χώρες τους εξωτερικού που ζείτε ή όχι ;;; Θέλω να δω αν είναι ένα φαινόμενο που παρατηρείται μόνο στην Ελλάδα ή έχει επηρεάσει και άλλες χώρες . 

Ναι φιλε, και μαλιστα ολοι αυτο συζητανε στη δουλεια για τις αυξησεις (μεγαλυτερες σε ποσοστο και απο Ελλαδα)

Δημοσ.

Και εκτός Ευρώπης που είμαι ανέβηκε η βενζίνη και το ρεύμα. Δεν υπάρχει ακόμη μεγάλη αύξηση σε τιμές προϊόντων αλλά θα υπάρξει διπλασιασμός των διοδίων όπως ανέφερε η κυβέρνηση από το νέο έτος. Αυστρία που έχω φίλους μου ανέφεραν και εκεί μια άνοδο στους λογαριασμούς.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, papoys1 είπε

ετοιμαστείτε σήμερα να ξηλωθείτε μερικά ευρώ για την προμήθεια των νέων τύπου μασκών που  μας επέβαλαν για να μπορούμε να κυκλοφορούμε.

Η ακρίβεια θέλει και έξυπνες κινήσεις όμως...μπορείς να φοράς δύο απλές αντί να τα σκας 😁

• Like 4
Δημοσ.
16 ώρες πριν, savageharis είπε

και που εισαι ακομα,τιποτα δεν εχουμε δει ,ερχοντε κ αλλα κ εμεις απλα περιμενουμε να τα δεχτουμε με χαρα ...τι να κανουμε αλλωστε τοσα μυρια η δισσεκατομυρια να πω μπροστα σε μερικες οικογενειες που κανουν οτι θελουν ...τιποτα!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Αυτα γινόντουσαν στην Ελλαδα μονο την 10ετια του 80 μετά παπαλα😋

ΑΤΑ το λέγανε. (Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή) Όμορφα χρόνια! Τότε βέβαια ο πλανήτης είχε 4,5 δις πληθυσμό και σήμερα κοντεύει τα 8 δις, που σημαίνει ότι παρόλη τη σύγχρονη τεχνολογία πάμε πάλι για τη "παγίδα του Malthus".

Επεξ/σία από Stam53
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...