savageharis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους , με αφορμή όλες αυτές τις αυξήσεις σε βενζίνη,πετρέλαιο ,φυσικό αέριο ,τρόφιμα ,και έχουν τόσο θράσος που ανακοίνωσαν χθες και αύξηση διοδίων ,θέλω να ρωτήσω ευθέως ,άτομα που ζουν στο εξωτερικό έχετε δει αυξήσεις στα παραπάνω που ανέφερα προ εποχής covid και μετά δηλαδή τα τελευταία 2 χρόνια έχετε δει Να αυξάνονται οι τιμές στις χώρες τους εξωτερικού που ζείτε ή όχι ;;; Θέλω να δω αν είναι ένα φαινόμενο που παρατηρείται μόνο στην Ελλάδα ή έχει επηρεάσει και άλλες χώρες .
korakios Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) όλες τις χώρες (edit της Ε.Ε.) , γίνεται οικονομικός πόλεμος για ενέργεια . Οι επόμενοι μήνες είναι καθοριστικοί Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2021 από korakios
george1807 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Επίσης πάντα υπάρχει ο πληθωρισμός ο οποίος κάποια στιγμή θα σκάσει στα ράφια.
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, savageharis είπε Καλησπέρα σε όλους , με αφορμή όλες αυτές τις αυξήσεις σε βενζίνη,πετρέλαιο ,φυσικό αέριο ,τρόφιμα ,και έχουν τόσο θράσος που ανακοίνωσαν χθες και αύξηση διοδίων ,θέλω να ρωτήσω ευθέως ,άτομα που ζουν στο εξωτερικό έχετε δει αυξήσεις στα παραπάνω που ανέφερα προ εποχής covid και μετά δηλαδή τα τελευταία 2 χρόνια έχετε δει Να αυξάνονται οι τιμές στις χώρες τους εξωτερικού που ζείτε ή όχι ;;; Θέλω να δω αν είναι ένα φαινόμενο που παρατηρείται μόνο στην Ελλάδα ή έχει επηρεάσει και άλλες χώρες . Ναι όλα έχουν ακριβύνει,εκτός απο διόδια που δεν έχουν εδώ.Εχουν βεβαια άλλου τύπου όμως για είσοδο στο κέντρο του Λονδίνου,δεν ξερω τιμες αλλά ξερω ότι τσούζουν.
Anastazio Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Ποιος θα πληρώσει ρε παιδιά τόση κοινωνική πολιτική?! Μην είστε έτσι!
Menelaos83 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 52 λεπτά πριν, korakios είπε όλες τις χώρες (edit της Ε.Ε.) , γίνεται οικονομικός πόλεμος για ενέργεια . Οι επόμενοι μήνες είναι καθοριστικοί Κατι μου θυμιζει αυτο😂
korakios Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε Κατι μου θυμιζει αυτο😂 δε σε κατάλαβα
savageharis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Ευχαριστώ για τις απόψεις σας , αλλά εσείς ζείτε έξω ή τουλάχιστον στην Ε.Ε ή έχετε συγγενείς εκεί ή εκφράζετε γενικά απόψεις . Ζήτησα άτομα με εμπεριστατωμενες και βιωματικές απόψεις και εμπειρίες .
Menelaos83 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, korakios είπε δε σε κατάλαβα Με την πανδημια ολο βγαινουν και λενε οι επομενοι μηνες, μερες κλπ ειναι κρισιμοι και καθοριστικοι😉
NikosKallithea Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, savageharis είπε Ευχαριστώ για τις απόψεις σας , αλλά εσείς ζείτε έξω ή τουλάχιστον στην Ε.Ε ή έχετε συγγενείς εκεί ή εκφράζετε γενικά απόψεις . Ζήτησα άτομα με εμπεριστατωμενες και βιωματικές απόψεις και εμπειρίες . Δηλαδή εσυ τι περίμενες να γίνουν μειώσεις
savageharis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Δηλαδή εσυ τι περίμενες να γίνουν μειώσεις όχι περίμενα να παραμείνουν το ίδιο δεδομένου ότι δεν υπήρχε αύξηση μισθών.Τουλάχιστον να παρέμεναν το ίδιο όχι να ανέβαιναν Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2021 από savageharis 1
NikosKallithea Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, savageharis είπε όχι περίμενα να παραμείνουν το ίδιο δεδομένου ότι δεν υπήρχε αύξηση μισθών.Τουλάχιστον να παρέμεναν το ίδιο όχι να ανέβαιναν Οι μισθοί δεν αποτρέπουν τις αυξήσεις, αλλα πραγματα τις καθορίζουν, ο επιχειρηματίας δεν μπορεί να ζημιώνει επειδή εσύ δεν μπορείς να αγοράσει καποια προϊόντα.
SB_1957 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δυστυχώς η πανδημία έχει προκαλέσει και οικονομική κρίση, πέρα από την κοινωνική! Η αύξηση πετρελαίου και φυσικού αερίου έχει εκτινάξει τις τιμές ηλεκτρικής ενέργειας στα ύψη ακόμη και σε χώρες που το ρεύμα ήταν πάμφθηνο! Και όταν ακριβαίνουν τα καύσιμα και το ρεύμα ακριβαίνουν και όλα τα άλλα! 1
savageharis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Δυστυχώς η πανδημία έχει προκαλέσει και οικονομική κρίση, πέρα από την κοινωνική! Η αύξηση πετρελαίου και φυσικού αερίου έχει εκτινάξει τις τιμές ηλεκτρικής ενέργειας στα ύψη ακόμη και σε χώρες που το ρεύμα ήταν πάμφθηνο! Και όταν ακριβαίνουν τα καύσιμα και το ρεύμα ακριβαίνουν και όλα τα άλλα! Άρα πρέπει να ανέβουν και οι μισθοί είδες μισθούς να ανεβαίνουν ;;
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 38 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε Κατι μου θυμιζει αυτο😂 Γεννημένος Ινσομνιακός Εκπρόσωπος Να μου το θυμηθείς... σύντομα θα τον δούμε στην τιβή
Προτεινόμενες αναρτήσεις