Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους , με αφορμή όλες αυτές τις αυξήσεις σε βενζίνη,πετρέλαιο ,φυσικό αέριο ,τρόφιμα ,και έχουν τόσο θράσος που ανακοίνωσαν χθες και αύξηση διοδίων ,θέλω να ρωτήσω ευθέως ,άτομα που ζουν στο εξωτερικό έχετε δει αυξήσεις στα παραπάνω που ανέφερα προ εποχής covid και μετά δηλαδή τα τελευταία 2 χρόνια έχετε δει Να αυξάνονται οι τιμές στις χώρες τους εξωτερικού που ζείτε ή όχι ;;; Θέλω να δω αν είναι ένα φαινόμενο που παρατηρείται μόνο στην Ελλάδα ή έχει επηρεάσει και άλλες χώρες . 

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

όλες τις χώρες (edit της Ε.Ε.) , γίνεται οικονομικός πόλεμος για ενέργεια . Οι επόμενοι μήνες είναι καθοριστικοί

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, savageharis είπε

Καλησπέρα σε όλους , με αφορμή όλες αυτές τις αυξήσεις σε βενζίνη,πετρέλαιο ,φυσικό αέριο ,τρόφιμα ,και έχουν τόσο θράσος που ανακοίνωσαν χθες και αύξηση διοδίων ,θέλω να ρωτήσω ευθέως ,άτομα που ζουν στο εξωτερικό έχετε δει αυξήσεις στα παραπάνω που ανέφερα προ εποχής covid και μετά δηλαδή τα τελευταία 2 χρόνια έχετε δει Να αυξάνονται οι τιμές στις χώρες τους εξωτερικού που ζείτε ή όχι ;;; Θέλω να δω αν είναι ένα φαινόμενο που παρατηρείται μόνο στην Ελλάδα ή έχει επηρεάσει και άλλες χώρες . 

Ναι  όλα έχουν ακριβύνει,εκτός απο διόδια που δεν έχουν εδώ.Εχουν βεβαια άλλου τύπου όμως για είσοδο στο κέντρο του Λονδίνου,δεν ξερω τιμες αλλά ξερω ότι τσούζουν.

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, korakios είπε

όλες τις χώρες (edit της Ε.Ε.) , γίνεται οικονομικός πόλεμος για ενέργεια . Οι επόμενοι μήνες είναι καθοριστικοί

Κατι μου θυμιζει αυτο😂

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απόψεις σας , αλλά εσείς ζείτε έξω ή  τουλάχιστον στην Ε.Ε  ή έχετε συγγενείς εκεί ή εκφράζετε γενικά απόψεις . Ζήτησα άτομα με

εμπεριστατωμενες και βιωματικές απόψεις και εμπειρίες .

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, korakios είπε

δε σε κατάλαβα :)

Με την πανδημια ολο βγαινουν και λενε οι επομενοι μηνες, μερες κλπ ειναι κρισιμοι και καθοριστικοι😉

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, savageharis είπε

Ευχαριστώ για τις απόψεις σας , αλλά εσείς ζείτε έξω ή  τουλάχιστον στην Ε.Ε  ή έχετε συγγενείς εκεί ή εκφράζετε γενικά απόψεις . Ζήτησα άτομα με

εμπεριστατωμενες και βιωματικές απόψεις και εμπειρίες .

Δηλαδή εσυ τι περίμενες  να γίνουν μειώσεις 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Δηλαδή εσυ τι περίμενες  να γίνουν μειώσεις 

όχι περίμενα να παραμείνουν το ίδιο δεδομένου ότι δεν υπήρχε αύξηση μισθών.Τουλάχιστον να παρέμεναν το ίδιο όχι να ανέβαιναν

Επεξ/σία από savageharis
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, savageharis είπε

όχι περίμενα να παραμείνουν το ίδιο δεδομένου ότι δεν υπήρχε αύξηση μισθών.Τουλάχιστον να παρέμεναν το ίδιο όχι να ανέβαιναν

Οι μισθοί δεν αποτρέπουν τις αυξήσεις, αλλα πραγματα τις καθορίζουν, ο επιχειρηματίας δεν μπορεί να ζημιώνει επειδή εσύ δεν μπορείς  να αγοράσει καποια προϊόντα.

Δημοσ.

Δυστυχώς η πανδημία έχει προκαλέσει και οικονομική κρίση, πέρα από την κοινωνική!

Η αύξηση πετρελαίου και φυσικού αερίου έχει εκτινάξει τις τιμές ηλεκτρικής ενέργειας στα ύψη ακόμη και σε χώρες που το ρεύμα ήταν πάμφθηνο!

Και όταν ακριβαίνουν τα καύσιμα και το ρεύμα ακριβαίνουν και όλα τα άλλα!

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, SB_1957 είπε

Δυστυχώς η πανδημία έχει προκαλέσει και οικονομική κρίση, πέρα από την κοινωνική!

Η αύξηση πετρελαίου και φυσικού αερίου έχει εκτινάξει τις τιμές ηλεκτρικής ενέργειας στα ύψη ακόμη και σε χώρες που το ρεύμα ήταν πάμφθηνο!

Και όταν ακριβαίνουν τα καύσιμα και το ρεύμα ακριβαίνουν και όλα τα άλλα!

Άρα πρέπει να ανέβουν και οι μισθοί είδες μισθούς να ανεβαίνουν ;;

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε

Κατι μου θυμιζει αυτο😂

Γεννημένος Ινσομνιακός Εκπρόσωπος :P   Να μου το θυμηθείς... σύντομα θα τον δούμε στην τιβή :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...