Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας και καλές γιορτές να έχουμε πάντα με υγεία!! Λοιπόν.. έχω ένα παλιό σύστημα που ακόμη με εξυπηρετη σε αυτά που θέλω.. το θέμα είναι ότι όταν τον σβήνω τερματίζουν κανονικά τα Windows σβήνει η οθόνη αλλά οι ανεμιστήρες ακόμη δουλεύουν... Άλλαξα τα πάντα εκτός μητρική και επεξεργαστή.. έκανα φορμάτ έκανα και bios update.. η μητρική είναι η asrock h81m-vg4 p1.50 ... Και ο επεξεργαστής intel g3220.. μπορώ να κάνω κάτι άλλο να σβήσει η πάω για άλλην μητρική??

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, savvas333 είπε

έχω ένα παλιό σύστημα που ακόμη με εξυπηρετη σε αυτά που θέλω

Πόσο καιρό έχει που το κάνει;

Έγινε κάποια διακοπή ρεύματος;

• Thanks 1
Δημοσ.

Αφού κάνατε Restore defaults και δοκιμάσατε με άλλο τροφοδοτικό και δεν άλλαξε κάτι, τότε κατά πάσα πιθανότητα είναι η μητρική. Αν μπορείτε φτιάξτε ένα Live USB με κάποια διανομή Linux ή τύπου Windows με το Hiren’s BootCD PE. Κάντε boot και μόλις μπει στην επιφάνεια εργασίας μετά κάντε τερματισμό να δείτε τι θα γίνει (μήπως είναι κάποια ρύθμιση των Windows).

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Αφού κάνατε Restore defaults και δοκιμάσατε με άλλο τροφοδοτικό και δεν άλλαξε κάτι, τότε κατά πάσα πιθανότητα είναι η μητρική. Αν μπορείτε φτιάξτε ένα Live USB με κάποια διανομή Linux ή τύπου Windows με το Hiren’s BootCD PE. Κάντε boot και μόλις μπει στην επιφάνεια εργασίας μετά κάντε τερματισμό να δείτε τι θα γίνει (μήπως είναι κάποια ρύθμιση των Windows).

Όχι τα ίδια.... Άρα μητρική... :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...