savvas333 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα σας και καλές γιορτές να έχουμε πάντα με υγεία!! Λοιπόν.. έχω ένα παλιό σύστημα που ακόμη με εξυπηρετη σε αυτά που θέλω.. το θέμα είναι ότι όταν τον σβήνω τερματίζουν κανονικά τα Windows σβήνει η οθόνη αλλά οι ανεμιστήρες ακόμη δουλεύουν... Άλλαξα τα πάντα εκτός μητρική και επεξεργαστή.. έκανα φορμάτ έκανα και bios update.. η μητρική είναι η asrock h81m-vg4 p1.50 ... Και ο επεξεργαστής intel g3220.. μπορώ να κάνω κάτι άλλο να σβήσει η πάω για άλλην μητρική??
Τέρης Α. Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 51 λεπτά πριν, savvas333 είπε έχω ένα παλιό σύστημα που ακόμη με εξυπηρετη σε αυτά που θέλω Πόσο καιρό έχει που το κάνει; Έγινε κάποια διακοπή ρεύματος; 1
savvas333 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Έχει καμία εβδομάδα... Όχι δεν έγινε διακοπή..
Τέρης Α. Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Αφού κάνατε Restore defaults και δοκιμάσατε με άλλο τροφοδοτικό και δεν άλλαξε κάτι, τότε κατά πάσα πιθανότητα είναι η μητρική. Αν μπορείτε φτιάξτε ένα Live USB με κάποια διανομή Linux ή τύπου Windows με το Hiren’s BootCD PE. Κάντε boot και μόλις μπει στην επιφάνεια εργασίας μετά κάντε τερματισμό να δείτε τι θα γίνει (μήπως είναι κάποια ρύθμιση των Windows). 1 1
savvas333 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Οκ θα το δοκιμάσω τώρα!! Να το βαλω με Rufus? 1
Τέρης Α. Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ό, τι σας βολεύει. Εγώ χρησιμοποιώ το Ventoy. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2021 από Τέρης Α. 1
savvas333 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 41 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Αφού κάνατε Restore defaults και δοκιμάσατε με άλλο τροφοδοτικό και δεν άλλαξε κάτι, τότε κατά πάσα πιθανότητα είναι η μητρική. Αν μπορείτε φτιάξτε ένα Live USB με κάποια διανομή Linux ή τύπου Windows με το Hiren’s BootCD PE. Κάντε boot και μόλις μπει στην επιφάνεια εργασίας μετά κάντε τερματισμό να δείτε τι θα γίνει (μήπως είναι κάποια ρύθμιση των Windows). Όχι τα ίδια.... Άρα μητρική...
Τέρης Α. Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Κρατήστε τη και όσο πάει, αλλιώς πάτε για νέα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα