poulinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Just now, vasilllis said: Η αθετηση συμβολαιου γιατι να μην επιβαρυνει την εταιρεία?Εκανε αύξηση?Να πληρώσει.Αυτο το εως 24 ή εως 50 τι παραμυθια είναι?Αφου πλεον γνωριζουν με ποση ταχυτητα συνδεεσαι.Αρα οι εταιρειες αυτες κοιτανε να κλεβουν οσους περισσοτερους μπορουν με οποιον "νομιμο" τροπο. ΥΓ1.ΑΥτο με το αφμ με βαζει σε σκεψεις καθως η πεθερα μου ουτε καν ξερει τι ειναι ΑΦΜ ΥΓ2.Σκεψου οτι σε μερικα χρονια και εμεις θα ειμαστε οι "επικίνδυνοι" . ΥΓ3.Εφοσον τηλεφωνικα δεν επιβαρυνεται να μην βαζουν μπονους προωρης διακοπης. παμε ενα ενα. α.αν οι παραμετροι αλλαξουν στο συμβολαιο σου ειναι υποχρεωμενοι με καποιο τροπο να σε ενημερωσουν(email ή πανω στο λογαριασμο) οτι τα ταδε πραγματα αλλαζουν.στην πραξη κανεις δεν τα διαβαζει ποτε. την εχω πατησει και εγω ετσι. αν δεν κανεις τιποτα σημαινει σιωπηλη αποδοχη.αν διαφωνεις τοτε το λες και κανεις διακοπη χωρις τελος προωρης διακοπης. το εως 24 εως 50 ισχυει παντου παγκοσμιως και ειναι οι περιορισμοι του adsl/vdsl χαλκος.παντου ισχυει.δεν θα ισχυει στο ftth. αν εισαι 100 και δεν πιανεις πανω απο 80 μπορεις να πας σε μικροτερο πακετο. υγ1. ναι απο ατομο που εκανε συμβολαια επαιρναν ατομα τηλεφωνο και για να ολοκληρωθει το συμβολαιο πχ απο καρτοκινητο να γινει καρτοσυμβολαιο ηθελαν αφμ. και ειχε τυχει ατομο να πει οτι δεν εχω το αφμ μου το εχει ο γιος μου. ο γιος κατι ηξερε που ειχε παρει το χαρτι του αφμ. υγ2. η αληθεια ειναι στην μεση .πολλα ατομα που δεν πληρωνουν το κανουν επειδη ξερουν οτι δεν θα γινει τιποτα και ας εχουν κανει αυτοι το λαθος.κοινως βαραω κανονι. και σε αλλα ατομα που ειχαν χρεη και ρωταγαν τι θα μας κανουν εμενα η απαντηση μου ηταν αυτο που ειπα πιο πανω.αν εχεις δικιο μιλησε και κυνηγησε το μεχρι να μηδενιστει το χρεος.μην πεις απλα το αφηνω. για τα ατομα που το κανουν συνεχεια απο κανονι δυστυχως οι εταιρειες παιρνουν μετρα και μετα μας παιρνει και εμας η μπαλα που πληρωνουμε. υγ3.τo τελος προωρης διακοπης μπαινει για δυο λογους.α. να μην μπορεις να φυγεις ευκολα β.επειδη ο παροχος πληρωνει ενα χ ποσο στον οτε για την ενεργοποιηση σου στην ουσια προσπαθει να βγαλει τα σπασμενα .γιατι αν ειναι να φυγεις στο μηνα θα μπει μεσα .και υπαρχουν και αλλοι λογοι οσο ξερω. αλλο τοσο οταν η ενεργοποιηση ειναι δωρεαν καποιες φορες.
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 37 λεπτά πριν, vasilllis είπε Η αθετηση συμβολαιου γιατι να μην επιβαρυνει την εταιρεία?Εκανε αύξηση?Να πληρώσει.Αυτο το εως 24 ή εως 50 τι παραμυθια είναι?Αφου πλεον γνωριζουν με ποση ταχυτητα συνδεεσαι.Αρα οι εταιρειες αυτες κοιτανε να κλεβουν οσους περισσοτερους μπορουν με οποιον "νομιμο" τροπο. ΥΓ1.ΑΥτο με το αφμ με βαζει σε σκεψεις καθως η πεθερα μου ουτε καν ξερει τι ειναι ΑΦΜ ΥΓ2.Σκεψου οτι σε μερικα χρονια και εμεις θα ειμαστε οι "επικίνδυνοι" . ΥΓ3.Εφοσον τηλεφωνικα δεν επιβαρυνεται να μην βαζουν μπονους προωρης διακοπης. Οταν κάνουν άυξηση ή αλλάζουν τους όρους του συμβολαίου τότε έχεις δικαίωμα να αποχωρήσεις.Το αναφέρουν στις ανακοινώσεις τους.
poulinos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 και το βασικο χωρις να πληρωσεις τιποτα.απλα κανεις καταγγελια συμβασης.
cumulus Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, vasilllis είπε Eσυ δηλαδη που διαθετεις υψηλο δεικτη νοημοσυνης την υπογραφη σου ξερεις που την βάζεις? Στις ανανεωσεις μεσω τηλεφωνου που δεν υπαρχουν οροι τι προτεινεις ? Υ.Γ Αν και δεν μπορεσες να κατανοησεις το νοημα της αναρτησης και απαντησες με οτι φτωχο διαθέτεις!! βεβαια ξερω που τη βαζω.Στις ανανεωσεις μεσω τηλεφωνου,που αυτη απο οτι καταλαβα δεν ηταν ανανεωση ,ρωτας τους ορους.Αμα εχεις χαμηλο δεικτη νοημοσυνης δε ρωτας.Τουλαχιστον σε οσες ανανεωσεις εχω κανει εχω ζητησει και μου εχουν αποσταλλει οι οροι στο email. To νοημα ολως αυτων των αναρτησεων ειναι το εξης.Πως δε θα πληρωσω για μια υπηρεσια ,που εβαλα την υπογραφη μου,κοινως συμφωνησα,αλλα τωρα το κοστος δε μου αρεσει και δε θελω να πληρωσω.
poulinos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 5 hours ago, cumulus said: βεβαια ξερω που τη βαζω.Στις ανανεωσεις μεσω τηλεφωνου,που αυτη απο οτι καταλαβα δεν ηταν ανανεωση ,ρωτας τους ορους.Αμα εχεις χαμηλο δεικτη νοημοσυνης δε ρωτας.Τουλαχιστον σε οσες ανανεωσεις εχω κανει εχω ζητησει και μου εχουν αποσταλλει οι οροι στο email. To νοημα ολως αυτων των αναρτησεων ειναι το εξης.Πως δε θα πληρωσω για μια υπηρεσια ,που εβαλα την υπογραφη μου,κοινως συμφωνησα,αλλα τωρα το κοστος δε μου αρεσει και δε θελω να πληρωσω. συν οτι οι υπαλληλοι που παιρνουν τηλεφωνο εκει πονταρουν.οτι δεν θα ρωτησεις ορους αν και η συνομιλια καταγραφεται και οτι επειδη τα λενε γρηγορα και σε πιανουν λιγο στο ξαφνικο ότι θα πεις το ναι. σε καποιες περιπτωσεις τουλαχιστον παλια εστελναν να υπογραψεις το συμβολαιο οποτε ειχες χρονο να το σκεφτεις αλλα μαλλον δεν παιζει τωρα τουλαχιστον σε ανανεωση
GREGORYMO Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Στις 24/12/2021 στις 1:01 ΠΜ, kallonos είπε Δεν υπάρχει πρόγραμμα φοιτητικό στη cosmote σταθερή που να δίνει χρόνο ομιλίας. Ούτε σε σταθερά ούτε σε κινητά. Μόνο ίντερνετ δίνουν όλα. Οπότε και σε σταθερά να καλούν χρεώνονται κανονικά. Οι χρεώσεις είναι 0,20€/λεπτό για σταθερά και 0,40€/λεπτό για κινητά. Αρχική χρέωση είναι το λεπτό, και βήμα χρέωσης το λεπτό. Αν με ρωτάς εμένα για το τι να κάνεις, γτ η αλήθεια είναι ότι το λάθος είναι δικό σου. Πάρε να τους πεις ότι δεν ήξεραν οι γονείς σου ότι δεν είχε απεριόριστα σταθερά κ.ο.κ. ενδεχομένως να σου κάνουν κάποια έκπτωση. Υποτίθεται ότι μένει ΑΥΤΟΣ.
poulinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 44 minutes ago, GREGORYMO said: Υποτίθεται ότι μένει ΑΥΤΟΣ. σε ολες τις περιπτωσεις οτι και να ισχυριστει ειναι απλα εξυπηρετηση του παροχου αν θα το κανει ή οχι λογω πχ καλου πελατη ή παλιου πελατη.στην πραξη δεν εχουν υποχρεωση να του κοψουν κατι.
GREGORYMO Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, poulinos είπε σε ολες τις περιπτωσεις οτι και να ισχυριστει ειναι απλα εξυπηρετηση του παροχου αν θα το κανει ή οχι λογω πχ καλου πελατη ή παλιου πελατη.στην πραξη δεν εχουν υποχρεωση να του κοψουν κατι. Κατ αρχή, δεν έχει ξεκαθαρίσει ο ΤΣ αν το πρόγραμμα είχε κλήσεις προς σταθερά η ακόμα και προς κινητά.
poulinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 1 hour ago, GREGORYMO said: Κατ αρχή, δεν έχει ξεκαθαρίσει ο ΤΣ αν το πρόγραμμα είχε κλήσεις προς σταθερά η ακόμα και προς κινητά. και για κινητα να ειχε με καποιο τροπο ξεπερασε αυτα που ειχε δυστυχως
kallonos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Κατ αρχή, δεν έχει ξεκαθαρίσει ο ΤΣ αν το πρόγραμμα είχε κλήσεις προς σταθερά η ακόμα και προς κινητά. Είπε ότι έχει φοιτητικό, στην cosmote δε υπάρχει φοιτητικό που να δίνει δωρεάν χρόνο ομιλίας. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2022 από kallonos
GREGORYMO Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 30 λεπτά πριν, kallonos είπε Είπε ότι έχει φοιτητικό, στην cosmote δε υπάρχει φοιτητικό που να δείχνει δωρεάν χρόνο ομιλίας. Αρα, ήταν πονηρός. Πήρε το φοιτητικό και το έδωσε σε άλλους αλλά την πάτησε. ΥΓ. Για να έχει εξαφανιστεί από το θέμα, μάλλον βρήκε λύση.
poulinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 30 minutes ago, GREGORYMO said: Αρα, ήταν πονηρός. Πήρε το φοιτητικό και το έδωσε σε άλλους αλλά την πάτησε. ΥΓ. Για να έχει εξαφανιστεί από το θέμα, μάλλον βρήκε λύση. απειρα ατομα εχουν εκτπωσεις και τις δινουν αλλου.η εταιρεια δεν νοιαζεται.ενα account δικαιουσαι ενα παιρνεις ασχετα που το εχεις ενεργοποιησει. αλλωστε αυτο θα μπορουσε να ειχε γινει και σε μη φοιτητικο account
GREGORYMO Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 30 λεπτά πριν, poulinos είπε απειρα ατομα εχουν εκτπωσεις και τις δινουν αλλου.η εταιρεια δεν νοιαζεται.ενα account δικαιουσαι ενα παιρνεις ασχετα που το εχεις ενεργοποιησει. αλλωστε αυτο θα μπορουσε να ειχε γινει και σε μη φοιτητικο account Συμφωνώ, αλλά δεν λέω ακριβώς αυτό. Αν ο ίδιος έκανε χρήση του 'προνομίου', θα ήξερε τι τηλέφωνα έπρεπε να κάνει και τι όχι.
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 On 07/01/2022 at 22:22, GREGORYMO said: Συμφωνώ, αλλά δεν λέω ακριβώς αυτό. Αν ο ίδιος έκανε χρήση του 'προνομίου', θα ήξερε τι τηλέφωνα έπρεπε να κάνει και τι όχι. δυστυχως εχω δει πολλους να βαζουν προγραμματα και να μην ξερουν τι εχουν και να καβαλανε χρονους να παιρνουν 5ψηφια και οτι αλλο φανταζεσαι. οπως εγραψα και πιο πανω ειχα γνωστο που αντι για πχ 60 το διμηνο εδινε 100 και το αφηνε ετσι .περασαν μηνες μεχρι να δει για ποιο λογο γινεται αυτο.και ηξερε τι εχει. αλλα ακομα και στο ιδιο σπιτι να εισαι μπορει εσυ να ξερεις τι εχεις και καποιο αλλο μελος της οικογενειας να μην εχει καταλαβει .και δυστυχως την λυπητερη την μαθαινεις στον πρωτο λογαριασμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα