ninos30 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Όλα σχεδόν είναι bundles. Εκτός από το XBOX Series S που το έχει και σκέτο. Φυσικά στις κανονικές τους τιμές χωρίς έκπτωση. Ένα τεμάχιο ανά πελάτη. https://www.plaisio.gr/gaming-zone/konsoles/console_model_consoles_filter-ps5?location=categories%3dgaming+zone%2cΚονσόλες%3bconsole_model_consoles_filter%3dps5%2cxbox+series+x%2cxbox+series+s%2cplaystation+5+digital Εδώ είναι το Χ και με το Forza Horizon 5 γιατί για κάποιο λόγο δεν το βγάζει στην λίστα. Την ώρα του ποσταρίσματος είναι όλα διαθέσιμα. Ενδεικτικά: Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2021 από ninos30 5 1
Boubis1411 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Χτες παρέλαβα με τα δύο κοντρολ +spiderman στα 599, Σάββατο θα γίνει το unbox θα το αφήσω στον Γιο να χαρεί. Φαίνεται ότι έχουν πολλά κομμάτια πάντως στο πλαίσιο, Τρίτη παράγγειλα εγώ. 1
Mandurang Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Το 519 είναι φοβερή προσφορά, ορμάτε! 👍
Boubis1411 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Mandurang είπε Το 519 είναι φοβερή προσφορά, ορμάτε! 👍 Χωρίς δίσκο( blue Ray) είναι, δεν ξέρω αν το είδες. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2021 από Boubis1411 3
The_Judas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το digital είναι χωρίς blu ray, σκληρό δίσκο θα έχει. Είναι καλή τιμή αφού έχει δύο χειριστήρια και συνδρομή μέσα. Προσωπικά που έχω το xbox εδώ και μήνες δεν χρησιμοποιήσα ποτέ το bluray παρόλο που αρχικά ήθελα να το έχω. Πλέον δεν συμφέρει στις περισσότερες περιπτώσεις να αγοράζεις παιχνίδια σε φυσική μορφή. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2021 από The_Judas
Mandurang Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε Χωρίς δίσκο( blue Ray) είναι, δεν ξέρω αν το είδες. Δεν το δα και το παίρνω πίσω! Αν και για να πω την αλήθεια μου το δισκάκι το έχω χρησιμοποιήσει μόνο για το Demon's souls, που ήρθε στο πακέτο. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2021 από Mandurang
DrFreeman Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 1 hour ago, The_Judas said: Το digital είναι χωρίς blu ray, σκληρό δίσκο θα έχει. Είναι καλή τιμή αφού έχει δύο χειριστήρια και συνδρομή μέσα. Προσωπικά που έχω το xbox εδώ και μήνες δεν χρησιμοποιήσα ποτέ το bluray παρόλο που αρχικά ήθελα να το έχω. Πλέον δεν συμφέρει στις περισσότερες περιπτώσεις να αγοράζεις παιχνίδια σε φυσική μορφή. Σε πολλές περιπτώσεις είναι χρήσιμο λόγω back catalog που έχουμε από προηγούμενη γενιά. Εγώ μόνο γι' αυτό θα το έπαιρνα.
Billyssss Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το χειρηστηρίο του Xbox one S είναι compatible στο One Series X; Ευχαριστώ. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2021 από Billyssss
sphinxgr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Billyssss είπε Το χειρηστηρίο του Xbox one S είναι compatible στο One Series X; Ευχαριστώ. ναι
Billyssss Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Σκέφτομαι για το upgrade από xbox one S σε xbox series x. Γενικά έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος από το xbox.
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Εχει τραβηξει αρκετα το θεμα της ελλειψης. Δε νομιζω οτι εχει νοημα να ανοιγουμε θεματα για προιοντα που ειναι στην κανονικη τους τιμη. Οσο μπορουμε και εμεις απο την μερια μας ας το δουμε αλλιως και ας περιμενουμε μια προσφορα για να αγορασουμε κατι τετοιο. Ας παψουμε ως καταναλωτες να "νομιμοποιουμε" και να δεχομαστε σιωπηρα την πρωτογνωρη αυτη κατασταση της ελλειψης και της παροχης με το σταγονομετρο για να κρατιουνται οι τιμες στην προτεινομενη λιανικη. Ετσι κανω εγω τουλαχιστον, ο καθενας αγοραζει ο,τι θελει και οσο θελει. Αλλα επειδη ειμαστε στις προσφορες, νομιζω οτι εχει ερθει η στιγμη να παψουμε την "ανοχη" σε τετοια θεματα. Πριν 4-5 ημερες μαλιστα εσβησα απευθειας 2 θεματα για PS5. 12 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις