Προς το περιεχόμενο

Apple TV & Ertflix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα, 

Αγόρασα πρόσφατα το Apple TV  και ένας λόγος που το έκανα ήταν για να μπορώ να βλέπω ertflix στην τηλεόραση μου (Samsung 4k αλλά αρκετά παλιά και δεν την ενημερώνει η Samsung με Hbbtv…).

Τέλος πάντων, που το έχω ψάξει αρκετή ώρα, δεν έχω βρει τρόπο να το καταφέρω, εκτός από ένα υποτυπώδες cropped mirroring.

Γνωρίζετε αν τελικά μπορεί να γίνει αυτό ή τσάμπα σπάω τα νεύρα μου ψάχνοντας να βρω τρόπο να δουλέψει;

Ευχαριστώ 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, dolph είπε

Καλησπέρα στην παρέα, 

Αγόρασα πρόσφατα το Apple TV  και ένας λόγος που το έκανα ήταν για να μπορώ να βλέπω ertflix στην τηλεόραση μου (Samsung 4k αλλά αρκετά παλιά και δεν την ενημερώνει η Samsung με Hbbtv…).

Τέλος πάντων, που το έχω ψάξει αρκετή ώρα, δεν έχω βρει τρόπο να το καταφέρω, εκτός από ένα υποτυπώδες cropped mirroring.

Γνωρίζετε αν τελικά μπορεί να γίνει αυτό ή τσάμπα σπάω τα νεύρα μου ψάχνοντας να βρω τρόπο να δουλέψει;

Ευχαριστώ 

Γιατί δεν έβαλες στην τηλεόραση ένα chrome cast και να στέλνεις από το κινητό ότι θέλεις; 

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Tasos19s είπε

Γιατί δεν έβαλες στην τηλεόραση ένα chrome cast και να στέλνεις από το κινητό ότι θέλεις; 

Θέλω να χρησιμοποιήσω άλλες δυνατότητες του Apple TV.

Σε κάθε περίπτωση, είναι ευπρόσδεκτη κάθε πρόταση για καλύτερη αξιοποίηση του Apple TV, και αν κάποιος έχει βρει τρόπο να παίζει σωστά η Ertflix, θα χαρώ να μου πει.

Δημοσ.

Δυστυχώς επίσημα δεν υπάρχει η εφαρμογή ertflix στο Apple TV store.

Έχεις όμως Samsung 4K και δεν έχει HbbTv; Ποιό μοντέλο είναι;

Σε μερικά μοντέλα παρότι το υποστηρίζουν δεν είναι ενεργοποιημένο εξαρχής πατώντας απλά το κόκκινο κουμπί, ούτε υπάρχει σχετική ρύθμιση. Πρέπει να κατεβάσεις την εφαρμογή HBBTV και να κάνεις ενεργοποίηση. Δες σχετικά ΕΔΩ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι όμως, ναι, δεν το υποστηρίζει. Το μοντέλο είναι το JU7000 (https://www.samsung.com/uk/support/model/UE55JU7000TXXU/) και στην εποχή της ήταν premium τηλεόραση. Αλλά όταν μιλάμε για «εποχή» μιλάμε για τηλεόραση που και αυτή τη στιγμή έχει κορυφαία εικόνα - δεν είναι ότι πήγαμε γενιές πιο κάτω, και θεωρώ απαράδεκτο να μην υποστηρίζει HBBTV, αλλά αυτό είναι μάθημα για την επόμενη φορά που θα αγοράσω τηλεόραση (και φυσικά ΔΕΝ θα είναι Samsung για αυτόν τον λόγο).

Σχετικά με την αδυναμία του Apple TV να παίξει ertflix, βρίσκω ότι και πάλι έχουμε ένα θέμα και δεν ξέρω αν οφείλεται στην Apple ή στην EΡΤ. 

Η ευθύνη της Apple είναι στο ότι το mirroring που κάνει (ακόμα και από Safari για την ertflix) είναι cropped και όχι ιδιαίτερα καλής ποιότητας. Εκεί ήθελα να μου πει κάποιος αν έχει βρει τρόπο να το κάνει να δουλέψει σωστά (έστω μέσω browser). Και το κουλό είναι ότι κάποια στιγμή, για λίγα λεπτά, μπόρεσε να κάνει mirroring σε full screen στην τηλεόραση, αλλά δεν κατάφερα να το επαναλάβω. 

Τί να πώ...TV BOX των 200 ευρώ και να μην μπορεί να παίξει ertflix...ήμαρτον...

Εξακολουθώ να ελπίζω να έχει βρεθεί κάποιος τρόπος που θα μας πει κάποιος φίλος. 

Επεξ/σία από dolph
Δημοσ.

Είπα ότι αυτό που είναι πρόβλημα της Apple είναι ότι δεν κάνει σωστό mirroring. Στο ipad έχω μια χαρά full screen και στην τηλεόραση στέλνει μια μέτρια cropped εικόνα.

Και σαφώς έχει θέμα και η ΕΡΤ, που δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έκαναν τον επιπλέον κόπο να υποστηρίξουν και τις Apple TV.

Μιλάμε για φάουλ που έχουν κάνει όλοι τους (και η Samsung, και η ΕΡΤ, και η Apple). 

Σε κάθε περίπτωση, αν κάποιος έχει βρει κάποιον τρόπο που δεν τον έχουμε βρει εμείς, ας μας πει :)

Δημοσ.

Χαχα, δηλαδή πώς πάει το πράγμα, ταξική διάκριση και σε κάθε φτηνό tv box (του λαού) μπορείς να παίξεις ertflix, αλλά αν πας σε ακριβό Apple σου λέει no passaran;

Δημοσ.

Φίλε @dolph το έχω κοιτάξει και εγώ αυτό... έχεις δίκιο. Δυστυχώς η ΕΡΤ δεν έχει βγάλει εφαρμογή στο Apple TV, που είναι και λίγο κουλό αφού έχει εφαρμογή για iphone και iPad. Αλλά η δικιά μου η samsung  έχει το ERTFLix και σαν εφαρμογή οπότε δεν πολυασχολήθηκα. Κοίτα μήπως υπάρχει κάποια εφαρμογή browser στο Apple TV (δεν έχω ασχοληθεί καθόλου) μήπως μπορείς να έχεις έτσι πρόσβαση στο Εrtflix, δηλαδή μέσω κάποιου περιηγητή στο Apple TV.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...