Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να καταλαβω, θα καθεται ο υπαλληλος στην εισοδο και θα ελεγχει εαν φοραμε διπλη μασκα ή εαν η μασκα ειναι τυπου FFP2; 

Και 2 αποριες. Διπλη υφασματινη μασκα μετραει; Εαν εχουμε μια υφασματινη και μια χειρουργικη, παιζει ρολο ποια θα ειναι απο πανω;

Δημοσ.

ε θα πάρουμε μια και θα την έχουμε στην τσέπη όταν είναι να μπούμε σε μαρκετ.

τώρα μη ψάχνεις να βρεις λογική

• Like 1
Δημοσ.

8 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Για να καταλαβω, θα καθεται ο υπαλληλος στην εισοδο και θα ελεγχει εαν φοραμε διπλη μασκα ή εαν η μασκα ειναι τυπου FFP2; 

Και 2 αποριες. Διπλη υφασματινη μασκα μετραει; Εαν εχουμε μια υφασματινη και μια χειρουργικη, παιζει ρολο ποια θα ειναι απο πανω;

Δε νομίζω να ασχοληθεί κάποιος με το ποια φοράς πάνω ή κάτω.

Σίγουρα θα υπάρχει κάποιος έλεγχος γιατι πιστεύω τα σαΐνια μας θα πούνε "αν βρεθεί κάποιος εντός σούπερ μάρκετ άνευ διπλής μάσκας Χ πρόστιμο για τον ίδιο και 10Χ για την επιχείρηση".

Τί ψάχνεις- ψάχνουμε.....

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Hiddenite είπε

Δε νομίζω να ασχοληθεί κάποιος με το ποια φοράς πάνω ή κάτω.

Σίγουρα θα υπάρχει κάποιος έλεγχος γιατι πιστεύω τα σαΐνια μας θα πούνε "αν βρεθεί κάποιος εντός σούπερ μάρκετ άνευ διπλής μάσκας Χ πρόστιμο για τον ίδιο και 10Χ για την επιχείρηση".

Τί ψάχνεις- ψάχνουμε.....

Απλα να ξερω εαν χρειαζεται να αγορασω FFP2, καθως εχω μονο υφασματινες. Θα διευκρινιστει καπου εαν με διπλη υφασματινη ειμαστε ενταξει;

Δημοσ.
Spoiler

Καλά είστε τελείως άσχετοι. Υπάρχει λύση,

Θα διώξουμε γιατρούς, οι οποίοι είναι και άχρηστοι εδώ που τα λέμε και θα προσλάβουμε μπάτσους να ελέγχουν. Έτσι θα λυθεί το πρόβλημα.

Όπα, κάτσε, αυτό έχει γίνει ήδη.

σε site διάβασα ότι ισχύει αυτό που έγραψες, ή διπλή ή την άλλη.

Φαντάζομαι θα γίνεται κάποιος έλεγχος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Απλα να ξερω εαν χρειαζεται να αγορασω FFP2, καθως εχω μονο υφασματινες. Θα διευκρινιστει καπου εαν με διπλη υφασματινη ειμαστε ενταξει;

Απ'ότι κατάλαβα λέει ή μονή KN95 ή διπλές υφασμάτινες ή διπλές χειρουργικές .

Αύριο θα έχουμε επίσημες ανακοινώσεις από τον Υγείας.

Επεξ/σία από Hiddenite
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε

Η μάσκα επάνω θα εχει τυπωμένο qr🤔

Μην λες τέτοια γιατί όλο και κάποιος μπορεί να το προτείνει και να συμφωνήσουν.

Στη μια μεριά qr και στην άλλη ταυτότητα.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Hiddenite είπε

Απ'ότι κατάλαβα λέει ή μονή KN95 ή διπλές υφασμάτινες ή διπλές χειρουργικές .

Αύριο θα έχουμε επίσημες ανακοινώσεις από τον Υγείας.

Δεν ειμαι σιγουρος οτι θα αναφερει τις υφασματινες. Μακαρι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Witcher1st είπε

Δεν ειμαι σιγουρος οτι θα αναφερει τις υφασματινες. Μακαρι.

Ίδωμεν...

Επεξ/σία από Hiddenite
Δημοσ.

Μια που πιάσαμε τις μάσκες,

Απ' ότι έχω διαβάσει οι απλές μάσκες είναι για 2-3 ώρες ενώ οι συγκεκριμένες φτάνουν τις 10 ώρες.

Πόσοι το τηρείτε αυτό;

Ρωτάω γιατί έχω δει πάρα πολλούς, μα πάρα πολλούς με κάτι μάσκες μιας χρήσης που είναι μέσα στη βρώμα. Διότι πολύ απλά τη φοράνε, τη βγάζουν για να φάνε κάτι, την πετάνε στο τραπέζι και μετά την ξαναβάζουν. Ειδικά σε κάτι γυναίκες ήταν κατακόκκινες οι μάσκες από το κραγιόν.

Αυτούς που φοράνε μάσκα απλά για να λενε ότι φοράνε και να μη φάνε το πρόστιμο τους καταλαβαίνω, δε τους ενδιαφέρει οπότε τους αφήνουμε στην άκρη. Το θέμα είναι ότι βλέπω πολλούς οι οποίοι φοβούνται για την υγεία τους και συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο.

Θεωρητικά κάποιος που φεύγει από το σπίτι, πάει στη δουλειά, μετά για ψώνια ή κάτι άλλο , πρέπει να έχει μαζί του 5 μάσκες απλές, μιας χρήσης και να τις αλλάζει. Πόσοι το κάνετε;

Δημοσ.

Σιγά μην κάθεται ο κόσμος να βάζει KN95/FFP2 που αν δεν έχουν βαλβίδα δεν είναι reusable, δηλαδή κόστος πολύ πάνω από τις χειρουργικές και κάθε φορά μετά από 6 ώρες αλλαγή. Υφασμάτινη και χειρουργική πάλι άλλαγμα η δεύτερη και επιπλέον κόστος. Σιγά μην κάθονται οι υπάλληλοι να κοιτάνε, μόνο τίποτε της αστυνομίας αν μπουν για έλεγχο. Εγώ έχω από πέρσι μάσκα FFP3 με βαλβίδα και από πάνω βάζω υφασμάτινη αλλά μόνο σε κλειστούς χώρους και ΜΜΜ είμαι ευπαθης, την μάνα μου δεν παίζει να την μπλέκω με τέτοια και να έχει δύο και την μια με το ζόρι την βάζει αλλά συνήθισε τώρα. 

6 ώρες πριν, Bitbit είπε

Απ' ότι έχω διαβάσει οι απλές μάσκες είναι για 2-3 ώρες ενώ οι συγκεκριμένες φτάνουν τις 10 ώρες.

Πόσοι το τηρείτε αυτό;

Ρωτάω γιατί έχω δει πάρα πολλούς, μα πάρα πολλούς με κάτι μάσκες μιας χρήσης που είναι μέσα στη βρώμα. Διότι πολύ απλά τη φοράνε, τη βγάζουν για να φάνε κάτι, την πετάνε στο τραπέζι και μετά την ξαναβάζουν. Ειδικά σε κάτι γυναίκες ήταν κατακόκκινες οι μάσκες από το κραγιόν.

Αυτούς που φοράνε μάσκα απλά για να λενε ότι φοράνε και να μη φάνε το πρόστιμο τους καταλαβαίνω, δε τους ενδιαφέρει οπότε τους αφήνουμε στην άκρη. Το θέμα είναι ότι βλέπω πολλούς οι οποίοι φοβούνται για την υγεία τους και συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο.

Θεωρητικά κάποιος που φεύγει από το σπίτι, πάει στη δουλειά, μετά για ψώνια ή κάτι άλλο , πρέπει να έχει μαζί του 5 μάσκες απλές, μιας χρήσης και να τις αλλάζει. Πόσοι το κάνετε;

Κανεις δεν το κάνει αυτό, εγώ που δυσκολεύομαι στην αναπνοή κιόλας όταν φοράω μόνο υφασμάτινη πολλές φορές την κατεβάζω στο σαγόνι γιατί θαμπωνουν τα γυαλιά και δεν βλέπω την τύφλα μου, όταν βλέπω να περνάει κόσμος την σηκώνω. Στο σπίτι πλύσιμο μόνο με νερό και απορρυπαντικό όχι ζεστό νερό. Οι χειρουργικές είναι για 3 ώρες, οι FFP2 / KN95 είναι μέχρι 5-6 ώρες και κάποιες μέχρι 8 ώρες. Αυτοί με τις κόκκινες μάσκες και τις βρώμικες, απλά δεν ενδιαφέρονται και τόσο για το θέμα της υγιεινής. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Bitbit είπε

Πόσοι το τηρείτε αυτό;

Εμείς στη δουλειά έχουμε free, οποτε την αλλάζω 3 φορές στο 8ωρο…

Όταν πάω για ψώνια βάζω μια και την πετάω μετά 

Τωρα άμα πάω στο ψιλικατζίδικο για τσιγάρα, οκ την αφήνω σε μια άκρη και την φοράω πάλι 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...