Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει κάποιος τρόπος να απενεργοποιησω τελείως το 3G (WCDMA)? Όλη την ώρα μου το γυρνάει σε 3G από 4G.

Ακριβώς το ίδιο θέμα έχει και η γυναίκα μου και ας έχει 12.5.7 (εγώ έχω 12.5.4) το update έχει κάνει το τηλ για πέταμα, επιπλέον σε εμένα κόβεται το Internet τελείως όταν μιλάω στο τηλ αλλά στη γυναίκα μου όχι, από ότι κατάλαβα ειναι πρόβλημα της συγκεκριμένης συσκευής και του software και δυστυχώς κάνεις δεν γνωρίζει στο κόσμο πως μπορεί να διορθωθεί.
&ved=2ahUKEwi38-qU9vf0AhU5Q_EDHebUAksQjjh6BAhKEAE&usg=AOvVaw0JyyytlNfnpcq1e-sbYvhf

Αν πάντως κάποιος ξέρει κάτι παρακαλώ αν έχει τη καλοσύνη ας μου δώσει τα φώτα του

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.

Δυστυχώς θα πρέπει να περιμένεις κάποιο update μπας και διορθωθεί.

Αλλιώς θα πρέπει να το "φάς" στην μάπα έτσι.

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλές γιορτές. Ρε παιδιά είναι τραγικό το πρόβλημα με το network στο poco x3 pro βρέθηκε κάποια λύση? Έχω ξεμείνει με τη 12.5.4 και είναι για πέταμα το κινητό. Μήπως με το miui 13 λύθηκε αυτό? Υπάρχει κάποιο fix να περάσω από τώρα το miui 13 χωρίς να χάσω εγγύηση κτλπ?

Δημοσ.

Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι

Ρυθμισεις->Καρτες Σιμ και Δικτυα->Επιλεγεις το δικτυο 1 ή 2->Προτιμώμενος τύπος δικτύου->4G 

απο κάτω Δικτυα κινητης τηλεφωνιας->Αφαιρεις την αυτοματη->οκ-οκ-οκ και επιλεγεις την 4G εκδοση της εταιριας σου. Ουσιαστικα του λες να ειναι παντα με 4G.

Πλακα πλακα τωρα που το εκανα βλεπω οτι δεν μου βγαζει Cosmote 3G (παει για καταργηση ουτος ή αλλος)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...