Προς το περιεχόμενο

Υποδόριο chip τεχνολογίας NFC αποθηκεύει το πιστοποιητικό εμβολιασμού για τον κορωνοϊό

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε λίγα χρόνια δεν θα μπορείς να κάνεις καμία δουλειά χωρίς κινητό και χωρίς ιντερνετ.

Φορολογική δήλωση μπορεί να γίνει χειροκίνητα; Αιτήματα για επιδόματα; Οι συναλλαγές που κάνεις με την κάρτα σου δεν γίνονται με τσιπ;

Είναι συνωμοσία ή απλά φυσιολογική εξέλιξη της ανθρωπότητας και της επιστήμης;

Αντί να πηγαίνεις στον γιατρό, θα μπορείς στο μέλλον με έξυπνες συσκευές να έχεις πλήρες monitoring της υγείας σου και άμεση παρέμβαση.

Οπως τώρα μπορεί ο δημόσιος υπάλληλος να δει τον φάκελό σου σε ένα υπόγειο, έτσι και στο μέλλον θα μπορεί να δει τον ηλεκτρονικό σου φάκελο στο σύστημα.

Ηδη ο κόσμος σιγά σιγά χρησιμοποιεί το chip του κινητού του για την ίδια δουλειά την οποία μπορούν να κάνουν τα εμφυτεύματα. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι εμφυτεύματα τα αναγράφει στην αγία γραφή ενώ το κινητό δεν το αναγράφει.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 195
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, AtiX είπε

Κακομαθημένοι πολίτες, τρίτης κατηγορίας και εκπαίδευσης δημοτικού εκφράζουν πεποιθήσεις για πράγματα που δεν καταλαβαίνουν καν…

τι πρωτότυπο για την ελληνική πραγματικότητα…

Αλήθεια , ένας επιστήμονας απόφοιτος του ΜΙΤ με iq 250 , πως καταδέχεσαι να μπαίνει σε ένα fotum με απόφοιτους δημοτικού, πόσο δε να γράφεις....

και να το τελειώσω, με

φωνάρες (Ψωνάρες ήθελα να γράψω αλλά,,, απόφοιτος νηπιαγωγείου είμαι λάθη κάνω)  παντογνώστες θολοκουλτουδιάριδες που έχουν καταστρέψει την Ελλάδα....

Υ.Γ. Απόφοιτος νηπιαγωγείου είμαι, να ξέρεις έχει και άλλους σαν εμένα εδώ, σκέψου πόσο χαμηλά πέφτεις...

Επεξ/σία από lost2
  • Like 6

2 λεπτά πριν, lost2 είπε

Αλήθεια , ένας επιστήμονας απόφοιτος του ΜΙΤ με iq 250 , πως καταδέχεσαι να μπαίνει σε ένα fotum με απόφοιτους δημοτικού, πόσο δε να γράφεις....

και να το τελειώσω, με

φωνάρες  παντογνώστες θολοκουλτουδιάριδες που έχουν καταστρέψει την Ελλάδα....

Υ.Γ. Απόφοιτος νηπιαγωγείου είμαι, να ξέρεις έχει και άλλους σαν εμένα εδώ, σκέψου πόσο χαμηλά πέφτεις...

Για τα ψυχολογικά κάποιου υπάρχουν ωραιότατοι και πλήρως καταρτισμένοι ιατροί… στον τηλεφωνικό κατάλογο και στο “ψ” για οποίους δεν αντέχουν την κριτική…

• Like 1
  • Sad 2

2 ώρες πριν, Hellenicsun είπε

Σε μόλις ένα νήμα, μαζεύτηκαν συνωμοσιολόγοι, τρομολάγνοι, φανατικοί πιστοί φανταστικών χαρακτήρων και ψώνια που νομίζουν πως κυβερνήσεις και υπηρεσίες ξοδεύουν δις να τους παρακολουθούν ενώ τρώνε τυρογαριδάκια.

Θεωρώ πως το δικαίωμα ψήφου έχει δωθεί εντελώς επιπόλαια.

Μάλλον δεν διάβασες τίποτα  άλλο εκτός τον τίτλο και μπήκες να γράψεις και εσύ για ψεκ μεκ κλπ βλακείες, αν διάβαζες θα έβλεπες τα πιο πολλά σχόλιο είναι για τους ψεκ,  για τους οικονομολόγους και για τους καμμένους χριστιανοταλιμπάν, τρέχουν να γράψουν κατά των άλλων που δεν έχουν εκφέρει καμία άποψη επί του θέματος.

οπότε θα συμφωνήσω με το τελείωμα του σχολίου σου , αλλά δυστυχώς είναι για αυτούς που αποκαλείς αντι ψεκ....

Άσχετο γιατί εσύ πιστεύεις ότι έβγαλαν αυτή την τεχνολογία και την δίνουν τόσο απλόχερα και τζάμπα;;; Για να μην κουράζετε κάποιος ανοίγοντας το κινητό του για να δείξει το πιστοποιητικό του , να μην χάνει τζάμπα εργατοώρες δείχνοντας το κινητό του στον εργοδότη ; απάντησέ μου λίγο σε αυτό ;

• Like 1

Εγώ αμα δεν δω αλυσίδες στο λαιμό μου δεν πιστεύω σε ψεκασμένες θεωρίες.

Έτσι κι αλλιώς στα ζώα υπήρχε ήδη παρόμοιο chip, ε τι διαφορά έχουμε εμείς να μην έχουμε;

12 ώρες πριν, leogr90 είπε

οτι δεν εχεις ηδη κινητο που κουβαλας συνεχεια μαζι σου, εχει ολες τις πληροφοριες σου, εγκατεστημενο gps και εχει φτιαξει εξατομικευμενο προφιλ για σενα (και ολα αυτα τα εχεις δωσει με τη θεληση σου), το τσιπακι περιμεναν για να σε παρακολουθουν.....

Δεν είναι το ίδιο πράγμα το τσιπάκι γιατί αυτό το έχεις μέσα στο σώμα σου, βέβαια ναι έχεις δίκιο για το κινητό αλλά αν δεν θέλει κάποιος απλά ζει όπως ζούσαμε πριν το 1998, χωρίς κινητό και συναλλαγές χωρίς κάρτα παρά μόνο με μετρητά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φέτος έγιναν διάφορα πράγματα που μπορεί να μας οδηγήσουν σε ένα δυστοπικό μέλλον (το χρήμα και ως ένα βαθμό η εκπαίδευση οδεύουν σε ηλεκτρονικοποίηση, τα στοιχεία των πολιτών ψηφιοποιήθηκαν και φυσιολογικοποιήθηκε η εργασία εξ αποστάσεως και η αναγνώριση προσώπου μέσω qr code, η δημόσια σφαίρα συρρικνώθηκε αισθητά, διάφοροι μας ανακοίνωσαν και σπρώχνουν προς το μέλλον που φαντάζονται βλέπε ντάβος, μέταβερς κλπ, ο Πρόεδρος της Αμερικής έφαγε μπαν από τα social media κλπ κλπ) όμως το τσιπάρισμα δύσκολο το βλέπω να συμβεί.

Επεξ/σία από Sanjuro
  • Like 1

Μακαρι να ερθει η εποχη που θα μπορουν να βαλουν κατω απο το δερμα Chip που μετραει , οξυγόνο ,αιμα, παλμους , κτλ κτλ και ολα αυτα να ειναι σε εφαρμογη που ειναι σε αμεση επικοινονια με το γιατρο σου.  Αλλα που τετοια τύχη αυτα θα ειναι μονο για πλουσιους προφανος .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε'συ @AtiX σοβαρά τώρα... Διαβάζω τον "διάλογο" που έχεις σ'αυτό το θρεντ και προσπαθώ να καταλάβω γιατί τον κάνεις. Τα γράφεις όλα αυτά απλά για να πεις πως ανήκεις στους εμπροσθοδρομικούς;; Δεν επιχειρηματολογείς καν είναι σαν να γράφεις "εεεεε πρρρρρρρ ζωωωωωωωωααααααα!!!!!".

Είναι διάλογος αυτός;; Είτε έχεις δίκιο ή άδικο πιστεύεις πως υπάρχει η περίπτωση να κερδηθεί κάτι απ'την ύπαρξη αυτής της συζήτησης;; Είναι συζήτηση πρώτα απ'ολα ή συλλογικός μονόλογος;;

Επεξ/σία από Sanjuro
  • Like 5

• Super Moderators

Πολλές από αυτές τις συζητήσεις πάντως θα ήταν περιττές αν ανοίγαμε που και που κανένα βιβλίο! Και όταν λέω βιβλίο δεν εννοώ ούτε το ευαγγέλιο ούτε και τον καζαμία...

Καλές γιορτές και τα σχετικά... :) 

• Like 6
  • Thanks 3

Δεν απογοητεύει η κοινότητα του insomnia. Τρέχουν διάφορες αντιπαραθέσεις και απολαμβάνουμε εμείς με το ποπκορν. 

Και όλα αυτά επειδή μια εταιρεία θυμήθηκε ότι μπορεί να κάνει promotion για το προϊόν της με άλλη μια αφορμή.

Μου αρέσει η λύσσα με την οποία όλοι λένε όχι. Και με το κινητό θυμάμαι ότι κανένας δεν ήθελε να τον βρίσκουν οι άλλοι ότι ώρα γουστάρουν. Αλλά μετά τα οφέλη κέρδισαν. Όλα μια ζυγαριά είναι. Ζυγίζεις κόστος και όφελος και αποφασίζεις. Όσο σου επιτρέπουν βέβαια.

• Like 1

1 ώρα πριν, timos71 είπε

Δηλαδή αφού είναι open source έκατσες και διάβασες όλο το κώδικα τον βρήκες οκ και μετά έκατσες και έκανες compile μόνος σου τη ρομ και δεν κατέβασες κάποιο ζιπ. Επίσης για το micro g γιατί εγώ διαβάζοντας το site τους νόμιζα ότι απλά φτιάχνουν κάποια replica api's της google. Δηλαδή αν συνδεθώ μέσω micro g στο YouTube π.χ δεν θα εμφανίζεται το ιστορικό των βίντεο που είδα όταν συνδεθώ στο PC μου από τον ίδιο λογαριασμό.

καλα ειναι καλυτερα τα παντα να ειναι κλειστα κ να εμπιστευεσαι την καθε εταιρεια που εχει φανει κατα καιρους τι κανουν ,δεν θα κατσω να δω τον κωδικα αλλα υπαρχουν πολλοι που θα το κανουν κ μετα θα το δημοσιοποιησουν αν εχει γινει στραβη 

δεν διαβασες καλα τι ειναι τα microg k πως δουλευουν η δεν καταλαβαινεις τι διαβαζεις

στην λογικη αφου με πηδανε ας κατσω στα τεσσερα δεν θα συμμετασχω ,εσεις μπορει να γουσταρετε δεν ξερω

1 ώρα πριν, vasiliouv84 είπε

Ξέρεις πως λεγόταν το lineage πριν το πουν lineage?όχι γιατί ακόμα δεν είχες βγει από τα μπαλάκια του μπαμπά σου και αν είχες βγει κινητό θα είχε μόνο ο μπαμπάς σου και κάνα δυο ακόμα στην περιοχή σου.μου λες για microg καημένε ότι λειτουργεί σαν Tor network και το θεωρείς ουαου.ποιος "βλέπει" εκεί όμως τα "στοιχεία" σου και την τοποθεσία σου;ιδέα δεν έχεις ποιος.κοιτα μην καμιά μέρα βάλει η μάνα σου silver alert και σε ψάχνουμε.

Λοιπόν σαν open source είσαι έρμαιο του κάθε dev τι θα βλέπει αυτός που θα το δίνει και τι "θα σε κάνει".

Για να μην μακρυγορουμε ΠΑΝΤΑ ξέρουν που είσαι,πάντα βλέπουν και ακούν τι κάνεις,πάντα θα είσαι tracking και πάρε το χαμπάρι πριν είναι αργά.

Καμία custom  ROM δεν σε καλύπτει σε ένα αόρατο πέπλο εκτός και αν φτιάξεις μια ΕΣΥ που να έχει μέσα ΜΟΝΟ τα βασικά δλδ τηλ και μνμτα.ουτε καν τα sources για gps και τα σχετικά.καποιοι έχουν υφάκι όπως λες γιατί έχουν "δουλέψει" custom  roms(όχι φλασαρισμα μικρέ και ανόητε φίλε μας)

ελα ναι μπλα μπλα πολυ ουσια μηδεν

• Like 1

8 λεπτά πριν, Sanjuro είπε

Ρε'συ @AtiX σοβαρά τώρα... Διαβάζω τον "διάλογο" που έχεις σ'αυτό το θρεντ και προσπαθώ να καταλάβω γιατί τον κάνεις. Τα γράφεις όλα αυτά απλά για να πεις πως ανήκεις στους εμπροσθοδρομικούς;; Δεν επιχειρηματολογείς καν είναι σαν να γράφεις "εεεεε πρρρρρρρ ζωωωωωωωωααααααα!!!!!".

Είναι διάλογος αυτός;; Είτε έχεις δίκιο ή άδικο πιστεύεις πως υπάρχει η περίπτωση να κερδηθεί κάτι απ'την ύπαρξη αυτής της συζήτησης;; Είναι συζήτηση πρώτα απ'ολα ή συλλογικός μονόλογος;;

Πως μπορείς να κάνεις διάλογο με κάποιον που γράφει χωρίς επιχειρήματα…

Θεωρείς επιχείρημα το ότι κάποιος το “προφητεύσε” πριν 2000 χρόνια?

Θεωρείς επιχείρημα τον φόβο?

Θεωρεις επιχείρημα την ημιμάθεια?

Θεωρείς επιχείρημα τις πεποιθήσεις?

Τι μπορείς να φέρεις ως επιχείρημα σε κάποιον που απλά δεν θέλει να καταλάβει…?

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 hours ago, AtiX said:

Κακομαθημένοι πολίτες, τρίτης κατηγορίας και εκπαίδευσης δημοτικού εκφράζουν πεποιθήσεις για πράγματα που δεν καταλαβαίνουν καν…

τι πρωτότυπο για την ελληνική πραγματικότητα…

Εσυ σε ποια κατηγορια ανηκεις φιλε μου?Ειναι δικο σου το πρωταθλημα?Σε ποια κατηγορια μπορω να παιξω αν εχω τελειωσει ΤΕΙ?

Επεξ/σία από Anastazio
  • Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...