Προς το περιεχόμενο

Υποδόριο chip τεχνολογίας NFC αποθηκεύει το πιστοποιητικό εμβολιασμού για τον κορωνοϊό

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 195
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι έτοιμος... με τους κουραμπιέδες. παρακαλώ, παρουσιαστείτε, να σας απολαύσουμε. 😉😂😂😂😂

Επεξ/σία από markos9
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το τσιπακι θα δεχεται εντολες μεσω του 5g...οποτε τμηματα του πληθυσμου θα προγραμματιζονται για φιαφορες εργασιες αναλογα τις αναγκες της στιγμης..πχ απο στρατιωτη,  θα μας μεταβαλουν σε ανθρακωρυχο η αναισθησιολογο. Φυσικα θα μεταφερονται και οι σχετικες γνωσεις,  που θα αφαιρουνται μετα το τελος της προγραμματισμενης εργασιας.

Στους Ελληνες θα ενεργοποιηθει το μπλε γονιδιο ε, που αντιστοιχει στην κυριαρχια του κοσμου. Το μπλε γονιδιο ε εμφυτευτηκε ηδη επιλεκτικα σε καποιους, για αυτο στελνουν μηνυμα εμβολιασμου σε ορισμενες ομαδες. Δειτε το qr σας, αναλυστε το και θα βεβαιωσετε για ποιο τασκ σας εχουν προγραμματισει.

Οτι θελετε ρωτηστε εδω.

Επεξ/σία από ELTASSOS1
  • Sad 1

Παλιό μαρκετίστικο κόλπο. Κάποτε μουσικά συγκροτήματα έγραφαν τραγούδια με διαβόλους, για να προκαλέσουν (και να εκτοξεύσουν τις πωλήσεις).

Καμία πρακτική χρησιμότητα, μια χαρά έχεις πιστοποιητικό σε χαρτί, κινητό, μπρελόκ ή οτιδήποτε σχετικό. Υποτίθεται ότι δεν θα είναι για πάντα αυτή η ιστορία (ή μήπως ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε;). :P

Για tracking ούτε λόγος. Ακόμη τουλάχιστον. :ph34r:

11 λεπτά πριν, ELTASSOS1 είπε

Το τσιπακι θα δεχεται εντολες μεσω του 5g...οποτε τμηματα του πληθυσμου θα προγραμματιζονται για φιαφορες εργασιες αναλογα τις αναγκες της στιγμης..πχ απο στρατιωτη,  θα μας μεταβαλουν σε ανθρακωρυχο η αναισθησιολογο. Φυσικα θα μεταφερονται και οι σχετικες γνωσεις,  που θα αφαιρουνται μετα το τελος της προγραμματισμενης εργασιας.

Στους Ελληνες θα ενεργοποιηθει το μπλε γονιδιο ε, που αντιστοιχει στην κυριαρχια του κοσμου. Το μπλε γονιδιο ε εμφυτευτηκε ηδη επιλεκτικα σε καποιους, για αυτο στελνουν μηνυμα εμβολιασμου σε ορισμενες ομαδες. Δειτε το qr σας, αναλυστε το και θα βεβαιωσετε για ποιο τασκ σας εχουν προγραμματισει.

Οτι θελετε ρωτηστε εδω.

Εγώ θέλω να ρωτήσω για Αταλάντα - Ουντινέζε τι βλέπεις; Σκέφτομαι το x 

• Thanks 1

Αν προσφερει ουσιαστικες διευκολυνσεις, τοτε θα το κανετε (κανουμε) και θα πειτε κι ενα τραγουδι με μεγαλη προθυμια. 
Τα ιδια ακουγαμε και προ 20ετιας για το διαδικτυο και τα κινητα απο τους τεχνοφοβικους. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν γραφω συνήθως ..πολυ σπάνια , λοιπόν περα απ το "τεχνολογικο" μερος της είδησης θα επισημάνω ότι κάποιοι κύριοι που έζησαν  εδώ στην γη πριν από 2000 χρονια!!!  και τα έγραψαν ότι θα συμβούν και χλευάστηκαν για αυτά   .. τωρα  δικαιωνονται.

Επεξ/σία από polazava
  • Like 8
  • Thanks 2

1 ώρα πριν, Neural_handshake είπε

το κινητο μου εχει lineage os με microg κ καθολου log in στην google ,tracking μπορουν να με κανουν μονο απο τις κυψελες κινητης

παμε παρακατω

όπως το είπες σε κάνουν tracking....πάμε παρακάτω. 

6 λεπτά πριν, polazava είπε

Δεν γραφω συνήθως πολυ σπάνια , λοιπόν περα απ το "τεχνολογικο" μερος της είδησης θα επισημάνω ότι κάποιοι κύριοι που έζησαν  εδώ στην γη πριν από 2000 χρονια!!!  και τα έγραψαν ότι θα συμβούν και χλευάστηκαν για αυτά   .. τωρα  δικαιωνονται.

εγώ λέω οτι εμείς τώρα μετα απο 2000 χρόνια έχουμε πάρει αυτές τις τσαρλατανιές και τις κανουμε πράξη για να τρολάρουμε τους ψεκ. 

• Sad 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...