Δημοφιλής ανάρτηση nikosgalis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Σε τσιπάκι NFC αποθηκεύεις ό,τι θέλεις (από την πιστωτική σου μέχρι φυσικά και το πιστοποιητικό εμβολιασμού). Και ότι τετοιο τσιπάκι μπαίνει και κάτω από το δέρμα, είναι επίσης παλιά είδηση. Όλα τα κατοικίδια στην Ελλάδα και τον κόσμο έχουν (ή υποχρεούνται να έχουν) ένα τέτοιο. Η είδηση είναι απλά για να τσιγκλήσει τους συνομωσιολόγους, λόγω του συσχετισμού με τον εμβολιασμό. Και βλέπω και μερικούς εδώ που "τσίμπησαν". Κατά τα άλλα αδιάφορη είδηση, ενώ και τα του "tracking" εντελώς άκυρα. 44 16 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
balt123 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 οτι δηλαδή είναι πολύ άβολο να κουβαλάς το qr code στο κινητό ή σε μπρελόκ στα κλειδιά ξέρωγω και πρέπει βάλεις τσιπάκι ? οκ. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markos9 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Είμαι έτοιμος... με τους κουραμπιέδες. παρακαλώ, παρουσιαστείτε, να σας απολαύσουμε. 😉😂😂😂😂 Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2021 από markos9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RcManiac Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Κάνει και Over The Air (OTA) Update ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELTASSOS1 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το τσιπακι θα δεχεται εντολες μεσω του 5g...οποτε τμηματα του πληθυσμου θα προγραμματιζονται για φιαφορες εργασιες αναλογα τις αναγκες της στιγμης..πχ απο στρατιωτη, θα μας μεταβαλουν σε ανθρακωρυχο η αναισθησιολογο. Φυσικα θα μεταφερονται και οι σχετικες γνωσεις, που θα αφαιρουνται μετα το τελος της προγραμματισμενης εργασιας. Στους Ελληνες θα ενεργοποιηθει το μπλε γονιδιο ε, που αντιστοιχει στην κυριαρχια του κοσμου. Το μπλε γονιδιο ε εμφυτευτηκε ηδη επιλεκτικα σε καποιους, για αυτο στελνουν μηνυμα εμβολιασμου σε ορισμενες ομαδες. Δειτε το qr σας, αναλυστε το και θα βεβαιωσετε για ποιο τασκ σας εχουν προγραμματισει. Οτι θελετε ρωτηστε εδω. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2021 από ELTASSOS1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kondoras Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Παλιό μαρκετίστικο κόλπο. Κάποτε μουσικά συγκροτήματα έγραφαν τραγούδια με διαβόλους, για να προκαλέσουν (και να εκτοξεύσουν τις πωλήσεις). Καμία πρακτική χρησιμότητα, μια χαρά έχεις πιστοποιητικό σε χαρτί, κινητό, μπρελόκ ή οτιδήποτε σχετικό. Υποτίθεται ότι δεν θα είναι για πάντα αυτή η ιστορία (ή μήπως ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε;). Για tracking ούτε λόγος. Ακόμη τουλάχιστον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dikasths Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, ELTASSOS1 είπε Το τσιπακι θα δεχεται εντολες μεσω του 5g...οποτε τμηματα του πληθυσμου θα προγραμματιζονται για φιαφορες εργασιες αναλογα τις αναγκες της στιγμης..πχ απο στρατιωτη, θα μας μεταβαλουν σε ανθρακωρυχο η αναισθησιολογο. Φυσικα θα μεταφερονται και οι σχετικες γνωσεις, που θα αφαιρουνται μετα το τελος της προγραμματισμενης εργασιας. Στους Ελληνες θα ενεργοποιηθει το μπλε γονιδιο ε, που αντιστοιχει στην κυριαρχια του κοσμου. Το μπλε γονιδιο ε εμφυτευτηκε ηδη επιλεκτικα σε καποιους, για αυτο στελνουν μηνυμα εμβολιασμου σε ορισμενες ομαδες. Δειτε το qr σας, αναλυστε το και θα βεβαιωσετε για ποιο τασκ σας εχουν προγραμματισει. Οτι θελετε ρωτηστε εδω. Εγώ θέλω να ρωτήσω για Αταλάντα - Ουντινέζε τι βλέπεις; Σκέφτομαι το x 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hetfield Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Αν προσφερει ουσιαστικες διευκολυνσεις, τοτε θα το κανετε (κανουμε) και θα πειτε κι ενα τραγουδι με μεγαλη προθυμια. Τα ιδια ακουγαμε και προ 20ετιας για το διαδικτυο και τα κινητα απο τους τεχνοφοβικους. 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELTASSOS1 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, dikasths είπε Εγώ θέλω να ρωτήσω για Αταλάντα - Ουντινέζε τι βλέπεις; Σκέφτομαι το x 2 δαγκωτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dasimo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 στην Ελλαδα, θα σου ζητανε και ταυτοτητα! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmvrgr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Η χαρά του χριστιανοψεκασμένου αυτό το άρθρο 🤣🤣🤣🤣🤣 1 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση alex84 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δεν νομίζετε πως πρέπει να τελειώσει το αστειακι ψεκες - ΨΕΚ - μπολιβαρ κλπ? Αρχιζω χάνω την ελπίδα μου ότι εσείς οι μη ΨΕΚ εισασταν υποτίθεται πιο λογικοί και μορφωμένοι ενώ βλέπω το αντίθετο. Πολύ χαμηλό επίπεδο απαντήσεων ( οκ να κάνουμε το χιούμορ μας) αλλά νομίζω έχετε μπει εντελώς στο τρυπάκι εμεις- εσείς.Δεν είναι όλα άσπρο-μαυρο , υπάρχουν εξαιρέσεις από όλες τις πλευρές αλλά μερικά πράγματα ,(όπως πχ η είδηση αυτή) έχει έννοιες και συμβολισμούς που οδηγούν σιγά σιγά και μεθοδικά σε άλλα μονοπάτια την ζωή μας θέλουμε δεν θέλουμε. Σχετικά με την έιδηση δεν μου κάνει εντύπωση.Αλλωστε και οι απλοί άνθρωποι κατοικίδια είμαστε σε σχέση με αυτούς που αποφασίζουν για τις ζωές μας. Απλά όχι τόσο ''ξεφτιλισμα'' όλων των πραγμάτων που μας (η θα μας) φορτωθηκαν αργά η γρήγορα. 29 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polazava Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν γραφω συνήθως ..πολυ σπάνια , λοιπόν περα απ το "τεχνολογικο" μερος της είδησης θα επισημάνω ότι κάποιοι κύριοι που έζησαν εδώ στην γη πριν από 2000 χρονια!!! και τα έγραψαν ότι θα συμβούν και χλευάστηκαν για αυτά .. τωρα δικαιωνονται. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2021 από polazava 8 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leonardo_10 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Neural_handshake είπε το κινητο μου εχει lineage os με microg κ καθολου log in στην google ,tracking μπορουν να με κανουν μονο απο τις κυψελες κινητης παμε παρακατω όπως το είπες σε κάνουν tracking....πάμε παρακάτω. 6 λεπτά πριν, polazava είπε Δεν γραφω συνήθως πολυ σπάνια , λοιπόν περα απ το "τεχνολογικο" μερος της είδησης θα επισημάνω ότι κάποιοι κύριοι που έζησαν εδώ στην γη πριν από 2000 χρονια!!! και τα έγραψαν ότι θα συμβούν και χλευάστηκαν για αυτά .. τωρα δικαιωνονται. εγώ λέω οτι εμείς τώρα μετα απο 2000 χρόνια έχουμε πάρει αυτές τις τσαρλατανιές και τις κανουμε πράξη για να τρολάρουμε τους ψεκ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sv398 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Όταν λήξει το πιστοποιητικό εμβολιασμού αποβάλλεται και το chip αυτόματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις