Προς το περιεχόμενο

Υποδόριο chip τεχνολογίας NFC αποθηκεύει το πιστοποιητικό εμβολιασμού για τον κορωνοϊό


polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 26/12/2021 στις 10:19 ΠΜ, Kostasspil είπε

Η στοχοποίηση των ανεμβολίαστων έχει ξεκινήσει απ' την ίδια την κυβέρνηση που έκανε λόγο για ψεκασμένους και πανδημία ανεμβολίαστων και ακολούθως υποχρεώνει τους παντες να φοράνε διπλή μάσκα και στον ύπνο τους και ήταν έτοιμη να επιβάλλει τεστ και στους εμβολιασμένους. Αυτή η ανακολουθη κυβέρνηση είναι η ρίζα του προβλήματος.

Από κει και πέρα, υπερβολές συναντά κανείς και στους μεν και στους δε, απλά όσοι είναι αντίθετοι στο εμβόλιο τείνουν να είναι πιο αντιδραστικοί και πιο επιθετικοί. Το κακό είναι πως στο πλήθος των ανεμβολίαστων υπάρχουν πολλοί πραγματικά ψεκασμένοι που παίρνουν στον λαιμό τους και τους υπόλοιπους.

η κυβέρνηση είναι όντως ανακόλουθη, όταν δεν τολμά να χώσει μέσα και να επιβάλει πρόστιμα στο κάθε ιδεολογικό παρανοϊκό σκουπίδι, που βλέπει μια πανδημία ως χρυση πολιτική ευκαιρία προς εκμετάλλευση και διοργανώνει διαδηλώσεις κλπ από την πρώτη μέρα μέτρων.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν και ψεκ και καλώς δεν στοχοποιηθηκαν απο τον οποιονδήποτε. στην αρχή δεν πίστευαν οτι υπάρχει ιός, μετά οτι ειναι όπλο μείωσης του πληθυσμού, μετά οτι το εμβόλιο ηταν οπλο μείωσης του πληθυσμού και ελέγχου του νου, οτι κολλάς κορωνοιο απο το 5g και άλλα παλαβά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 195
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...