leogr90 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, CleanthisD είπε Ποιος θέλει να σου βάλει στο χέρι τσιπάκι; Εχω πληροφοριες εκ των εσω, οτι τις τελευταιες 2 βδομαδες, ο Musk ο Gates και μια ομαδα ερπετομορφων συναντιονται στη μυστική υπογεια βαση τους κατω απο τον Λευκο Οικο και σχεδιαζουν πως θα βαλουν τσιπακι στον Μητσαρα απο τα Κατω Πατησια. Αυτο βεβαια μη βγει παραεξω
AtiX Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Και με το μαχαίρι μπορείς να σκοτώσεις ένα άνθρωπο αντί να μαγειρέψεις και να φας… Και με την πυρηνική ενέργεια μπορείς να αφανίσεις μια πόλη εκατομυρίων αντί να τροφοδοτήσεις φτηνά με ρεύμα μια ολόκληρη χώρα… Και με το χρήμα μπορείς να κανείς τους άλλους να πεινάσουν αντί να τους κάνεις την ζωή πιο εύκολη… Και με την εξουσία μπορείς να γίνεις τύραννος αντί να έχεις ευτυχισμένους πολίτες… Ακομα και με το σεξ μπορείς να βγάλεις χρήματα αντί να το χαρείς ή να τεκνοποιήσεις… Μερικοί μένουν στα πρώτα και ξεχνάνε τα δεύτερα… επιλογή τους ο αρνητισμός αλλά μήπως αντί να ωρύονται σαν κάτι κακομαθημένα κλπ, μην επαναλαμβάνομαι, να ανοίξουν κανένα βιβλίο και να μάθουν για τι πράγμα μιλάμε? Είμαστε σε μια εποχή που ενώ υπάρχει πληθώρα πληροφορίας αρκετοί ξέρουν λιγότερα και από παιδιά γυμνασίου… Το ότι έχετε το δικαίωμα να πιστεύετε σε ανοησίες και να τις εκφράζετε δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι θα σας λέμε και μπράβο… Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2021 από AtiX 3
lost2 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, AtiX είπε Δυο και εσύ τρεις που θεώρησαν ότι στο αρχικό μου ποστ έπρεπε να απαντήσουν… και οι δυο, με εσένα θα φανεί, μάλιστα πέρασαν στην επίθεση με προσωπικούς χαρακτηρισμούς κατευθείαν, δεν ήξερα όταν με βρίζουν να απαντάω με ευγένεια και μάλιστα σε άτομα που αποδεδειγμένα εδώ μέσα δεν την αξίζουν… Οσο για την γνώση, και αφού με παρακολουθείς μιας και γνωρίζεις πόσοι και πως με χαρακτηρίζουν, θα έπρεπε να ξέρεις τι επαγγέλλομαι και για το αν σε αυτά τα θέματα έχω γνώση ή όχι… Τελικά έχεις σοβαρότατα ψυχολογικά, μπαίνεις στο θέμα και η πρώτη σου ανάρτηση κράζει και προσπαθεί να μειώσει νοητικά όσους έχουν διαφορετική άποψη από εσένα (που ούτε καν την είπες) στο θέμα αυτό και μετά λες ότι όποιος σε βρίζει τον βρίζεις. Αυτό με το "ψ" καλύτερα να το πεις μπροστά στον καθρέφτη όταν βλέπεις τον εαυτό σου, μπας και καταλάβεις ποιος το χρειάζεται πραγματικά. Όσο για επιχειρήματα, αν δεν σε αρέσουν οι απαντήσεις κάποιων ή δεν μιλάς και γελάς μαζί τους ή προσπαθείς να κάνεις αντιπαράθεση με διάλογο, και όχι να βρίζεις και να προσπαθείς να μειώσεις (νομίζεις) τους άλλους και στο τέλος να προσπαθείς να το παίξεις και το θύμα, έλεος με την πραγματική νοημοσύνη κάποιον. 10 λεπτά πριν, lost2 είπε Τελικά έχεις σοβαρότατα ψυχολογικά, μπαίνεις στο θέμα και η πρώτη σου ανάρτηση κράζει και προσπαθεί να μειώσει νοητικά όσους έχουν διαφορετική άποψη από εσένα στο θέμα ατό και μετά λες ότι όποιος σε βρίζει τον βρίζεις. Αυτό με το "ψ" καλύτερα να το πεις μπροστά στον καθρέφτη όταν βλέπεις τον εαυτό σου, μπας και καταλάβεις ποιος το χρειάζεται πραγματικά. Όσο για επιχειρήματα, αν δεν σε αρέσουν οι απαντήσεις κάποιων ή δεν μιλάς και γελάς μαζί τους ή προσπαθείς να κάνεις αντιπαράθεση με διάλογο, και όχι να βρίζεις και να προσπαθείς να μειώσεις (νομίζεις) τους άλλους και στο τέλος να προσπαθείς να το παίξεις και το θύμα, έλεος με την πραγματική νοημοσύνη κάποιον. 29 λεπτά πριν, AtiX είπε Το ότι έχετε το δικαίωμα να πιστεύετε σε ανοησίες και να τις εκφράζετε δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι θα σας λέμε και μπράβο… το ότι την άποψη ή την σκέψη κάποιου την αποκαλείς ανοησίες (χωρίς επιχειρήματα βεβαίως βεβαίως ) τι σε κάνει εσένα;;; και κάτι άλλο παντογνώστη, δεν ξέρω και δεν έχω ψάξει καθόλου για την συγκεκριμένη τεχνολογία, για πες εσύ που ξέρεις , εκπέμπει καθόλου ακτινοβολία, τι ακτινοβολία, σε χρόνια χρήση θα υπάρχει θέμα με (αν υπάρχει) αυτή την ακτινοβολία και τι θέμα(απλή φαγούρα ή..) μπορεί να χακαριστεί από κάποιους και να την χρησιμοποιήσουν για άλλους λόγους; μερικές δικές μου απορίες που δεν τις έψαξα και δεν ξέρω αν θα τις ψάξω γιατί δεν με ενδιαφέρει. (προσωπικά το όχι σε τέτοιες συσκευές για εμένα είναι καθαρά θέμα ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να με παρακολουθεί και όχι μόνο, όποτε θέλει και δεν είναι ίδιο με το κινητό που μπορώ να το αφήσω ανά πάσα στιγμή , που το κάνω σε συγκεκριμένες περιπτώσεις) Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2021 από lost2 1
AtiX Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, lost2 είπε Τελικά έχεις σοβαρότατα ψυχολογικά, μπαίνεις στο θέμα και η πρώτη σου ανάρτηση κράζει και προσπαθεί να μειώσει νοητικά όσους έχουν διαφορετική άποψη από εσένα στο θέμα ατό και μετά λες ότι όποιος σε βρίζει τον βρίζεις. Αυτό με το "ψ" καλύτερα να το πεις μπροστά στον καθρέφτη όταν βλέπεις τον εαυτό σου, μπας και καταλάβεις ποιος το χρειάζεται πραγματικά. Όσο για επιχειρήματα, αν δεν σε αρέσουν οι απαντήσεις κάποιων ή δεν μιλάς και γελάς μαζί τους ή προσπαθείς να κάνεις αντιπαράθεση με διάλογο, και όχι να βρίζεις και να προσπαθείς να μειώσεις (νομίζεις) τους άλλους και στο τέλος να προσπαθείς να το παίξεις και το θύμα, έλεος με την πραγματική νοημοσύνη κάποιον. Ποτέ θα καταλάβεις ότι δεν αναφέρομαι σε εσένα? Όπως είναι δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ότι τα πάντα σε αυτόν τον κόσμο δημιουργούνται για να τον υποδουλώσουν, έτσι και εγώ έχω την άποψη ότι αυτά είναι ανοησίες που εκφράζονται από χαμηλής νοημοσύνης άτομα… Εντέλει μήπως εσύ έχει σύνδρομο καταδίωξης ή στην χειρότερη την μύγα???? 20 λεπτά πριν, lost2 είπε και κάτι άλλο παντογνώστη, δεν ξέρω και δεν έχω ψάξει καθόλου για την συγκεκριμένη τεχνολογία, για πες εσύ που ξέρεις , εκπέμπει καθόλου ακτινοβολία, τι ακτινοβολία, σε χρόνια χρήση θα υπάρχει θέμα με (αν υπάρχει) αυτή την ακτινοβολία και τι θέμα(απλή φαγούρα ή..) μπορεί να χακαριστεί από κάποιους και να την χρησιμοποιήσουν για άλλους λόγους; μερικές δικές μου απορίες που δεν τις έψαξα και δεν ξέρω αν θα τις ψάξω γιατί δεν με ενδιαφέρει. Μαγικά φέρνεις έναν άνθρωπο των σπηλαίων και τον βάζεις να μείνει σε ένα σύγχρονο σπίτι… το φυσιολογικό είναι να σε ευχαριστήσει και να αρχίσει τις ερωτήσεις, αφού του εξηγήσεις τι και πως, θεωρώ ανόητο να σου πει ότι δεν θέλει να μένει γιατί οι κλειδαριές δεν έχουν 100% ασφάλεια και προτιμάει την σπηλιά… 1
Gatilaras Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Το θεματακι παντως μου θυμιζει black friday σε καταστημα της Αμερικης που για μια smart tv πεφτουν 40 ατομα επανω και παιζουν κλωτσομπουνιδια🤣 Συνεχιζοντας και λιγο πιο σοβαρα,εδω και χρονια(smartphone,tablet,smartwatch κλπ) ειμαστε ηδη ηλεκτρονικα φακελωμενοι και παρακολουθουμενοι και με τη συναινεση μας κιολας στον εκαστοτε κατασκευαστη υλικου/λογισμικου ειτε αυτο λεγεται android,ειτε ios ειτε custom rom, ειτε windows κλπ κλπ. Το τσιπ ειναι μια ιστορια που ξεκιναει καπου αρχες δεκαετιας 90(εαν δεν με γελα η μνημη μου) και ηδη βρισκεται τοποθετημενο σε αρκετο κοσμο ειτε σαν συσκευη ελεγχου στοιχειων,ειτε ελεγχου ζωτικων λειτουργιων ή ακομα και για τον εντοπισμο του ατομου.Οταν μιλαμε για το τσιπ σαν συσκευη του σατανα,ελεγχου σκεψης,πολλαπλων οργασμων εχουμε ηδη χασει τη μπαλα,ο καλυτερος τροπος για να ελεγξεις ενα πληθος ειναι να φυτεψεις τον σπορο της αμφιβολιας και απο εκει και περα να τον ποτιζεις εσυ με οτι θες και δεν χρειαζεται ουτε καμια μυστικη τεχνολογια ουτε εμβολια ουτε αεροψεκασμους. Για να το κλεισω γιατι σεντονιαζει και δεν με ψηνει,η τεχνολογια προχωραει με ταχυτατους ρυθμους και θα συνεχισει να αυξανει με οποιες συνεπειες ακολουθουν,οποιος θελει ακολουθει οι υπολοιποι απλα θα κοιτουν. Αυτα και καλες γιορτες! 2
leogr90 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, lost2 είπε και κάτι άλλο παντογνώστη, δεν ξέρω και δεν έχω ψάξει καθόλου για την συγκεκριμένη τεχνολογία, για πες εσύ που ξέρεις , εκπέμπει καθόλου ακτινοβολία, τι ακτινοβολία, σε χρόνια χρήση θα υπάρχει θέμα με (αν υπάρχει) αυτή την ακτινοβολία και τι θέμα(απλή φαγούρα ή..) μπορεί να χακαριστεί από κάποιους και να την χρησιμοποιήσουν για άλλους λόγους; μερικές δικές μου απορίες που δεν τις έψαξα και δεν ξέρω αν θα τις ψάξω γιατί δεν με ενδιαφέρει. Αυτο που μ'αρεσει σε τετοια σχολια ειναι οτι ο μεσος συνομοσιωλογος φοβαται για την επιδραση της ακτινοβολιας (την οποια την εχει στο μυαλο του σαν ραδιενεργεια απο το Τσερνομπιλ), οτι θα του χακαρει το "μυαλο" ο Agent Smith απο το Matrix και γενικα ανησυχει για την υγεια του. Ασχετα βεβαια αν καπνιζει 2 πακετα την ημερα, πινει τον Βοσπορο και γενικα εχει να κανει αεροβια γυμναστικη απο την εποχη των παγετωνων Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2021 από leogr90 1
Kostasspil Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, leogr90 said: Αυτο που μ'αρεσει σε τετοια σχολια ειναι οτι ο μεσος συνομοσιωλογος φοβαται για την επιδραση της ακτινοβολιας (την οποια την εχει στο μυαλο του σαν ραδιενεργεια απο το Τσερνομπιλ), οτι θα του χακαρει το "μυαλο" ο Agent Smith απο το Matrix και γενικα ανησυχει για την υγεια του. Ασχετα βεβαια αν καπνιζει 2 πακετα την ημερα, πινει τον Βοσπορο και γενικα εχει να κανει αεροβια γυμναστικη απο την εποχη των παγετωνων Αυτο που αρεσει σε μενα οταν απαντατε ειναι το τσουβαλιασμα πετωντας ανακριβειες Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2021 από Kostasspil 4
AtiX Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Kostasspil είπε Αυτο που αρεσει σε μενα οταν απαντατε ειναι το τσουβαλιασμα Που το είδες το τσουβάλιασμα?
Doubt Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 1ον. https://www.theguardian.com/technology/2004/jun/10/onlinesupplement1 Αυτά όσον αφορά το νέον της τεχνολογίας. (πόσες δεκαετίες διαρκεί η "αποκάλυψη")? 2ον. Όταν δουν τη βελόνα από κοντά, 9 στους 10 θα φύγουν τρέχοντας. Και που να έρθει και η ώρα να βγει.. Βραχιολάκι σιλικόνης και γεια σας.. Αν και το πιθανότερο είναι στο κινητό που έχουμε πλέον τα πάντα.
lost2 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 41 λεπτά πριν, leogr90 είπε Αυτο που μ'αρεσει σε τετοια σχολια ειναι οτι ο μεσος συνομοσιωλογος φοβαται για την επιδραση της ακτινοβολιας (την οποια την εχει στο μυαλο του σαν ραδιενεργεια απο το Τσερνομπιλ), οτι θα του χακαρει το "μυαλο" ο Agent Smith απο το Matrix και γενικα ανησυχει για την υγεια του. Ασχετα βεβαια αν καπνιζει 2 πακετα την ημερα, πινει τον Βοσπορο και γενικα εχει να κανει αεροβια γυμναστικη απο την εποχη των παγετωνων Αν διάβασες το σχόλιο μου, δεν είναι δικοι μοιυ προβληματισμοί, γιατί απλά δεν νοιάζει, απλά είναι άξιες απορίες όταν μιλάς για αντικείμενα που εκπέμπουν ραδιοκύματα. Σε λίγο θα μας πεις επειδή κάποιοι καπνίζουν (εγώ δεν) δεν θα πρέπει να τους απασχολεί το sar των κινητών, αφού κατεβάζουν παράνομα δεν θα πρέπει να τους ενδιαφέρουν τα r.a.t.s malwares κλπ.. Ωραία λογική 2
AtiX Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, lost2 είπε Αν διάβασες το σχόλιο μου, δεν είναι δικοι μοιυ προβληματισμοί, γιατί απλά δεν νοιάζει, απλά είναι άξιες απορίες όταν μιλάς για αντικείμενα που εκπέμπουν ραδιοκύματα. Σε λίγο θα μας πεις επειδή κάποιοι καπνίζουν (εγώ δεν) δεν θα πρέπει να τους απασχολεί το sar των κινητών, αφού κατεβάζουν παράνομα δεν θα πρέπει να τους ενδιαφέρουν τα r.a.t.s malwares κλπ.. Ωραία λογική Σου φαίνεται λογικό, κάποιος άνθρωπος να μην ενδιαφέρεται για κάτι που πραγματικά βλέπει την υγεία του (πχ τσιγάρο) και να ενδιαφέρεται για κάτι που δεν βλάπτει την υγεία του (πχ 2/3/4/5G)? Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2021 από AtiX
lost2 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, AtiX είπε Σου φαίνεται λογικό, κάποιος άνθρωπος να μην ενδιαφέρεται για κάτι που πραγματικά βλέπει την υγεία του (πχ τσιγάρο) και να ενδιαφέρεται για κάτι που δεν βλάπτει την υγεία του (πχ 2/3/4/5G)? Δεν μου φαίνεται καθόλου λογικό, αλλά από την άλλη δεν αναιρεί ότι κάτι πρέπει να προσέχει, σαν να μου λες ότι όσοι καπνίζουν δεν πρέπει να κάνουν τα εμβόλια , και σίγουρα μου φαίνεται παράλογος ο τρόπος που πωρώνονται οι άνθρωποι χωρίς καν να ψάχνουν το γιατί, βλέπε τεχνολογία , αθλήματα, υγεία κλπ. 2
AtiX Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, lost2 είπε Δεν μου φαίνεται καθόλου λογικό, αλλά από την άλλη δεν αναιρεί ότι κάτι πρέπει να προσέχει, σαν να μου λες ότι όσοι καπνίζουν δεν πρέπει να κάνουν τα εμβόλια , και σίγουρα μου φαίνεται παράλογος ο τρόπος που πωρώνονται οι άνθρωποι χωρίς καν να ψάχνουν το γιατί, βλέπε τεχνολογία , αθλήματα, υγεία κλπ. Ωραιότατα… οπότε εσένα θα σου φαινότανε παράλογο αν διάβαζες ότι κάποιος δεν θέλει να έχει κινητό γιατί δεν θέλει να έχει το προχάραγμα που προφήτευσε κάποιος πριν 2000 χρόνια? Δεν θα σου φαινότανε παράλογο να διάβαζες ότι η ακτινοβολία από το 5G είναι επικίνδυνη ενώ οι έρευνες έχουν δείξει ότι όταν τηρούνται οι κανόνες ασφαλείς λειτουργίας του οποιοδήποτε G δεν δημιουργούν κανένα πρόβλημα Για πόσο καιρό θα πρέπει να υπομένουμε, σε ένα τεχνολογικό site, την κάθε προκατάληψη? Είδες κανέναν να μιλάει για κανόνες λειτουργίας και για το πως θα πρέπει να προστατευθούμε από τους επιτήδειους? Προσωπικά δεν είδα κανέναν μόνο κατηγορίες και αναθεματισμούς είδα… Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2021 από AtiX 1
Volga Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Στις 22/12/2021 στις 10:04 ΜΜ, Neural_handshake είπε το κινητο μου εχει lineage os με microg κ καθολου log in στην google ,tracking μπορουν να με κανουν μονο απο τις κυψελες κινητης παμε παρακατω Αθωο μου παιδι ...
lost2 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, AtiX είπε Ωραιότατα… οπότε εσένα θα σου φαινότανε παράλογο αν διάβαζες ότι κάποιος δεν θέλει να έχει κινητό γιατί δεν θέλει να έχει το προχάραγμα που προφήτευσε κάποιος πριν 2000 χρόνια? Δεν θα σου φαινότανε παράλογο να διάβαζες ότι η ακτινοβολία από το 5G είναι επικίνδυνη ενώ οι έρευνες έχουν δείξει ότι όταν τηρούνται οι κανόνες ασφαλείς λειτουργίας του οποιοδήποτε G δεν δημιουργούν κανένα πρόβλημα Για πόσο καιρό θα πρέπει να υπομένουμε, σε ένα τεχνολογικό site, την κάθε προκατάληψη? Είδες κανέναν να μιλάει για κανόνες λειτουργίας και για το πως θα πρέπει να προστατευθούμε από τους επιτήδειους? Προσωπικά δεν είδα κανέναν μόνο κατηγορίες και αναθεματισμούς είδα… Είπες τη μαγική λέξη, κανόνες ασφαλείας, δεν ξέρω κατα πόσο τηρούνται (στο ελαδισταν τουλάχιστον) , για να πω ότι είναι κάτι ασφαλές, αλλά ξέρω για σίγουρα σε συγκεκριμένη περιοχή που αντί να βάλει 2 κεραιες κινητής η εταιρεία έβαλε 1 και ανέβασε τα w πάνω από το όριο για να κάλυψη το κενό, εκτος κατοικημένης περιοχής βεβαίως βεβαίως, αλλά για ενα που ξέρω 100% , ποιος μου λέει ότι δεν υπάρχουν και άλλα εντός. Και όπως θα έχεις διαβάσει πολλές φορές , τουλάχιστον σε τεχνολογικά θέματα, έχουν παραποιήσει πολλές φορές τα αποτελέσματα για να πάρουν εγκρίσεις, αλλά ένα ωραίο παράδειγμα του ότι όσο μαθαίνουμε αλλάζουν τα δεδομένα είναι τι άλλο από τις ακτίνες Χ, που έχουν σώσει ζωές και ζωές , αλλά έχουν πάρει και πολλές, μέχρι πριν λίγα χρόνια (κάμποσα ) τις είχαν για τελείως αθώες μέχρι που άρχισε να πεθαίνει κόσμος. Με αυτό θέλω να πω ότι δεν είναι όλα μαύρο άσπρο και σίγουρα δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά κάτι αν δεν περάσει χρόνος για να μας δείξει τα αποτελέσματα. Και συμφωνώ με το τελευταίο, αλλά δεν κάθομαι να ασχοληθώ με τον κάθε πωρωμενο... απλά ή τα διαβάζω ή πάω παρακάτω διαβάζοντας μόνο το άρθρο, και αυτο φαίνεται από πότε είμαι μέλος και πόσες αναρτήσεις έχω. Αλλά δεν μπορω να βλέπω να βρίζουν συνέχεια ................ 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις