Προς το περιεχόμενο

Huawei watch GT 2 pro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Έχω λίγες μέρες που πήρα το watch gt 2 pro και το έχω συνδέσει με το Xiaomi redmi note 8. Το ερώτημα που έχω είναι ότι δεν μου έρχεται ειδοποίηση από τα Μάιλ ( μόνο από αυτό) και ότι ειδοποίηση έχω vider, sms, fb μου έρχεται με εικονίδιο ένα σύννεφο σαν εικονίδιο.

Το ερώτημα μου είναι, πως θα μου έρχεται ειδοποίηση και από τα Μάιλ? Και δεύτερον να μου εμφανίζει το λογότυπο της εφαρμογής για να γνωρίζω?

Δημοσ.

Στην εφαρμογη του κινητου για το ρολοι θα βρεις μενου με το ποιες ειδοποιησεις θελεις να λαμβανεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε, 

Τις έχω ενεργοποιήσει όλες αυτές που θέλω. Μου έρχονται κανονικά απλά δεν δείχνει το λογότυπο της εφαρμογής. Πχ ένα μήνυμα στο Viber ή sms δεν μου βγάζει το αντίστοιχο λογότυπο για να γνωρίζω, μου δείχνει ένα συννεφάκι 

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω και εγώ το ίδιο κινητό και ενω μου εμφανίζει εικονίδιο με συννεφάκι για τα μηνύματα,  δεν μου ανοίγει το μήνυμα. Δεν έχω βρει από που μπορεί να εμφανίζεται. Μπορεί κάποιος να με βοηθησει; το κινητό είναι το Samsung s9 

Δημοσ.

Επικοινώνησα με την Huawei και μου είπαν ότι σε μερικές εφαρμογές δεν εμφανίζεται το λογότυπο. Ίσως σε κάποια μελλοντική ενημέρωση να το φτιάξουν.

Έχεις την τελευταία ενημέρωση στο ρολόι αλλά και στην εφαρμογή του κινητού? Εμένα μου τα ανοίγει κανονικά

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
21 ώρες πριν, Chrisxxx είπε

Κάντε ένα ριβιου. Πόσες μέρες κρατάει η μπαταρία;

Με πολύ βασική χρήση κοντά στο 10ημερο

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν δεν διαβαζετε ουτε στο κινητο push notification τα εχετε βαλει να μην φαινονται ολοκληρα αλλα μονο οι ειδοποιησεις(show message preview στο viber)

msn messenger Updated-Disable-Show-Previews-in-Messeng

https://4pda.to/forum/index.php?showtopic=830758&st=80 σημαντικο το no steps mod + free themes sto telegram

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.
Στις 25/3/2022 στις 6:47 ΜΜ, Chrisxxx είπε

Κάντε ένα ριβιου. Πόσες μέρες κρατάει η μπαταρία;

Με όλα ανοικτά και 24/7 συνδεδεμένο (χωρίς προπόνηση ) 9 με 10 μέρες 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...