carimoura Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά, Έχω λίγες μέρες που πήρα το watch gt 2 pro και το έχω συνδέσει με το Xiaomi redmi note 8. Το ερώτημα που έχω είναι ότι δεν μου έρχεται ειδοποίηση από τα Μάιλ ( μόνο από αυτό) και ότι ειδοποίηση έχω vider, sms, fb μου έρχεται με εικονίδιο ένα σύννεφο σαν εικονίδιο. Το ερώτημα μου είναι, πως θα μου έρχεται ειδοποίηση και από τα Μάιλ? Και δεύτερον να μου εμφανίζει το λογότυπο της εφαρμογής για να γνωρίζω?
li@m Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Στην εφαρμογη του κινητου για το ρολοι θα βρεις μενου με το ποιες ειδοποιησεις θελεις να λαμβανεις
carimoura Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα φίλε, Τις έχω ενεργοποιήσει όλες αυτές που θέλω. Μου έρχονται κανονικά απλά δεν δείχνει το λογότυπο της εφαρμογής. Πχ ένα μήνυμα στο Viber ή sms δεν μου βγάζει το αντίστοιχο λογότυπο για να γνωρίζω, μου δείχνει ένα συννεφάκι
glib Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα, έχω και εγώ το ίδιο κινητό και ενω μου εμφανίζει εικονίδιο με συννεφάκι για τα μηνύματα, δεν μου ανοίγει το μήνυμα. Δεν έχω βρει από που μπορεί να εμφανίζεται. Μπορεί κάποιος να με βοηθησει; το κινητό είναι το Samsung s9
carimoura Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Επικοινώνησα με την Huawei και μου είπαν ότι σε μερικές εφαρμογές δεν εμφανίζεται το λογότυπο. Ίσως σε κάποια μελλοντική ενημέρωση να το φτιάξουν. Έχεις την τελευταία ενημέρωση στο ρολόι αλλά και στην εφαρμογή του κινητού? Εμένα μου τα ανοίγει κανονικά
Chrisxxx Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Κάντε ένα ριβιου. Πόσες μέρες κρατάει η μπαταρία;
gianniz_k Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 21 ώρες πριν, Chrisxxx είπε Κάντε ένα ριβιου. Πόσες μέρες κρατάει η μπαταρία; Με πολύ βασική χρήση κοντά στο 10ημερο 1
kage Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) αν δεν διαβαζετε ουτε στο κινητο push notification τα εχετε βαλει να μην φαινονται ολοκληρα αλλα μονο οι ειδοποιησεις(show message preview στο viber) msn messenger https://4pda.to/forum/index.php?showtopic=830758&st=80 σημαντικο το no steps mod + free themes sto telegram Επεξ/σία 1 Απριλίου 2022 από kage
carimoura Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Στις 25/3/2022 στις 6:47 ΜΜ, Chrisxxx είπε Κάντε ένα ριβιου. Πόσες μέρες κρατάει η μπαταρία; Με όλα ανοικτά και 24/7 συνδεδεμένο (χωρίς προπόνηση ) 9 με 10 μέρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα